ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
29.9.2018 | 20:31

Βοηθειες φιλαρακια

Σε μια βδομαδα θα δω τον καλο μου! ! Ειμαστε μακρια ο ενας απο τον αλλο.. εχω παρει καποια κιλα τελευταια και λογω περιοδου και λογω καιρου.. θελω να με δει εντυπωσιακη .Πώς θα τα καταφερω? Υπάρχει κάποιο tip με διατροφη να φαινεται πιο λαμπερο το δέρμα μου? Ή έστω να χασω κανενα κιλο και να με δει πιο κομψη?
4
 
 
 
 
σχόλια
Κόψιμο τελείως (για 1εβδομάδα) σιτηρών και ζάχαρης, περιορισμένο λάδι και ελάχιστο αλάτι. Πολυ νερό, καλο καθάρισμα επιδερμιδας, ενυδατικη και περπατημα 1 ωρα την ημέρα. Θα ξεπρηστεις και θα φαινει καποιο αποτελεσμα γρήγορα. Επίσης πηγαινε κομμωτήριο για μαλλιά και οταν τον δεις να φοράς ψηλο παπουτσι, αδυνατιζει. Εννοείται ενα ντύσιμο που να σε κολακεύει. Τελευταίο τιπ, βαψου ελαφρά, το βαρυ μακιγιαζ μεγαλωνει τη γυναικα και δεν τη δειχνει φρεσκια. Καλη αντάμωση να έχετε!
Κάνε λίγο αερόβιο(τρεξιμο, ποδήλατο, έντονο περπάτημα τύπου τζόκινγκ) και όσο μπορείς να ιδρώνεις κατά την άσκηση. Επίσης κόψε το λιπαρό φαΐ και τελείως το βραδινό (μετά της 8). Φρουτοσαλάτες, στεγνά φαγητά και άφθονο νερό. Θα δεις διαφορά στο σώμα σου ακόμα και σε 1 εβδομάδα που θες. Όλα είναι θέμα προγραμματισμού και προσοχής στο φαΐ.
Scroll to top icon