Η νέα Σταρ Ελλάς είναι η Ιωάννα Μπέλλα που κόπηκε από το Next Top Model

Η νέα Σταρ Ελλάς είναι η Ιωάννα Μπέλλα που κόπηκε από το Next Top Model Facebook Twitter
3

Αν και κάπως αθόρυβα σε σχέση με τις παλιές καλές εποχές των καλλιστείων, χθες το βράδυ είχαμε απονομή τίτλου για Σταρ Ελλάς η οποία μάλιστα μεταδόθηκε και ζωντανά από το Μακεδονία Τv.

Χωρίς κάποια ανανέωση και αποφυγή των κλισέ από τα '90s, η φιλότιμη προσπάθεια για διοργάνωση καλλιστείων - τύπου λαμπερό σόου κατάφερε τουλάχιστον να ενθουσιάσει το ελληνικό Twitter που χθες το βράδυ, ανέδειξε τα καλλιστεία σε Νο1 θέμα σχολιασμού.

Παρουσιάστρια της βραδιάς ήταν η Νικολέτα Ράλλη ενώ μεγάλη πρωταγωνίστρια ήταν η Ιωάννα Μπέλλα η οποία εκτός από τον τίτλο που κέρδισε απασχόλησε περισσότερο και τα social media.

Η νέα Σταρ Ελλάς είναι η Ιωάννα Μπέλλα που κόπηκε από το Next Top Model Facebook Twitter

Η φετινή Σταρ Ελλάς λοιπόν απασχόλησε για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες καθώς μερικές εβδομάδες πριν είχε περάσει από το ριάλιτι Greece's Next Top Model, και κόπηκε λόγω πλαστικών!

Η εμφάνισή της εκεί ήταν από τις πιο συζητημένες και μονοπώλησε τις συζητήσεις για το νέο τηλεοπτικό πρόγραμμα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

@revealcrochet ? #swimsuit #swimwear #revealcrochet #mykonos #photography #ss18 #summer #sun #sea

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ιωάννα Μπέλλα ?? (@bella_ioanna) στις

Κριτές ήταν οι Νίκος Αναδιώτης, Γκαλένα Βελίκοβα, Πολυξένη Καραμίχα, Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, Πάνος Ζήνας, Χρήστος Χρήστου και Βασίλης Πρεβελάκης.

Χθες, για πρώτη φορά στην ανάδειξη των νικητριών συμμετείχε με ποσοστό 30% το τηλεοπτικό κοινό, το οποίο επίσης ανέδειξε νικήτρια την Ιωάννα Μπέλλα.

H απονομή:

 

Tι είχε γίνει στο Next Top Model:

 

Αναλυτικά οι κοπέλες που έφυγαν από το διαγωνισμό ομορφιάς με κάποια διάκριση.

Ιωάννα Μπέλλα - STAR HELLAS 2018

Μαρία Λεπίδα - MISS HELLAS 2018

Αγγελική Μαυρομμάτη - MISS YOUNG 2018

Αναστασία Καλογερή -1st RUNNER UP STAR HELLAS 2018

Μαρίνα Γρηγορίου - 1st RUNNER UP MISS HELLAS 2018

Πένυ Μεταξά - 1st RUNNER UP MISS YOUNG HELLAS 2018

 

Oι πρώτες δηλώσεις της Σταρ Ελλάς:

 
*ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Ξετρόμπαραν τα χείλια της!» – Τα καλλιστεία Σταρ Ελλάς 2018 μέσα από 20 τουίτς
Πολιτισμός
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βραβείο Ρίμπα: Στους Kazuyo Sejima και Ryue Nishizawa το Χρυσό Μετάλλιο Αρχιτεκτονικής 2025

Πολιτισμός / Βραβείο RIBA: Στους Kazuyo Sejima και Ryue Nishizawa το χρυσό μετάλλιο αρχιτεκτονικής 2025

Πρόκειται για δύο πραγματικούς πρωτοπόρους της αρχιτεκτονικής, που με ένα εμπνευσμένο πρότυπο για το μέλλον του δομημένου μας περιβάλλοντος δείχνουν αθόρυβα τον δρόμο στους άλλους αρχιτέκτονες.
LIFO NEWSROOM
Η Αργυρώ Χιώτη νέα Καλλιτεχνική Διευθύντρια του Εθνικού Θεάτρου

Πολιτισμός / Η Αργυρώ Χιώτη νέα Καλλιτεχνική Διευθύντρια του Εθνικού Θεάτρου

Η απόφαση ελήφθη στο πλαίσιο της ανοιχτής διαδικασίας εκδήλωσης ενδιαφέροντος, όπως προβλέπει η νομοθεσία, με την επιτροπή να καταλήγει στην εισήγησή της μετά από αξιολόγηση των υποψηφίων
LIFO NEWSROOM
Το Σπαθάρειο Μουσείο Θεάτρου Σκιών αναγνωρίζεται ως μνημείο πολιτιστικής κληρονομιάς

Πολιτισμός / Το Σπαθάρειο Μουσείο Θεάτρου Σκιών αναγνωρίζεται ως μνημείο πολιτιστικής κληρονομιάς

Το Σπαθάρειο Μουσείο ιδρύθηκε το 1991 σε συνεργασία με τον Δήμο Αμαρουσίου και στεγάστηκε αρχικά στην πλατεία Κασταλίας, προτού μεταφερθεί σε ιδιόκτητο κτήριο του Δήμου
LIFO NEWSROOM
Εγκαίνια για το Μεγάλο Αιγυπτιακό Μουσείο – Ανακοινώθηκε η ημερομηνία

Πολιτισμός / Εγκαίνια για το Μεγάλο Αιγυπτιακό Μουσείο – Ανακοινώθηκε η ημερομηνία

Η συντομογραφία του μουσείου, GEM (Grand Egyptian Museum), παραπέμπει και στην αγγλική λέξη "gem", που σημαίνει «πολύτιμος λίθος», τονίζοντας έτσι τη σημασία και τη μοναδικότητα του μουσείου ως ένα «κόσμημα» της αιγυπτιακής πολιτιστικής κληρονομιάς
LIFO NEWSROOM
Ένας οσκαρικός διεκδικητής, ένα υπέροχο μελόδραμα κι ένα arthouse slasher από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Ένας οσκαρικός διεκδικητής, ένα υπέροχο μελόδραμα κι ένα arthouse slasher από αύριο στους κινηματογράφους

Το πολυσυζητημένο «Brutalist» του Μπρέιντι Κόρμπετ, η ευχάριστη έκπληξη που λέγεται «All Shall be Well» και η sui generis ταινία τρόμου «In a Violent Nature» ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

σχόλια

1 σχόλια
Νομίζω την απερριψαν, διότι ενώ μικρό κορίτσι, είχε κάνει ένα μάτσο βελτιωτικές επεμβάσεις. Αν είναι όντως αλήθεια, καθόλου περαστικά τους, καλά κάνουν και ψάχνουν την φυσική ομορφιά.
Περαστικά τους φίλε μου, όταν έχεις οικοδομήσει ένα ολόκληρο μηχανισμό πάνω στην αψεγάδιαστη ομορφιά ωθώντας κορίτσια και αγόρια να προσέξουν και τις παραμικρές λεπτομέρειες ακόμα και αν χρειαστεί νυστέρι είναι τουλάχιστον υπόκρισία ξαφνικά να προμοτάρεις την "φυσική ομορφιά". Δεν διαφωνώ ότι αυτό θα έπρεπε να ισχύει αλλά η μετάβαση από τα αλαβάστρινα πρόσωπα και τα αγαλματένια κορμιά ας γίνει ομαλά.