ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.4.2020 | 19:59

Νεανικές φιλοδοξίες

Θέλω να γράψω ένα βιβλίο που θα γίνει best seller παγκοσμίως και έπειτα θα γίνει ταινιάρα, χολυγουντιανη υπερπαραγωγή. Θα έχω τους φανς μου και θα απολαμβάνω τα εκατομμύρια μου στην βιλαρα μου.
24
 
 
 
 
σχόλια
Κυνηγά τα όνειρα σου. Μα να είσαι ταπεινός /η .. Ξεκινά τη συγγραφή και ποτέ δεν ξέρεις. Μα να είσαι ταπεινός/η πάνω απ' όλα. Εκατομμύρια τώρα δύσκολα να βγουν. Ένα μεροκάματο αν καταφέρεις για αρχή καλό είναι.. Η βιλαρα θέλει πολλά έξοδα να συντηρηθεί. Η έκδοση των βιβλίων απαιτεί χρήματα. Η παραγωγή της ταινίας πως θα γίνει; Θέλει δουλειά πολύ.. Πόσοι συγγραφείς έχουν κάνει Μπεστ σέλλερ μα δε βγήκαν ποτέ ταινία; Γιατί δε βγήκαν; Για ψάξε να μάθεις Τροφή για σκέψη σου δίνω..Αν πετύχεις αυτό που θες , πρέπει να έχεις προετοιμαστεί και για το επόμενο βήμα . Προσγειωσου λιγάκι και στο λέω με αγάπη. Κι εγώ ηθελα να γίνω Μαντόνα αλλά δεν έχω φωνή. Ξεκινά όμως αν γράφεις αν το έχεις!!
Δύο άτομα που διάβασαν σήμερα ένα μέρος του βιβλίου μου, έλαβα διθυραμβικά σχόλια. Είτε με δούλευαν, γιατί ο ένας είναι φίλος και η άλλη συνάδελφος στο σχολείο, είτε είμαι σπουδαίο ταλέντο. Πάρε κι ένα φιλί στη μύτη σου :*
Κοίτα, σου επιτρέπω να θαυμάζεις τη μύτη μου, αλλά άσε τα φιλιά έχουμε και κάτι πανδημίες.Τώρα για το σύγγραμμα, δεν έχεις δώσει λεπτομέρειες, αλλά μου θυμίζει το Room (2015). Ένας τύπος, σαν τον δικό σου γέρο Τζακ απαγάγει μια γυναίκα, τη βιάζει ώσπου εκείνη έμεινε έγκυος και γέννησε. Μεγάλωσε το παιδί της σ'ένα δωμάτιο για 5 χρόνια, δραπέτευσαν και δείχνει τη ζωή τους ύστερα. ΥΣ: Στην τελευταία εξομολόγηση που σχολίασες έκανες λάθος ένα -ν.
Αυτό που περιγράφεις ουδεμία σχέση έχει με τον γέρο Τζακ και την Ελευθερία. Μετά τη διόρθωση όμως του τελικού -ν, μόλις έχασες την ευκαιρία να αναγνώσεις το αριστούργημά μου. Περαστικά.
Μακεδόνα, όταν ακολουθεί "π", βάζουμε πάντα ν. Επειδή σ'ένα σχόλιό σου που είδα προηγουμένως, το είχες παραλείψει. Προσοχή. Επίσης, το "άμα", που το είχες βάλει σ'ενα χθεσινό πάλι σχολιο, καλό είναι να το αποφεύγεις. Λέμε πάντα "αν". Ένας Φιλόλογος μου το είχε πει πρόπερσι, καλό είναι να μην το ξαναχρησιμοποιήσεις.
Ξεχάστε και οι δύο την ανάγνωση του έργου μου. Είχα σκοπό να σας πω αύριο το βραδάκι να ανοίξετε τα e-mail να σας το στείλω. Αν θέλατε φυσικά. Αφενός επειδή η caramel θα αποτελέσει μελλοντικά το ξινό αναγνωστικό μου κοινό και αφετέρου η sensitive δείχνει μια πιο γλυκιά πλευρά. Θα εκτιμούσα πολύ δύο διαφορετικές κριτικές σκοπιές. Ε όλο μαλακίες λέτε. Άντε καληνύχτα.
Φυσικά και θέλουμε, να γελάσει και λίγο το χειλάκι μας. Αν σε ενδιαφέρει η γνώμη μου, θα σου πρότεινα να αξιοποιήσεις την περσονα Mr. Fox. Ήταν πολύ διασκεδαστικός. Αλλά γιατί με θεωρείς ξινή βρε;
Καλή καρδιά.Αν το σύγγραμμά σου είναι όμορφο, θα βρεις κάποιον να το εκτιμήσει αντικειμενικά. Σου έκανα παρατήρηση μια φορά και αναστατώθηκες. Εσύ έχεις βγάλει τη μισή lifo αγράμματη. Να μάθεις να ακούς.
Ίσως ο τρόπος που γράφεις μερικές φορές. Είναι στιγμές που είσαι γλυκιά σαν καραμέλα κι άλλες ξινή σαν λεμόνι. Μου αρέσει και με τρομάζει που είσαι τόσο ευθύς και ειλικρινής. Κάποιες φορές θα 'θελα να ήμουν κι εγώ έτσι.Είδα και το άλλο σχόλιο σου, πίτσα δεν έκανα τελικά τη βγάζω με το κρασί. Αν πεινάσω θα κάνω τοστάκι. Στο μεταξύ τι έγινε, κοιμήθηκαν όλοι; Άντε να δω τι θα κάνω μέχρι να με επισκεφθεί ο Μορφέας.
Ήμουν σίγουρη, ποτέ δεν πέφτω μέσα σε μαντεψιές. Παρατήρηση σου έκανα, εσύ είσαι η αστυνομία της διόρθωσης στη lifo. Δεν τολμώ να σου πάρω το ρόλο καθώς δεν έγραψα 19.8 στα αρχαία, χαχα. Στεναχωρήθηκα τώρα. Θα σιγοποντάρω την καραμέλα να μου μαρτυρήσει κατιτίς.
Μικρή ήθελα να γίνω σοπράνο, μετά πρωθυπουργός, μετά ανακάλυψα την ευρωπαϊκή ένωση και ήθελα να γίνω πρόεδρος της, μετά ήθελα να γίνω γιατρός και να πάω στους γιατρούς χωρίς σύνορα, μετά πολεμική ανταποκριτρια, μετά δικηγόρος και τώρα εισαγγελέας!
Scroll to top icon