ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
17.1.2020 | 16:21

ΤΡΩΓΕ

Παρακαλώ δώστε προσοχή! Είμαι ένα άτομο το οποίο έχει ήδη πολλούς "εχθρούς" και μετά από αυτό το ποστ ίσως να έχει παραπάνω! Και φυσικά είμαι ένα από τα άτομα που τρώνε και δεν βάζουν κιλά ! ,Το πρόβλημα σε αυτό είναι πως οι άλλοι δεν καταλαβαίνουν ότι θέλω να βάλω 2,3 κιλακια παραπανω (ναι μόνο τόσα διότι δεν είμαι δα και καμιά αχάριστη εκτιμώ το δώρο π Μ έδωσε ο Θεός ) όμως είναι πολύ ποιο δύσκολο να βάλεις πέρα από αυτό όμως επειδή κάποιοι νομίζετε πως επειδή δεν βάζω κιλά η ζωή Μ είναι τέλεια θέλω να τονίσω πως έχω ήδη μάθει απ' έξω το κακό playlist των ανθρώπων γύρω Μ >>> >και ούτε καθεξής και εμένα η ψυχολογία μου να καταρρέει μέρα με την μέρα που δεν μπορώ να πετύχω τον σκοπό μου να βάλω κιλά ...και φυσικά πάντα θα υπάρχουν και οι διατροφολογοι>-Μαα τρώω τα πάντα κανονικά όλα επίσης κάνω και γυμναστική,πίνω νερό που ξέρω ότι βοηθάει >-τι νόημα έχει να πω ψέματα...(Ψάχνοντας εργασία)>-εναν δίσκο θα κρατάω ,κάποια πιάτα θα πλένω δεν θα χτίζω οικοδομή (λέγοντας από μέσα Μ ) > ΠΌΤΕ ΟΜΩΣ !!!.... Για αυτό σας λέω πριν κρίνετε κάποιον πρώτα ρωτήστε τον !
15
 
 
 
 
σχόλια
Είμαι κ εγώ μια κοπέλα που δεν βάζει κιλά και ας τρώει αρκετά έως πολύ. Λοιπόν η μία και μοναδική φορά που έβαλα 8 ν, (που άλλος θα τα είχε βάλει νωρίτερα εννοείται και πιο εύκολα) ήταν όταν ΚΆΘΕ ΜΈΡΑ ΚΑΙ ΌΛΗ ΜΈΡΑ ΈΤΡΩΓΑ. Έκανα κυριολεκτικά 8 γεύματα την ημέρα μη σου πω και 9. Έτρωγα κάθε 2 με 3 ώρες. Πάντα γιαούρτια με μαρμελάδες και δημητριακά μέσα, πάντα γάλα με δημητριακά και έβαζα και κουταλιές ζάχαρης μέσα, 2 μπανάνες ημερισιως, 2 τοστ ημερισιως, 2 γεύματα (μεσημέρι, βράδυ). Αυτά ήταν τα βασικά μου. Τώρα επινα smoothies με φρούτα και γιαούρτια και μέλια και κάνα κρουσανακι(το μεγάλο εννοείται) έτσι πριν κοιμηθώ,η φυστικοβούτυρο σε ψωμί και διάφορα τέτοια. Πραγματικά ήταν πολύ δύσκολο γιατί δνε πειναγα οτνα τα έτρωγα. Εγώ θέλω να σου πω ότι και να τα πάρεις τα κιλά είναι πολύ δύσκολο να τα διατηρησεις. Θέλει πολύ υπομονή για να δεις αποτέλεσμα και πολύ φαΐ, α και περιορισμένη σωματική άσκηση(γιατί παίζει να τα καις και γρήγορα)
Αυτή την εξομολόγηση την έχω δει σε παραλλαγές πολλές φορές εδώ στη lifo. Δεν νομίζω ότι υπάρχουν τόσα πολλά άτομα με τετοιο μεταβολισμό που αδυνατούν να πάρουν κιλά παρόλο που προσπαθουν τόσο πολύ. Το πιο πιθανό είναι ότι υπερεκτιμούν την ποσοτητα φαγητού που τρώνε και υποεκτιμουν αυτά που καίνε. Με λίγα λόγια, νομίζουν ότι τρωνε. Ειδικά στις γυναίκες , υπάρχει μια έξτρα κοινωνική πίεση ως προς το βάρος και παίζει και αυτό σημαντικό ρόλο ως προς την εικόνα του εαυτού τους κλπ
Για αρχή έλεγξε τον θυρεοειδή σου αν είναι ρυθμισμένος (βλ. ενδοκρινολόγος), γιατί πολλές φορές ευθύνεται σε μεγάλο βαθμό στο θέμα του βάρους.Έπειτα, και αφού αποκλείσεις κάποιο παθολογικό αίτιο, μπορείς να επισκεφτείς διατροφολόγο για να σε βοηθήσει να πάρεις βάρος. Φιλικό μου πρόσωπο το έκανε κ είχε αποτέλεσμα.
Μια φίλη της αδερφής μου έλεγε συνέχεια όρο θέλει να πάρει βάρος κι ότι νιώθει άσχημα με αυτό, ε λοιπόν δεν έτρωγε ούτε τα μισά απ' όσο εγώ και εγώ δεν έτρωγα υπερβολικά τότε. Μερικοί τρώτε λιγότερο απ' όσο νομίζετε κι άλλοι παραπάνω αντιστοίχως.Για μένα το σημαντικό είναι να είσαι υγιής και να τρεφεσαι σχετικά σωστά, να νιώθεις γερό και δυνατό το σώμα σου όσο γίνεται.
Σε καταλαβαίνω. Ανήκω κι εγώ σε αυτούς που τρώνε πολύ και δεν βάζουν εύκολα κιλά. Δεν υπάρχει λόγος υγείας, πάντα έτσι ήμουν. Μήπως είσαι πολύ υπερκινητική; Το άλλο που σου λένε με τα βάρη δεν ισχύει πάντα , στο λέω από προσωπική εμπειρία. Άμα έτσι είναι το σκαρί σου δεν μπορείς να κάνεις και πολλά.
Όταν δεν παίρνεις βάρος σημαίνει ένα και μόνο πράγμα ότι πρέπει να φάς περισσότερο.Πόσο;; Περισσότερο απο ότι ήδη τρώς. Αν φάς περισσότερο και δεν πάρεις βάρος τότε σημαίνει ότι πρέπει να αυξήσεις επιπλέον το φαγητό σου. Κάθε μέρα, όχι έφαγα σήμερα πολύ αύριο δεν τρώω γιατί τότε δεν κάνουμε τίποτα.
Εντάξει δεν είναι όλα τα στομάχια ίδια.Και εγώ το ίδιο πράγμα έχω,τρώω κανονικές μερίδες από όλα τα φαγητά,fastfood,γλυκα αλλά δεν μπορώ να φάω δύο πίατα μεσημεριανό ας πούμε.Φουλάρει το στομάχι δεν παίρνει άλλο!
Scroll to top icon