Κι όμως, στο inbox του Facebook υπάρχουν κρυμμένα μηνύματα που δεν έχετε δει ποτέ!

Κι όμως, στο inbox του Facebook υπάρχουν κρυμμένα μηνύματα που δεν έχετε δει ποτέ! Facebook Twitter
4

Tις τελευταίες μέρες κυκλοφορούν πολλά ξένα δημοσιεύματα που ενημερώνουν πως χρήστες έχουν ανακαλύψει εκατοντάδες μηνύματα κλειδωμένα και αδιάβαστα σε ένα κρυφό φάκελο εισερχομένων στο σύστημα μηνυμάτων του Facebook.

Το inbox φαίνεται πως τελικά έχει κάποιο σύστημα φιλτραρίσματος, σχεδιασμένο να ανιχνεύει και να απομονώνει spam και άλλα ανεπιθύμητα μηνύματα. Ωστόσο, όπως γράφουν αρκετοί, πολλά ήταν τα μηνύματα που δεν ήταν διαφημιστικά ή αυτό που αποκαλούμε ενοχλητικά.

Όλοι βρίσκουν στο inbox τους πολλά "νόμιμα" και ενδιαφέροντα μηνύματα που δεν έφτασαν ποτέ στον κεντρικό φάκελο εισερχομένων ή το Messenger app.

Αυτά είναι τα μηνύματα από τους ανθρώπους που το Facebook πιστεύει ότι δεν ξέρετε ή χαρακτηρίζει ανεπιθύμητα. Το Facebook αξιολογεί μια σειρά από παράγοντες, όπως το αν είστε φίλοι στο Facebook ή αν και οι δύο ανήκετε σε κάποια από τις ίδιες ομάδες στο Facebook.

 

Αυτή η λειτουργία του Facebook τροποποιείται και αλλάζει όσο οι χρήστες δέχονται ή αγνοούν τα μηνύματα, κάτι που κάνει τον αλγόριθμο να προσαρμόζεται σε αυτό που θεωρεί καλύτερο για εσάς.

Για να δείτε τα φιλτραρισμένα μηνύματα στο desktop:

 

Κι όμως, στο inbox του Facebook υπάρχουν κρυμμένα μηνύματα που δεν έχετε δει ποτέ! Facebook Twitter

Πηγαίνετε στα μηνύματα του inbox.

Κάντε κλικ στο "αιτήματα μηνυμάτων" και "προβολή όλων".

Επιλέξτε από το "περισσότερα" το φιλτραρισμένα μηνύματα και δείτε αυτά που δεν είχατε δει ποτέ!

Ο απλούστερος τρόπος για να αποκτήσετε πρόσβαση στα κρυμμένα εισερχόμενα είναι να περιηγηθείτε στο https://www.facebook.com/messages/other?action=recent-messages

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα εμβόλια δεν προκαλούν αυτισμό - Όμως γιατί αυξάνονται τα ποσοστά του; 

Τech & Science / Τα εμβόλια δεν προκαλούν αυτισμό - Όμως γιατί αυξάνονται τα ποσοστά του; 

Δεκάδες επιστημονικές μελέτες έχουν αποδείξει ότι τα εμβόλια δεν σχετίζονται με τον αυτισμό, καθώς οι επιστήμονες αναζητούν την εξήγηση της αύξησής του στην παγκόσμια κοινότητα
LIFO NEWSROOM
Η Meta ανακοίνωσε ότι σταματάει το fact-checking. Πώς θα ξέρουμε αν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μάς λένε την αλήθεια; 

Τech & Science / Πώς θα γνωρίζουμε πλέον αν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μάς λένε την αλήθεια; 

Το Facebook, το Instagram και το Threads παύουν να κάνουν fact-checking στις αναρτήσεις στις Ηνωμένες Πολιτείες. Τι σημαίνει αυτό για τα feeds και πώς μπορούμε να αποφύγουμε να πέσουμε θύματα παραπληροφόρησης;
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Όχι ρε γαμώτο!!! και μου είχε στείλει μια γκόμενα που γούσταρα.. τώρα τι να της πω; "έλα ρε συ τώρα το είδα, έχουν περάσει και 2 χρόνια αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ.."
Αν πρώτα στείλεις μήνυμα και μετά σε αποδεχθεί ο άλλος ως φίλο, το μήνυμα παραμένει στα φιλτραρισμένα και ο αποστολέας απλά δεν σου ξαναμιλά.Πρέπει να έχω περισσότερα από 500+ αδιάβαστα μηνύματα εκεί... και δυστυχώς πλέον είναι αργα για να απαντηθούν
Όχι ρε γαμώτο!!! και μου είχε στείλει μια γκόμενα που γούσταρα.. τώρα τι να της πω; "έλα ρε συ τώρα το είδα, έχουν περάσει και 2 χρόνια αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ.."