Έντι Ράμα: Έχουμε εκκρεμότητες με την Ελλάδα που πρέπει να λύσουμε μέχρι την άνοιξη

Έντι Ράμα: Έχουμε εκκρεμότητες με την Ελλάδα που πρέπει να λύσουμε μέχρι την άνοιξη Facebook Twitter
3

Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ Ελλάδας και Αλβανίας για την επίλυση ορισμένων ζητημάτων που εκκρεμούν θα μπορούσαν να ολοκληρωθούν την επόμενη άνοιξη, όπως δήλωσε ο πρωθυπουργός της Αλβανίας Έντι Ράμα σε συνέντευξή του στο «Report TV».

Ο Έντι Ράμα δεν διευκρίνισε πάντως ποια είναι τα συγκεκριμένα ζητήματα που βρίσκονται στο επίκεντρο του διαλόγου μεταξύ των δύο χωρών.

«Ελπίζουμε να ολοκληρώσουμε με επιτυχία αυτόν τον διάλογο και να εισέλθουμε σε μια νέα εποχή στρατηγικής συνεργασίας με τη γειτονική χώρα, αλλά και σε μια εποχή που τα προβλήματα του παρελθόντος δεν θα παρουσιαστούν ως προβλήματα του μέλλοντος και οι σκιές του παρελθόντος να παραμείνουν στο παρελθόν», υπογράμμισε ο Ράμα ανακοινώνοντας ότι θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό της Ελλάδας Αλέξη Τσίπρα στο πλαίσιο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ στο Νταβός της Ελβετίας.

Πολιτική
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Η δικαιοσύνη με τις πράξεις και τις παραλείψεις της έχει κλονίσει την εμπιστοσύνη των πολιτών» 

LiFO politics / «Η δικαιοσύνη με τις πράξεις και τις παραλείψεις της έχει κλονίσει την εμπιστοσύνη των πολιτών» 

«Το πρόβλημα της δικαιοσύνης βρίσκεται στην ανώτατη ηγεσίας της» λέει στη Βασιλική Σιούτη ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, Δημήτρης Βερβεσός. Κατά την άποψή του, η βασική παθογένεια είναι ότι η ανώτατη ηγεσία της διορίζεται από τις εκάστοτε κυβερνήσεις, αφού πρώτα ορισμένοι δικαστές δώσουν τα διαπιστευτήριά τους σε αυτήν.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Υπεγράφη η σύμβαση για την αποκατάσταση διατηρητέου κτηρίου που θα στεγάσει το Ίδρυμα της Βουλής

Πολιτική / Υπεγράφη η σύμβαση για την αποκατάσταση διατηρητέου κτηρίου που θα στεγάσει το Ίδρυμα της Βουλής

Το διώροφο υπερυψωμένο αρχοντικό επί της οδού Φιλελλήνων έχει μακρά ιστορική διαδρομή, αφού κατά το παρελθόν υπήρξε ιδιοκτησία των οικογενειών Κριεζή, Σούτσου, Μαυροκορδάτου και Θεοφίλη
LIFO NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
"Ο Έντι Ράμα δεν διευκρίνισε πάντως ποια είναι τα συγκεκριμένα ζητήματα που βρίσκονται στο επίκεντρο του διαλόγου μεταξύ των δύο χωρών. Πηγή: www.lifo.gr"Η νότια Ήπειρος.Αρκετα με την καταληψη της.Τωρα που έμαθαν οτι αποφασισε να λυσει τα εθνικα θεματα της χωρας ,μετα τα οικονομικα, θα "πλακωσουν" ολοι.