ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.4.2019 | 17:39

Mε τρομάζει.

Είμαι 22 χρονών και έχω σχέση με το αγόρι μου 8 μήνες. Η ζωή μας από τότε που γνωριστήκαμε έχει αλλάξει εντελώς. Ο ένας είναι προτεραιότητα του άλλου και λειτουργούμε σαν την καλύτερη ομάδα. Θα μπορούσα να περιγράφω όλα τα μικρά πράγματα και όλες τις μικρές μας συνήθειες αλλά θα αρκεστώ στο να πω ότι είναι η πρώτη φορά που νιώθω πραγματική ασφάλεια δίπλα σε κάποιον. Φοβάμαι λοιπόν πάρα πολύ μήπως τον χάσω. Και οι δύο έχουμε τεράστιες προσδοκίες από αυτήν την σχέση και έχουμε πολύ ψηλά ο ένας τον άλλον. Οι φίλοι μας μας έχουν ανακηρύξει ως το καλύτερο ζευγάρι στον κόσμο και οι γονείς μας νομίζουν ότι θα παντρευτούμε. Σας ακούγεται αλλόκοτο το ξέρω και πολύ θα με κραξετε, αλλά συμβαίνει και όσο ευτυχισμένη και αν είμαι πολλές φορές φοβάμαι μήπως τελειώσει. Ο φίλος μου με καθησυχάζει και γελάει όταν με πιάνει ανησυχία.
3
 
 
 
 
σχόλια
Σε νιώθω. Οι μήνες περνάνε και εγώ είμαι ακόμα μέσα στην άρνηση και λέω "δεν παίζει να είμαι τόσο τυχερή" χωρίς να έχω τίποτα που να μπορώ να αμφισβητώ. Μετά αυτός με κοροιδεύει και μου λέει "και 50 να πάμε εσύ τα ίδια θα λες". Τι να σου πω, 8 μήνες και 5 μήνες που είμαστε εμείς είναι πολύ λίγο. Μπορεί να είναι αυτό που θέλουμε και αυτό που θα κρατήσει μπορεί και όχι.
Scroll to top icon