Η Λίντσεϊ Λόχαν υποστηρίζει πως όσες γυναίκες μιλούν για σεξουαλική παρενόχληση «δείχνουν αδύναμες»

Η Λίντσεϊ Λόχαν υποστηρίζει πως όσες γυναίκες μιλούν για σεξουαλική παρενόχληση «δείχνουν αδύναμες» Facebook Twitter
5

Με σκληρά λόγια για τις γυναίκες που στο πλαίσιο του κινήματος #MeToo έχουν μοιραστεί δημοσίως εμπειρίες σεξουαλικής κακοποίησης στο εργασιακό τους περιβάλλον μίλησε η Λίντσεϊ Λόχαν. 

Σε συνέντευξή της στους The Times, η 32χρονη ηθοποιός κληθείσα να απαντήσει για δικές τις αντίστοιχες εμπειρίες, δήλωσε πως «δεν έχει τίποτα να πει» για το κίνημα #MeToo που έχει αναστατώσει τους τελευταίους μήνες το Χόλιγουντ. 

«Δεν μπορώ να μιλήσω για κάτι που ζω, εντάξει; Κοιτάξτε, υποστηρίζω πολύ τις γυναίκες. Όλοι βιώνουν τις εμπειρίες τους με τον δικό τους τρόπο», ανέφερε η Λόχαν, προσθέτοντας πως δεν ανέχεται όσους «αναζητούν προσοχή». 

Σχετικά με όσους υποστηρίζουν πως έχουν δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση ή επίθεση, είπε: «Αν συμβαίνει εκείνη τη στιγμή, το συζητάς εκείνη τη στιγμή. Το κάνεις αληθινό μέσα από μια καταγγελία στην αστυνομία. Σίγουρα θα μισήσω τον εαυτό μου λέγοντας αυτό, αλλά πιστεύω πως με το να μιλούν οι γυναίκες για τέτοια πράγματα, δείχνουν αδύναμες ενώ είναι πάρα πολύ δυνατές». «Έχεις όλα αυτά τα κορίτσια που προβαίνουν σε αποκαλύψεις, που δεν ξέρουν καν ποιες είναι και που το κάνουν επειδή θέλουν προσοχή. Αυτό μειώνει το γεγονός πως κάτι συνέβη», συνεχίζει στη συνέντευξή της. 

Welcome to #lindsaylohan #lohanbeachhouse #mykonos

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lindsay Lohan (@lindsaylohan) στις

Η Λίντσεϊ Λόχαν μένει αυτήν την περίοδο στο Καλό Λιβάδι της Μυκόνου, όπου είναι συνιδιοκτήτρια του Lohan Beach House, μια σειρά από καμπάνες προς ενοικίαση σε τουρίστες για 1.000 δολάρια την ημέρα, σύμφωνα με τους The Times.

Σχετικά με την συγκεκριμένη επιχείρηση, εξήγησε πως ήταν ο τρόπος της για να εκδικηθεί τον πρώην αρραβωνιαστικό της, τον Ρώσο μεγιστάνα Ιγκόρ Ταραμπάσοφ, μετά τον καυγά που είχαν σε αυτήν την παραλία τον Ιούλιο του 2016. «Καυγάδισα με τον πρώην μου σε αυτήν ακριβώς την παραλία. Τι έκανα; Τίποτα. Απλώς πήρα τον έλεγχο της παραλίας. Η καλύτερη εκδίκηση είναι η επιτυχία, σωστά;», είπε η ίδια.

@MTV #???????????? @lohanmykonosofficial #work ?????

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lindsay Lohan (@lindsaylohan) στις


Η 32χρονη ηθοποιός μίλησε επίσης για τη σχέση της με τη θρησκεία, εξηγώντας πως δεν «ασπάζεται καμία ιδιαίτερη θρησκεία» αλλά πως πιστεύει ότι «υπάρχει μια ανώτερη δύναμη από εμάς». 

Όσο για τα μελλοντικά της σχέδια, ανέφερε πως σκοπεύει να φτιάξει δικό της φιλανθρωπικό ίδρυμα για παιδιά στο Ντουμπάι κι ενδεχομένως να υιοθετήσει και κάποιο παιδί. «Μάλλον από τη Ρωσία. Θέλω ένα μικρό, ξανθό αγόρι από τη Ρωσία», σημείωσε. 

Πολιτισμός
5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Φερνάντα Τόρες κερδίζει Χρυσή Σφαίρα 26 χρόνια μετά την υποψηφιότητα της μητέρας της στην ίδια κατηγορία

Πολιτισμός / Η Φερνάντα Τόρες κερδίζει Χρυσή Σφαίρα 26 χρόνια μετά την υποψηφιότητα της μητέρας της στην ίδια κατηγορία

Η νίκη της Τόρες έχει ιδιαίτερη σημασία, καθώς η μητέρα της, Φερνάντα Μοντενέγκρο, είχε προταθεί για το ίδιο βραβείο το 1999 για το “Central Station”, το οποίο της χάρισε και υποψηφιότητα για Όσκαρ
LIFO NEWSROOM
Χρυσές Σφαίρες 2025: Θριάμβευσαν «Emilia Perez» και «Brutalist» - Όλοι οι νικητές

Πολιτισμός / Χρυσές Σφαίρες 2025: Θριάμβευσαν «Emilia Perez», «Shogun» και «Brutalist» - Όλοι οι νικητές

