Έκτακτο υπηρεσιακό συμβούλιο για την επίθεση στο Παρίσι

Έκτακτο υπηρεσιακό συμβούλιο για την επίθεση στο Παρίσι Facebook Twitter
EPA
1

Ο Γάλλος υπουργός των Εσωτερικών Ζεράρ Κολόμπ δήλωσε σήμερα ότι συγκάλεσε ένα έκτακτο συμβούλιο υπηρεσιακών παραγόντων, μετά την επίθεση με μαχαίρι που έγινε χθες στο κέντρο του Παρισιού.

Μετά από την επίθεση στο Παρίσι, συγκάλεσα υπηρεσιακό συμβούλιο, εξετάζοντας την κατάσταση με τις υπηρεσίες ασφάλειας και καταπολέμησης της τρομοκρατίας, έγραψε χαρακτηριστικά ο Κολόμπ στο Twitter.

Νωρίτερα ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν δήλωσε ότι η Γαλλία πληρώνει για ακόμη μια φορά το τίμημα αίματος, μετά την επίθεση με μαχαίρι που σημειώθηκε χθες το βράδυ στο Παρίσι, με τουλάχιστον έναν νεκρό, διαβεβαιώνοντας ότι δεν θα υποχωρήσουμε ούτε σπιθαμή μπροστά στους εχθρούς της ελευθερίας.

Όλες μου οι σκέψεις πηγαίνουν στα θύματα και στους τραυματίες από την επίθεση με μαχαίρι που διαπράχθηκε σήμερα το βράδυ στο Παρίσι, καθώς και στα αγαπημένα τους πρόσωπα, τόνισε ο Μακρόν.

Εκ μέρους όλων των Γάλλων, χαιρετίζω το θάρρος των αστυνομικών που εξουδετέρωσαν τον τρομοκράτη, είπε ο Γάλλος πρόεδρος.

Η Γαλλία πληρώνει ακόμη μια φορά το τίμημα αίματος, αλλά δεν υποχωρεί ούτε σπιθαμή ενάντια στους εχθρούς της ελευθερίας, σημείωσε.

Διεθνή
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπερτουρισμός: Το καλοκαίρι που η Ευρώπη γύρισε την πλάτη στους τουρίστες - Ανάλυση της Washington Post

Διεθνή / Υπερτουρισμός: Το καλοκαίρι που η Ευρώπη γύρισε την πλάτη στους τουρίστες - Ανάλυση της Washington Post

«Με τον αριθμό των επισκεπτών να αυξάνεται στα ύψη σε κορυφαίους προορισμούς όπως η Βαρκελώνη και η Βενετία, οι ντόπιοι το λένε δυνατά και καθαρά: Αρκετά», γράφει η αμερικανική εφημερίδα - Τι επισημαίνει για την περίπτωση της Ελλάδας
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια