Ο Ψωμιάδης, η Ιφιγένεια και τα "45αρια"

Ο Ψωμιάδης, η Ιφιγένεια και τα "45αρια" Facebook Twitter
7

"Δεν θα γίνω Ιφιγένεια κανενός", διαμηνύει προς πάσα κατεύθυνση ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, δύο 24ωρα μετά την άσκηση νέας συμπληρωματικής δίωξης για κακουργηματικές πράξεις κατά του ιδίου και του αδελφού του Διονύση από την εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης για την υπόθεση με τα "45άρια".  Σε ανακοίνωσή του, ο τέως περιφερειάρχης κάνει λόγο για επικοινωνιακά παιχνίδια που έχουν στόχο να πλήξουν τον ίδιο, αλλά και τον νέο πολιτικό φορέα που έχει ανακοινώσει πως θα δημιουργήσει μέχρι το Πάσχα.

Η ανακοίνωση του Παναγιώτη Ψωμιάδη:

"Δεν είναι τυχαίο, πως λίγες ημέρες μετά τη δημοσιοποίηση της απόφασης μου να καταθέσω μέχρι το Πάσχα στον Άρειο Πάγο το καταστατικό του πολιτικού φορέα ήρθε η άσκηση συμπληρωματικής ποινικής δίωξης για ένα θέμα που απασχολεί τη Δικαιοσύνη εδώ και ένα χρόνο.

Κάποια «παπαγαλάκια» βρήκαν την κατάλληλη αφορμή για να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη, να εκμεταλλευτούν τη δικαιολογημένη οργή των πολιτών και να κρύψουν με επικοινωνιακά παιχνίδια τις τεράστιες ευθύνες τους για τη φτωχοποίηση και την εξαθλίωση του ελληνικού λαού.

Το μήνυμα μου προς πάσα κατεύθυνση είναι το εξής: Μετά από 30 και πλέον χρόνια προσφοράς στην πολιτική, δεν θα γίνω η Ιφιγένεια κανενός. Είμαι σύννομος, έχω ήσυχη τη συνείδηση μου. Οι λειτουργοί της Αυτοδιοίκησης με την έγκριση της Πολιτείας και όλων των δικαιοδοτικών ελεγκτικών οργάνων, εφάρμοσαν πανομοιότυπες διαδικασίες σε όλη την Ελλάδα. Στο πρόσωπο μου διώκονται όλοι οι Αυτοδιοικητικοί. Θέλω να αποκαλυφθεί η αλήθεια".

7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ενισχύεται η συνεργασία Ελλάδας -Γαλλίας: Δένδιας και Λεκορνού υπέγραψαν σύμβαση για 16 πυραύλους Exocet

Πολιτική / Ενισχύεται η συνεργασία Ελλάδας - Γαλλίας: Δένδιας και Λεκορνί υπέγραψαν σύμβαση για 16 πυραύλους Exocet

Τι είπε ο Νίκος Δένδιας για καινοτομία στην Άμυνα και συμμετοχή σε κοινές αποστολές - Τι είπε ο Λεκορνί για συνεργασία στην Ερυθρά Θάλασσα, ενίσχυση της γαλλικής παρουσίας στην Ελλάδα και στρατηγική παραγωγής και ανάπτυξης στρατιωτικού εξοπλισμού
LIFO NEWSROOM
Βουλή: Ένταση για το πόρισμα της προανακριτικής Τριαντόπουλου - Αποχώρησε ο ΣΥΡΙΖΑ από τη διαδικασία

Πολιτική / Βουλή: Ένταση για το πόρισμα της προανακριτικής Τριαντόπουλου - Αποχώρησε ο ΣΥΡΙΖΑ από τη διαδικασία

Όπως σημείωσε ο Σωκράτης Φάμελλος, πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, «η κυβέρνηση επιχειρεί να μπαζώσει όχι μόνο την αλήθεια για τα Τέμπη, αλλά και τη λειτουργία του Κοινοβουλίου»
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης για δασμούς Τραμπ: Η ΕΕ να εκμεταλλευτεί το χρονικό διάστημα για μία win-win συμφωνία με τις ΗΠΑ

Πολιτική / Μητσοτάκης για δασμούς Τραμπ: Η ΕΕ να εκμεταλλευτεί το χρονικό διάστημα για μία win-win συμφωνία με τις ΗΠΑ

Ο Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι συμφωνεί με τη δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη, ότι δηλαδή υπάρχει δυνατότητα εξεύρεσης μιας «win-win» λύσης μεταξύ Ευρώπης και ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM
«Η κυβέρνηση αρνείται να στείλει τους υπεύθυνους για τα Τέμπη στη δικαιοσύνη»

LiFO politics / «Η κυβέρνηση αρνείται να στείλει τους υπεύθυνους για τα Τέμπη στη δικαιοσύνη»

Ο Παύλος Γερουλάνος εξηγεί στη Βασιλική Σιούτη γιατί είναι αντίθετος σε μία προοπτική κυβερνητικής συνεργασίας του ΠΑΣΟΚ με τη Νέα Δημοκρατία και γιατί πιστεύει ότι αυτό θα «ενδυνάμωνε τα άκρα που δεν έχουν πρώτη προτεραιότητα τα συμφέροντα της χώρας, αλλά τα συμφέροντα άλλων χωρών».
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ

σχόλια

7 σχόλια
Αναλώσιμοι του συστήματος είναι όλοι αυτοί.Το ίδιο το σύστημα τους ξερνάει με σειρά προτεραιότητας,ανάλογα με το πόσο θέλει να ξεθυμάνει την κοινή γνώμη.Το ότι μέχρι στιγμής ασχολούμαστε μόνο με Θεσσαλονικείς στα σκάνδαλα (β' εθνική δηλαδή) είναι μια ένδειξη ότι υπάρχουν για ξεφούρνισμα βαριά αθηναϊκά χαρτιά στην καβάντζα όταν αγριέψει περισσότερο η κοινή γνώμη.Επομένως ας μην πανηγυρίζουμε ότι ξαφνικά βάλθηκαν να προχωρίσουν την κάθαρση,απλώς πρόκειται για κινήσεις επιβίωσης του σκληρού πυρήνα του συστήματος.
Χαρίζω απλόχερα γέλιο στέλνοντάς σας εδώ:http://www.koutipandoras.gr/33689/%CE%B3%CE%B9%CE%B1%CF%84%CE%AF-%CE%BF-%CF%88%CF%89%CE%BC%CE%B9%CE%AC%CE%B4%CE%B7%CF%82-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CF%80%CE%B9%CE%B1-%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%BC%CF%80%CE%AF.htmlτσεκάρετε τα σχόλια.