Το ιδανικό χριστουγεννιάτικο δώρο για τους λάτρεις του καλού καφέ

Το ιδανικό χριστουγεννιάτικο δώρο για τους λάτρεις του καλού καφέ Facebook Twitter
0

ADVERTORIAL

Ο Δεκέμβρης είναι ο μήνας των δώρων. Μάλιστα, φέτος τα δώρα έχουν μεγαλύτερη συναισθηματική αξία από ποτέ. Είναι ο ιδανικός τρόπος να προσφέρουμε ένα χαμόγελο στους αγαπημένους και να κλείσουμε όμορφα μια δύσκολη χρονιά για όλους. Όμως, δεν χρειάζεται να ψάχνουμε ατελείωτες ώρες για να βρούμε το δώρο που θα τους εντυπωσιάσει. Τα καλύτερα δώρα είναι τα χρήσιμα δώρα. Εκείνα που μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε στην καθημερινότητά μας και να την κάνουν λίγο πιο όμορφη και ευχάριστη.

Αν ανάμεσα στους αγαπημένους σας υπάρχει εκείνος που δηλώνει ορκισμένος λάτρης του καλού εκλεκτού καφέ, σας βρήκαμε τέσσερις ιδέες για δώρο που προσφέρουν όχι μόνο τεράστια χαρά, αλλά μια εμπειρία γεμάτη μεθυστικά αρώματα και εξαιρετικές γεύσεις.

Η ελληνική εταιρεία καφέ Kudu Coffee Roasters ετοίμασε μερικά πακέτα δώρου για πιστούς coffee lovers για να σας βοηθήσει να προσφέρετε το πιο ιδιαίτερο δώρο φέτος τα Χριστούγεννα. Η Kudu αναζητά και εισάγει από τις καλύτερες φάρμες στον κόσμο εκλεκτούς κόκκους specialty καφέ, τους οποίος στη συνέχεια καβουρδίζει, δίνοντας στον καθένα το ιδανικό roast profile που του ταιριάζει. Ένας coffee lover είναι αδύνατο να μην εκτιμήσει ένα τέτοιο δώρο.

Winter capsules bag-pack

Το συγκεκριμένο πακέτο είναι ιδανικό για όσους λατρεύουν τον εσπρέσο και χρησιμοποιούν μηχανή με κάψουλες. Περιέχει 8 πακέτα (συνολικά 80 κάψουλες) με single origin ποικιλίες που έρχονται από φάρμες της Κένυας, της Αιθιοπίας, της Κολομβίας και της Βραζιλίας. Το πακέτο περιλαμβάνει ακόμα, δύο φλιτζάνια espresso της εταιρείας Kudu Coffee και μια χρήσιμη Black Tote Bag.

Το ιδανικό χριστουγεννιάτικο δώρο για τους λάτρεις του καλού καφέ Facebook Twitter

Θα το βρείτε εδώ.

The Fun-ctional Combo

Τι πιο ωραίο από το να ανοίγει κάποιος το δώρο του και μέσα να βρίσκει όχι ένα, όχι δύο, αλλά τέσσερα διαφορετικά πράγματα. Με το Fun-ctional combo θα προσφέρεις δύο αρωματικούς καφέδες από την Κόστα Ρίκα και την Κολομβία, μία πολύ χρήσιμη Tote Bag και ένα θερμός που θα κρατάει τον καφέ στην ιδανική θερμοκρασία για ώρα από την εταιρεία MiiR, η οποία διαθέτει ένα μέρος των εσόδων για τη χρηματοδότηση έργων που εστιάζουν σε καθαρό νερό, σε ένα υγιές περιβάλλον και σε μια ισχυρότερη κοινωνία (Τα MiiR είναι διαθέσιμα σε δύο διαφορετικά χρώματα και μεγέθη).

Το ιδανικό χριστουγεννιάτικο δώρο για τους λάτρεις του καλού καφέ Facebook Twitter

Θα το βρείτε εδώ.

Clever filter combo

Χειμώνας χωρίς μια ζεστή κούπα καφέ φίλτρου δεν γίνεται. Με αυτό το πακέτο θα προσφέρετε τον πιο γευστικό και γεμάτο αρώματα καφέ φίλτρου που σίγουρα δεν μπορεί να συγκριθεί με ό,τι έχει γευτεί κάποιος μέχρι τώρα. Περιέχει το Clever Coffee Dripper, χάρτινα φίλτρα και δυο συσκευασίες καφέ φίλτρου από την Κόστα Ρίκα και την Αιθιοπία. Από την πρώτη κιόλας χρήση του clever dripper σίγουρα θα αναθεωρήσετε ό,τι ξέρατε για τον καφέ φίλτρου. Αναδεικνύει τέλεια τα αρώματα και τις επιγεύσεις του κάθε καφέ. Γιατί μια εκλεκτή πρώτη ύλη θέλει και τον ανάλογο εξοπλισμό.

