Τα Νέα παραδέχονται τώρα ότι δεν κόστισε το ταξίδι του ΓΑΠ 200 χιλιάδες ευρώ

Τα Νέα παραδέχονται τώρα ότι δεν κόστισε το ταξίδι του ΓΑΠ 200 χιλιάδες ευρώ Facebook Twitter
14

Μετά το θόρυβο που δημιουργήθηκε από το δημοσίευμα των Νέων που έγραψαν ότι το ταξίδι του Γιώργου Παπανδρέου στην Κόστα Ρίκα, στα πλαίσια της Σοσιαλιστικής Διεθνούς,  κόστισε 200.000 ευρώ, τώρα η εφημερίδα παραδέχεται το λάθος της και γράφει ότι τελικά κόστισε 32.333, 37 ευρώ.

«Απολογούμαι. Εσφαλα. Οικτίρω εαυτόν. Κατάπια αμάσητη μια πληροφορία που μου έδωσαν ότι το ταξίδι του Γιώργου, στις αρχές του 2012 στην Κόστα Ρίκα κόστισε περί τις διακόσιες χιλιάδες ευρώ, και το αποτέλεσμα είναι ότι...«εσκοτίσθη ο ήλιος και εσχίσθη το καταπέτασμα του ναού μέσον!» γράφει στην εφημερίδα ο Γιώργος Παπαχρήστος, που είχε δημοσιεύσει την πληροφορία για τα 200 χιλιάδες ευρώ.

Η εφημερίδα αναφέρει τώρα ότι το ταξίδι δεν κόστισε 200 χιλιάδες ευρώ αλλά ούτε και 20.000 όπως είπε ο πρώην πρωθυπουργός αλλά  «κόστισε 32.333.37 ευρώ για τον Γιώργο και την ακολουθία του (Ζιώγας, Σαββίδης, Λάμψα, Φουντζόπουλος και δύο αστυνομικοί)».

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιώργος Παπανδρέου σε ανακοίνωση που εξέδωσε προχθές και με αφορμή τα δημοσιεύματα για τρύπα 100 εκατομμυρίων στο ΠΑΣΟΚ επί προεδρίας του- προειδοποίησε με προσφυγή στη Δικαιοσύνη εναντίον όσων «συνεργούν στην παραγωγή και αναπαραγωγή των ανήθικων χαλκευμένων διαρροών και των ψευδών».

14

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Η δικαιοσύνη με τις πράξεις και τις παραλείψεις της έχει κλονίσει την εμπιστοσύνη των πολιτών» 

LiFO politics / «Η δικαιοσύνη με τις πράξεις και τις παραλείψεις της έχει κλονίσει την εμπιστοσύνη των πολιτών» 

«Το πρόβλημα της δικαιοσύνης βρίσκεται στην ανώτατη ηγεσίας της» λέει στη Βασιλική Σιούτη ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, Δημήτρης Βερβεσός. Κατά την άποψή του, η βασική παθογένεια είναι ότι η ανώτατη ηγεσία της διορίζεται από τις εκάστοτε κυβερνήσεις, αφού πρώτα ορισμένοι δικαστές δώσουν τα διαπιστευτήριά τους σε αυτήν.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Υπεγράφη η σύμβαση για την αποκατάσταση διατηρητέου κτηρίου που θα στεγάσει το Ίδρυμα της Βουλής

Πολιτική / Υπεγράφη η σύμβαση για την αποκατάσταση διατηρητέου κτηρίου που θα στεγάσει το Ίδρυμα της Βουλής

Το διώροφο υπερυψωμένο αρχοντικό επί της οδού Φιλελλήνων έχει μακρά ιστορική διαδρομή, αφού κατά το παρελθόν υπήρξε ιδιοκτησία των οικογενειών Κριεζή, Σούτσου, Μαυροκορδάτου και Θεοφίλη
LIFO NEWSROOM