Εκλογές ΗΠΑ: Ο Τζο Μπάιντεν πέρασε μπροστά και στην Πενσιλβάνια

Εκλογές ΗΠΑ: Ο Τζο Μπάιντεν πέρασε μπροστά και στην Πενσιλβάνια Facebook Twitter
EPA
0

Ολοένα και πιο κοντά στον Λευκό Οίκο φαίνεται πως είναι ο Τζο Μπάιντεν, καθώς μετά την Τζόρτζια πέρασε μπροστά και στην Πενσιλβάνια, σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία από την καταμέτρηση για τις προεδρικές εκλογές.

Ο Μπάιντεν προηγείται στην Πενσιλβάνια κατά 5.587 ψήφους, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα διεθνή ΜΜΕ. Απομένουν λιγότερες από 150.000 ψήφοι για να καταμετρηθούν σε αυτή την πολιτεία, που δίνει 20 εκλέκτορες. Ο Μπάιντεν έχει 3.295.304 ψήφους, το 49,4% και ο Τραμπ 3.289.717, το 49,3%, σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία του CNN. 


Ο Ντόναλντ Τραμπ δεν μπορεί να επανεκλεγεί αν δεν κερδίσει την Πενσιλβάνια, ανεξάρτητα από το πόσες από τις άλλες πολιτείες κερδίσει. Οι πιθανότητές του να παραμείνει στον Λευκό Οίκο θα εξαρτηθούν από τις επιδόσεις του στην Πενσιλβάνια, καθώς αν ο Μπάιντεν κερδίσει αυτή την πολιτεία θα ξεπεράσει τους 270 εκλέκτορες που χρειάζεται για να αναδειχθεί πρόεδρος. 

  

 

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γαλλία: 99χρονη έγινε σταρ στο TikTok  με την βοήθεια της 21χρονης δισεγγονής της

Διεθνή / Γαλλία: 99χρονη έγινε σταρ στο TikTok  με την βοήθεια της 21χρονης δισεγγονής της

Επί δύο χρόνια οι δύο γυναίκες μοιράζονται τις περιπέτειές τους με 10 εκατομμύρια συνδρομητές - Το μήνυμα που θέλουν να στείλουν είναι η νέα γενιά να μην αφήνει μόνους τους ηλικιωμένους
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