Ο Ψωμιάδης, η Ιφιγένεια και τα "45αρια"

Ο Ψωμιάδης, η Ιφιγένεια και τα "45αρια" Facebook Twitter
7

"Δεν θα γίνω Ιφιγένεια κανενός", διαμηνύει προς πάσα κατεύθυνση ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, δύο 24ωρα μετά την άσκηση νέας συμπληρωματικής δίωξης για κακουργηματικές πράξεις κατά του ιδίου και του αδελφού του Διονύση από την εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης για την υπόθεση με τα "45άρια".  Σε ανακοίνωσή του, ο τέως περιφερειάρχης κάνει λόγο για επικοινωνιακά παιχνίδια που έχουν στόχο να πλήξουν τον ίδιο, αλλά και τον νέο πολιτικό φορέα που έχει ανακοινώσει πως θα δημιουργήσει μέχρι το Πάσχα.

Η ανακοίνωση του Παναγιώτη Ψωμιάδη:

"Δεν είναι τυχαίο, πως λίγες ημέρες μετά τη δημοσιοποίηση της απόφασης μου να καταθέσω μέχρι το Πάσχα στον Άρειο Πάγο το καταστατικό του πολιτικού φορέα ήρθε η άσκηση συμπληρωματικής ποινικής δίωξης για ένα θέμα που απασχολεί τη Δικαιοσύνη εδώ και ένα χρόνο.

Κάποια «παπαγαλάκια» βρήκαν την κατάλληλη αφορμή για να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη, να εκμεταλλευτούν τη δικαιολογημένη οργή των πολιτών και να κρύψουν με επικοινωνιακά παιχνίδια τις τεράστιες ευθύνες τους για τη φτωχοποίηση και την εξαθλίωση του ελληνικού λαού.

Το μήνυμα μου προς πάσα κατεύθυνση είναι το εξής: Μετά από 30 και πλέον χρόνια προσφοράς στην πολιτική, δεν θα γίνω η Ιφιγένεια κανενός. Είμαι σύννομος, έχω ήσυχη τη συνείδηση μου. Οι λειτουργοί της Αυτοδιοίκησης με την έγκριση της Πολιτείας και όλων των δικαιοδοτικών ελεγκτικών οργάνων, εφάρμοσαν πανομοιότυπες διαδικασίες σε όλη την Ελλάδα. Στο πρόσωπο μου διώκονται όλοι οι Αυτοδιοικητικοί. Θέλω να αποκαλυφθεί η αλήθεια".

7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένας χρόνος από το δυστύχημα στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων στη Λιβύη - Ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ

Πολιτική / Ένας χρόνος από το δυστύχημα στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων στη Λιβύη - Ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ

«Ουδεμία ενημέρωση υπάρχει, ουδείς ανέλαβε την ευθύνη της απώλειας αυτών των ζωών και επικρατεί  πλήρης άγνοια για τη διοικητική και δικαστική έρευνα», επισημαίνει το ΠΑΣΟΚ
LIFO NEWSROOM

σχόλια

7 σχόλια
Αναλώσιμοι του συστήματος είναι όλοι αυτοί.Το ίδιο το σύστημα τους ξερνάει με σειρά προτεραιότητας,ανάλογα με το πόσο θέλει να ξεθυμάνει την κοινή γνώμη.Το ότι μέχρι στιγμής ασχολούμαστε μόνο με Θεσσαλονικείς στα σκάνδαλα (β' εθνική δηλαδή) είναι μια ένδειξη ότι υπάρχουν για ξεφούρνισμα βαριά αθηναϊκά χαρτιά στην καβάντζα όταν αγριέψει περισσότερο η κοινή γνώμη.Επομένως ας μην πανηγυρίζουμε ότι ξαφνικά βάλθηκαν να προχωρίσουν την κάθαρση,απλώς πρόκειται για κινήσεις επιβίωσης του σκληρού πυρήνα του συστήματος.
Χαρίζω απλόχερα γέλιο στέλνοντάς σας εδώ:http://www.koutipandoras.gr/33689/%CE%B3%CE%B9%CE%B1%CF%84%CE%AF-%CE%BF-%CF%88%CF%89%CE%BC%CE%B9%CE%AC%CE%B4%CE%B7%CF%82-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CF%80%CE%B9%CE%B1-%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%BC%CF%80%CE%AF.htmlτσεκάρετε τα σχόλια.