ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
8.9.2018 | 14:15

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ!!! αφορα μονο τους μαθητες (του Λυκειου κυριως)

*Αν εισαι καθηγητης και ξερεις μπορεις να μου απαντησεις ή εστω καποιος που ξερει.*Ολοι ξερουμε οτι απο περσι, ειδικα φετος ο Υπουργος Παιδειας εχει αλλαξει σχεδον τα παντα. Δεν θα αναφερω ολες τι αλλαγες, μονο μια η οποια μας εχει στενοχωρησει αρκετα θα ελεγα. Θελω να σας ρωτησω αν σας εχουν απαγορευσει να πατε εξωτερικο στις εκδρομες "4ημερες 5ημερες". Ειμαι στο εξωτερικο σε ελληνικο σχολειο και μας ειπαν οτι αυτο ισχυει για ολα τα ελληνικα σχολεια του εξωτερικου, ειδικα για την Ελλαδα. Ρωταω γιατι ειμαστε ενα πολυ ατυχο τμημα το οποιο καθως εγιναν αυτες οι αλλαγες δεν εχει κανει καμια εκδρομη.Μονο σοβαρες απαντησεις, οι υπολοιποι που τους ειναι αδιαφορο αυτο το θεμα ας το προσπερασουν. Ευχαριστω πολυ σε αυτους που θα απαντησουν!!! :-)
1
 
 
 
 
σχόλια
Ως μαθήτρια Λυκείου εχω να σου πω πως ολα αυτα οντως ισχύουν κ οπως κ εσεις επεσα πανω στις αλλαγες κ παραλιγο να μην παμε ουτε εμεις εκδρομή.Αλλα δεν χρειάζεται να αγχώνεστε γιατι οπως κ στα παντα , ετσι κ εδω υπαρχουν παραθυράκια.Το σχολείο μας εκανε φέτος 2 εκδρομές στο εξωτερικό κ ας υπήρχε αυτος ο νόμος.Η πρώτη εγινε με ενα συνέδριο το οποιο εγινε στην Ιταλία κ η δευτερη εγινε με προσκληση απο ενα ελληνικο σχολείο της Γερμανίας.Οπότε θα μπορούσατε να στείλετε αιτήσεις για πρόσκληση σε διάφορα σχολεία κ στην Ελλάδα κ στην Κύπρο κ να εγκριθεί η εκδρομη σας :))

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon