Η πρώτη διαφήμιση της Apple με φόντο ένα χωριό στην Ελλάδα και πρωταγωνιστές που μιλούν ελληνικά

Η πρώτη διαφήμιση της Apple με φόντο ένα χωριό στην Ελλάδα και πρωταγωνιστές που μιλούν ελληνικά Facebook Twitter
13
Η πρώτη διαφήμιση της Apple με φόντο ένα χωριό στην Ελλάδα και πρωταγωνιστές που μιλούν ελληνικά Facebook Twitter


Η Apple μόλις δημοσίευσε τη νέα διαφήμισή της για το iPhone 7 Plus στο κανάλι του YouTube, τονίζοντας τη λειτουργία Πορτραίτου, διαθέσιμη αποκλειστικά στις μεγαλύτερες συσκευές της Apple.

Στη διαφήμιση, με τίτλο "Take Mine", μια νεαρή κοπέλα φτάνει σε ένα ελληνικό παραθαλάσσιο χωριό για να επισκεφθεί τη γιαγιά της. Οι δυο τους κάθονται στο καφενείο όπου η εγγονή χρησιμοποιεί το κινητό της για να βγάλει φωτογραφία τη γιαγιά κάνοντας χρήση του εφέ για βάθος πεδίου.

Η γιαγιά βλέπει τη φωτογραφία και ενθουσιάζεται. Οι υπόλοιποι κάτοικοι του χωριού που είναι στο καφενείο το προσέχουν και μια γυναίκα ζητά να φωτογραφηθεί και αυτή. Κάπως έτσι, η νεαρή αρχίζει να φωτογραφίζει όλο το χωριό. Τα παιδιά, οι γειτόνισσες, ο ιερέας, ένας ψαράς και ο βοσκός, σχεδόν όλο το χωριό αρχίζει να ποζάρει. H μουσική που ακούγεται στη διαφημιση της Apple είναι του Κώστα Μπέζου του Ρεμπέτη.

Η διαφήμιση για το iPhone 7 Plus είναι η τελευταία μιας σειράς σποτ που παρουσιάζουν τα χαρακτηριστικά που διαθέτουν οι νέες συσκευές της Apple, όπως η αδιαβροχοποίηση, η βελτιωμένη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, η κάμερα και το λειτουργικό σύστημα iOS 10.

 

Η Apple έχει επίσης προηγουμένως μοιραστεί συμβουλές για το πως κανείς μπορεί να φωτογραφίζει  σαν επαγγελματίας με το εφέ  βάθος πεδίου, αναδεικνύοντας μια σειρά από προτάσεις που έχουν δώσει επαγγελματίες φωτογράφους στην ιστοσελίδα της.

Το διαφημιστικό σποτ θα κάνει τηλεοπτική πρεμιέρα στη μετάδοση της αποψινής τελετής απονομής των Χρυσών Σφαιρών.



Τech & Science
13

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα εμβόλια δεν προκαλούν αυτισμό - Όμως γιατί αυξάνονται τα ποσοστά του; 

Τech & Science / Τα εμβόλια δεν προκαλούν αυτισμό - Όμως γιατί αυξάνονται τα ποσοστά του; 

Δεκάδες επιστημονικές μελέτες έχουν αποδείξει ότι τα εμβόλια δεν σχετίζονται με τον αυτισμό, καθώς οι επιστήμονες αναζητούν την εξήγηση της αύξησής του στην παγκόσμια κοινότητα
LIFO NEWSROOM
Η Meta ανακοίνωσε ότι σταματάει το fact-checking. Πώς θα ξέρουμε αν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μάς λένε την αλήθεια; 

Τech & Science / Πώς θα γνωρίζουμε πλέον αν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μάς λένε την αλήθεια; 

Το Facebook, το Instagram και το Threads παύουν να κάνουν fact-checking στις αναρτήσεις στις Ηνωμένες Πολιτείες. Τι σημαίνει αυτό για τα feeds και πώς μπορούμε να αποφύγουμε να πέσουμε θύματα παραπληροφόρησης;
LIFO NEWSROOM