Η οικοδέσποινα της βραδιάς, Νίκι Γκλέιζερ, προσέφερε καυστικά σχόλια για τη βιομηχανία, αγγίζοντας θέματα όπως οι πολιτικές εξελίξεις και οι οικονομικές πιέσεις που αντιμετωπίζει το Χόλιγουντ
LIFO NEWSROOM
Φυλαχτό για προστασία από τον καρκίνο βρέθηκε στην Αντιόχεια Πισιδίας στη Μικρά Ασία

Πολιτισμός / Φυλαχτό για προστασία από τον καρκίνο βρέθηκε στην Αντιόχεια Πισιδίας στη Μικρά Ασία

Κατά την εξέταση του φυλαχτού, οι ερευνητές παρατήρησαν ότι η μία πλευρά είχε μια φιγούρα καβουριού, ενώ η άλλη πλευρά περιείχε το όνομα ενός άρρωστου κοριτσιού και των γονέων του
LIFO NEWSROOM
Έφυγε από τη ζωή η Rosita Missoni, η γυναίκα που καθόρισε την ιταλική μόδα

Πολιτισμός / Πέθανε η Rosita Missoni, η γυναίκα που καθόρισε την ιταλική μόδα

Η πρώτη πασαρέλα πραγματοποιήθηκε στο Μιλάνο το 1966, σε έναν ιστορικό χώρο, το Teatro Gerolamo, με τη συνεργασία του καλλιτέχνη Lucio Fontana. Οι παρουσιάσεις τους συχνά συνδύαζαν μόδα και τέχνη, προσελκύοντας κριτικούς από όλο τον κόσμο
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
"να φτιάξει δικό της φιλανθρωπικό ίδρυμα για παιδιά στο Ντουμπάι"Δεν έχω πάει ποτέ σε αυτήν την χώρα και την γνωρίζω μονάχα μέσα από κάποιες εκατοντάδες δημοσιεύματα. Ωστόσο, έχω την εντύπωση ότι δεν υπάρχουν παιδιά του δρόμου, ούτε παιδιά που ζουν μέσα στην αθλιότητα (αυτοί που ζουν μέσα στην εξαθλίωση είναι οι ενήλικες άντρες και γυναίκες μετανάστες από τον Τρίτο Κόσμο που βιώνουν συχνά έναν εργασιακό Μεσαίωνα). Έχει λοιπόν κανείς καμία ιδέα γιατί η εν λόγω κυρία προτιμάει το Ντουμπάι για το ίδρυμά της;
Γιατί? το Ντουμπάι δεν έχει ορφανά ή κακοποιημένα παιδιά?Για μένα το τραγικό είναι ότι θέλει "ένα μικρό, ξανθό αγόρι από τη Ρωσία". Να το παραγγείλει.
Προφανώς και υπάρχουν. Όμως, ένα πάμπλουτο κράτος, υποτίθεται ότι έχει άφθονους πόρους για να αντιμετωπίσει τα κοινωνικά του προβλήματα αν το επιθυμεί (και, πιθανότατα, αν δεν επιθυμεί να τα αντιμετωπίσει, μπορεί να εμποδίσει και τους ξένους να ασχοληθούν με αυτά, κυρίως αν είναι μια χώρα τόσο "δημοκρατική" όσο τα Εμιράτα). Αντίθετα, υπάρχουν χώρες με απίστευτη εξαθλίωση, ιδίως των παιδιών (για παράδειγμα η Καμπότζη, για την οποία έχω μια μικρή προσωπική εμπειρία) οι οποίες θα μπορούσαν να θεωρηθούν ότι αποτελούν προτεραιότητα για την φιλανθρωπική δράση. Οσο για το δεύτερο σκέλος του σχολίου σου δυστυχώς έχεις απόλυτα δίκιο. Ακόμα πιο δυστυχώς, έχω την εντύπωση ότι, αν δινόταν η δυνατότητα στους γονείς (και κυρίως στους Έλληνες γονείς) να "προγραμματίσουν" το παιδί που θα κάνουν όπως το θέλουν, θα βλέπαμε απίστευτα πράγματα...
Μαύρος Γάτος, για ξέπλυμα χρήματος θα μπορούσε να είναι μία εξήγηση./////Επίσης, κάποιος να τις πει ότι δηλώσεις τύπου "τώρα το θυμήθηκε το θύμα να μιλήσει για την παρενόχληση", "έπρεπε να είχε παέι εξαρχής στην αστυνομία άρα τώρα να σκάσει", "το κάνει για να τραβήξει την προσοχή", συντελούν στο να κρατούν τα θύματα το στόμα τους κλειστό. Οι γυναίκες που μιλάνε για τις εμπειρίες σεξουαλικής παρενόχλησης και επίθεσης μετά από χρόνια δεν το θυμήθηκαν τώρα γιατί δεν το είχαν ξεχάσει ποτέ. Πολλές από αυτές μιλούσαν και τότε αλλά δεν τις άκουγε κανείς. Πολλές από αυτές απλά ελπίζουν οτι τώρα επιτέλους θα ακουστούν. Όλες τους παίρνουν κουράγιο η μία από την άλλη γιατί τώρα επιτέλους ξέρουν οτι δεν είναι μόνες και ότι ενωμένες οι φωνές τους ίσως ακουστεί δυνατότερα από το «χαχα» της κοινωνίας.
Αυτό με το ξέπλυμα δεν είχε περάσει καν από το μυαλό μου. Δεν αποκλείεται διόλου. ιδιαίτερα από άτομο που εμπλέκεται με τα της Μυκόνου....Όσο για το δεύτερο μέρος του σχολίου σου, συμφωνώ απόλυτα.