ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
1.2.2017 | 07:51

Γυμναστηριο ή Στιβος????

Του χρόνου δίνω πανελληνιες και θα σταματήσω το στίβο,που κάνω τόσα χρόνια. Στεναχωριεμαι από τη μια από την άλλη όμως μου αρέσει η ιδέα να δοκιμάσω κάτι καινούργιο όπως το γυμναστήριο (αφού φυσικά τελειώσω το σχολείο)Με φοβίζει όμως το οτι η προπόνηση σε γυμναστήριο δεν θα είναι τόσο σκληρή όσο στο στίβο...ισχύει??ή υπάρχουν προγράμματα στο γυμναστήριο πιο ενδυναμωτικα από το στίβο?
3
 
 
 
 
σχόλια
Μετα από 10 χρονια στιβου, το γυμναστηριο το έβλεπα σαν φυλακή. Δε συγκρίνεται καθόλου για μένα. Στην πανεπιστημιουπολη εκει που φοιτουσα ξεκιναγα στο κλειστο γυμναστηριο ζεσταμα στο διαδρομο και μετά από 3' πεταγομουν στο ανοικτο σταδιο διπλα. Ενιωθα οτι ετρεχα και δεν εφτανα, δεν εβλεπα τον στοχο μου. Εξω τρεχεις, ανασαίνεις, εχεις θεα, βλεπεις το σημειο του στοχου σου όσο πλησιάζεις, εχεις ανετο φυσικο (κι όχι τεχνητο) διασκελισμο κλπ. Αν εχεις αγαπησει τον στιβο θα το καταλαβεις οτι δε συγκρινονται..
Το γυμναστήριο μπορεί να είναι πιο "σκληρό" από τον στίβο, εξαρτάται από τα μηχανήματα και το προγραμμα που θες να ακολουθήσεις. Πριν γραφτείς μίλα με τον γυμναστή, πες του το πρόγραμμα που είχες και μπορεί να σου υποδείξει κάποιο παρεμφερές στο γυμναστήριο. Ανάλογα με την αντίσταση και τα βάρη η προπόνηση στο γυμναστήριο είναι λιγότερο ή περισσότερο απαιτητική.
Scroll to top icon