Τραπεζαρία

ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΜΗΤΑΡΕΑ, 1.2.2012 | 14:47

Ο προσεγμένος και φιλόξενος χώρος της Trapezaria του σεφ και ιδιοκτήτη Δημήτρη Παναγιωτόπουλου συνδυάζει στοιχεία ευρωπαϊκού μπιστρό και τραπεζαρίας της μαμάς, δημιουργώντας ένα αποτέλεσμα που δένει απόλυτα με τη φιλοσοφία του ίδιου και με το φαγητό που παράγεται στην κουζίνα του. Το ιδιαίτερο μείγμα από φρέσκες πρώτες ύλες, οι καινούργιες ιδέες και η πίστη στην κλασική γεύση θα σας κάνει να το ξαναεπισκεφτείτε.

 
 
 
 
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
σχόλια
Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού
Βιωσιμότητα και συλλογικές φαντασιώσεις 

Μπορεί η υψηλή γαστρονομία να είναι πράγματι βιώσιμη;

Βασίλης Οικονομίδης |
Scroll to top icon