Τα καμένα του ελληνικού YouTube vol. 1

Τα καμένα του ελληνικού YouTube vol. 1 Facebook Twitter
4

[Επιμέλεια: Αλέξανδρος Διακοσάββας]

Μια προσωπική επιλογή από τηλεοπτικές σειρές, ενημερωτικές (sic) εκπομπές, κινηματογραφικές ταινίες, trash tv, reality shows και λοιπά αποσπάσματα που κατέληξαν να έχουν παίξει άπειρες φορές στο repeat, να έχουν εμπλουτίσει το λεξιλόγιο με νέα φρασεολογία και να ευθύνονται για αμέτρητες χαμένες φοιτητοώρες ή εργατοώρες γενικότερα...

1. Το σημάδι του έρωτα. Τζώρτζογολου, Μπάρμπα, Μπότση και... η ατάκα-σημαία της βουκολικής υποτίμησης:

 

2. Όταν ο Παναγιώτης Χατζηστεφάνου εκνευρίστηκε με τη Δάφνη Μπόκοτα, το αποτέλεσμα ήταν μια από τις πιο επιδραστικές στιγμές των ελληνικών reality. Συντονίζει πάντα η Τατιάνα Στεφανίδου.

 

3. Η Φαίη Σκορδά στη Γεωγραφία έβαφε νύχι.

 

4. Ευέξαπτη και μπριόζα όπως πάντα, η Βάσια Τριφύλλη διαφώνησε πολιτικά με τον μελλοντικό δήμαρχο Στυλίδας, Απόστολο Γκλέτσο.

 

5. Η Μάρω Λεονάρδου είχε κρυάδες εκείνες τις μέρες...

 

 
 

6. Από τον αμέτρητο τηλεοπτικό χρόνο που έχει σπαταληθεί προς ανεύρεση των μεγάλων σταρ του ελληνικού πενταγράμμου, ΑΥΤΕΣ οι οντισιόν ήταν οι πιο ενδιαφέρουσες.

 

7. Κλείνουμε μουσικά, με Μικρό Νικόλα.

 

To be continued...

 

 

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπεν Άφλεκ - Τζένιφερ Λόπεζ: Η έντονη ερωτική τους χημεία κατά τη διάρκεια της κοινής τους εμφάνισης

It's Viral / Μπεν Άφλεκ - Τζένιφερ Λόπεζ: Η έντονη ερωτική τους χημεία κατά τη διάρκεια της κοινής τους εμφάνισης

Κατά τη διάρκεια της πρώτης κοινής τους εμφάνισης μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου τους, το πρώην ζευγάρι φέρεται να μην «μπορούσαν να κρατήσουν τα χέρια τους μακριά ο ένας από τον άλλον».
LIFO NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
Όχι βρε γ@μ@το και είμαι από το νομό Ηλείας... Πότε θα πάψουμε να ακουγόμαστε μόνο για τη σαπίλα που έχει ξεμείνει εκεί; Σε όποιον και αν γυρίσω να πω ότι είμαι από εκεί:1. Δεν ξέρει κατά που πέφτει στο χάρτη -δικαιολογεί αισχρά και αποτυχημένα τον εαυτό του λέγοντας ότι δεν έχει καλή σχέση με τη γεωγραφία (Ναι, αλλά ξέρεις που πέφτουν όλα τα κλαμπομάγαζα της Αθήνας..)2. Ααα, ναι, ξέρω! Εκεί που έχετε φίνο χορταράκι και προμηθεύετε όλη την Ελλάδα. Αα, και είστε όλοι σας κάγκουρες! Σωστά;3. Προσπαθώντας να δώσω μια γεύση για το πού πέφτει από το ξεχασμένο από τη μνήμη του Θεού μέρος: Κατά Αρχαία Ολυμπία μεριά..... Κατάλαβες; - (Σιωπή) Εεε.. (Σιωπή). - Απέναντι από τη Ζάκυνθο. (Και με τη φράση κλειδί επανέρχεται σε λειτουργία το σύστημα).Τραβάω τα μαλλιά μου, ακόμα και αν όχι για τίποτα άλλο, παρά για το ότι τουλάχιστον δεν ξέρουν ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ! Αλλά αν δουν Γερμανό να τους ζητά πίσω καμιά δόση, θα του πει: Ναι, ζήτα μας και τα ρέστα! Εμείς, που γεννήσαμε τους Ολυμπιακούς Αγώνες, όταν εσύ κατέβαινες από τα δέντρα!Τι άλλο να πω. Σε όποιον το σχολιάζω, μένει παγερά αδιάφορος. Πείτε μου ότι δεν είμαι εγώ η περίεργη ρε παιδιά!