ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.9.2017 | 01:58

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ?

Δεν μπορω να καταλαβω το γιατι, βγαινω σε καφετεριες βλεπω ζευγαρια και ο αντρας να τρωει με τα ματια του αλλες, να ειναι σε σχεση και να σκεφτεται αλλες, να φαντασιωνεται αλλες, να θελει αλλες. Αφου οταν θες καποιον υποτιθεται πως μονο αυτον θες. Οπως και οι γυναικες το κανουν αλλα εχω ακουσει περισσοτερα για αντρες και εχω ακουσει τοσα πολλα πραγματα. Τι γινεται βρε σεις? Γιατι? Τι ασχημη εποχη τι ασχημη κοινωνια.
3
 
 
 
 
σχόλια
Πράγματι.Κάποτε οι άνδρες φορούσαν το φράκο και το ημίψηλο, ανέβαιναν στο ιππήλατο και έκαναν ρομαντικές βόλτες κάτω απ' την πανσέληνο (εννοείται ότι κάθε βράδυ είχε πανσέληνο). Οι γυναίκες φορούσαν δαντέλες και κρυστάλλινα γοβάκια, ένα νούμερο μικρότερα γιατί τότε οι περίπατοι ήταν κάπως πασέ.Τόσα ήταν δε τα φτερωτά τοξοφόρα βρέφη, που συχνά πυκνά κουτούλαγαν στους αιθέρες. Οι γάμοι ήταν όλοι ευτυχισμένοι και οι ελαχιστότατες απιστίες οδηγούσαν σε ρομαντικές μονομαχίες. Αχχχχ τι εποχές.
Γιατί από τη στιγμή που η άλλη βγήκε έξω ξεχνώντας να ντυθεί, αυτόματα στο αντρικό μυαλό γράφει "έτοιμη για σεξ", Και αν τολμάει κανείς ας με διαψεύσει.
Scroll to top icon