Ο Τραμπ αποκάλεσε «θεόμουρλο» τον Τζον Μπάιντεν: «Όλοι το γνωρίζουν»

Ο Τραμπ αποκάλεσε «θεόμουρλο» τον Τζον Μπάιντεν: «Όλοι το γνωρίζουν» Facebook Twitter
0

Ο Ντόναλντ Τραμπ αποκάλεσε σήμερα τον Τζο Μπάιντεν «θεόμουρλο». 

«Για χρόνια είναι θεόμουρλος και όλοι το γνωρίζουν», είπε σε tweet του ο Αμερικανός πρόεδρος, που υπολείπεται στις δημοσκοπήσεις με μεγάλη διαφορά έναντι του αντιπάλου του, λιγότερο από ένα μήνα πριν τις προεδρικές εκλογές. 

«Τα μέσα ενημέρωσης είναι προσκολλημένα σε αυτόν και απλά προσπαθούν να τον προστατεύσουν», συνέχισε. «Παρατηρήσατε πώς όλα τα αρνητικά πράγματα, όπως ο πολύς χαμηλός δείκτης νοημοσύνης του (IQ) του, δεν αναφέρονται πλέον; Ψευδείς ειδήσεις (Fake News)», πρόσθεσε ο Τραμπ.

Ο Τζο Μπάιντεν διευρύνει το προβάδισμά του έναντι του Ντόναλντ Τραμπ

Ο Τζο Μπάιντεν διεύρυνε το προβάδισμά του έναντι του Ντόναλντ Τραμπ, λιγότερο από έναν μήνα πριν από τις κάλπες, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση του CNN.

Με 57% στην πρόθεση ψήφου, ο υποψήφιος των Δημοκρατικών στις προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ προηγείται με 16 ποσοστιαίες μονάδες του Ρεπουμπλικανού προέδρου (41%), βάσει της έρευνας, που διεξήγαγε σε εθνικό επίπεδο το ινστιτούτο SSRS.

Ο Τζο Μπάιντεν συγκεντρώνει επίσης μεγαλύτερο ποσοστό θετικών γνωμών από τους ερωτηθέντες με 52% έναντι 39% του ενοίκου του Λευκού Οίκου, καθώς θεωρείται καταλληλότερος σε διάφορα σημαντικά ζητήματα: για τη διαχείριση της πανδημίας του κορωνοϊού (59% έναντι 38% υπέρ του Τραμπ), του συστήματος υγείας (59% έναντι 39%) και των φυλετικών ανισοτήτων (62% έναντι 36%).

Περισσότερο ανησυχητικό για τον Ντόναλντ Τραμπ το στοιχείο ότι οι ερωτηθέντες προτιμούν τον Μπάιντεν για να διαχειριστεί την οικονομία (50% έναντι 48%) και τη μάχη εναντίον της εγκληματικότητας (55% έναντι 43%), τα δύο κεντρικά θέματα της εκστρατείας του Ρεπουμπλικανού προέδρου.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ, AFP

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πέρι Κουρουμπλής: «Είναι αθώος», λέει ο αδελφός του για το διπλό φονικό πριν μισό αιώνα στη Μελβούρνη

Διεθνή / Πέρι Κουρουμπλής: «Είναι αθώος», λέει ο αδελφός του για το διπλό φονικό πριν μισό αιώνα στη Μελβούρνη

Ο Πέρι Κουρουμπλής είναι ο Ελληνοαυστραλός που συνελήφθη στη Ρώμη για τους ειδεχθείς φόνους δύο γυναικών στην Αυστραλία πριν από 47 χρόνια - Τι δηλώνει ο αδερφός του
LIFO NEWSROOM