 

Το ιδανικό χριστουγεννιάτικο δώρο για τους λάτρεις του καλού καφέ Facebook Twitter

Θα το βρείτε εδώ.

Cold Coffee Lovers

Σε αυτό το πακέτο, μαζί με δύο καφέδες της Kudu Coffee Roasters από την Αιθιοπία και την Κολομβία, θα βρείτε και ένα πρωτοποριακό προϊόν που πήγε σε άλλο επίπεδο την παρασκευή Cold Brew. Για παρασκευή Cold Brew, που δεν χρειάζεται καθόλου ψυγείο, το Asobu είναι η πιο βολική επιλογή στην αγορά. Αποτελείται από 2 αποσπώμενα μέρη, την καράφα παρασκευής και την κούπα take on the go που είναι κατασκευασμένη έτσι ώστε το ρόφημα να διατηρεί τη θερμοκρασία του για ώρες. Είναι σίγουρο ότι θα το λατρέψετε. (Το Asobu είναι διαθέσιμο σε 3 διαφορετικά χρώματα).

Το ιδανικό χριστουγεννιάτικο δώρο για τους λάτρεις του καλού καφέ Facebook Twitter

Θα το βρείτε εδώ.

Φέτος τα Χριστούγεννα προσφέρετε στους αγαπημένους σας aficionados του καλού καφέ -αλλά και σε εσάς- ένα δώρο ξεχωριστό που θα εκτιμήσουν. Γεμίστε την ημέρα τους και το σπίτι τους με όμορφα αρώματα και γεύσεις.

Περισσότερα θα βρείτε εδώ.

Γεύση
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τραβόλτα: Σ’ αυτή την ψαροταβέρνα η παράδοση και η καινοτομία που αναδεικνύουν τη φρεσκάδα της θάλασσας πάνε χέρι-χέρι

Γεύση / Πώς να φτιάξετε στο σπίτι τα κορυφαία πιάτα του Τραβόλτα

Πριν από 13 χρόνια, σε μια ψαροταβέρνα πολύ μακριά από τη θάλασσα, οι αδελφοί Λιάκοι μαζί με τον Ανέστη Λαζάι συνδυάσαν την παράδοση με την καινοτομία και δημιούργησαν γεύσεις-σταθμούς, όπως το καλαμάρι κοντοσούβλι και η τσιπούρα χουνκιάρ, κερδίζοντας φανατικούς θαυμαστές.
ΝΙΚΗ ΜΗΤΑΡΕΑ
Λήμνος: Ταξίδι στους αμπελώνες και τις γεύσεις του νησιού

Το κρασί με απλά λόγια / Λήμνος: Ένα από τα αρχαιότερα μέρη στον κόσμο που έφτιαχνε κρασί

Η Υρώ Κολιακουδάκη Dip WSET ταξιδεύει στη Λήμνο για να οινοτουρισμό και μοιράζεται με τον Παναγιώτη Ορφανίδη τις εμπειρίες της από τις γεύσεις που δοκίμασε και φυσικά ό,τι έμαθε για τα κρασιά, τις ποικιλίες, την αμπελουργία και τα οινοποιεία του νησιού.
THE LIFO TEAM
Χταπόδι με ασκολύμπρους, αβρονιές, κρίθαμα: Τα πολλά πρόσωπα ενός αρχέγονου φαγητού

Γεύση / Χταπόδι με ασκολύμπρους, αβρονιές και κρίθαμα: Τα πολλά πρόσωπα ενός αρχέγονου γεύματος

Δεν είναι απλώς ένα έδεσμα. Είναι μια τελετουργία που χάνεται στα βάθη του χρόνου, μια ιεροτελεστία που ξεκινά από την άγρια καταδίωξη στα βράχια και καταλήγει στο μεθυστικό άρωμα της θάλασσας, που αναδύεται στο πιάτο.
ΝΙΚΟΣ Γ. ΜΑΣΤΡΟΠΑΥΛΟΣ
Τάσος Μαντής: Από τα υδραυλικά στα αστέρια Michelin

Οι Αθηναίοι / Τάσος Μαντής: Από τα υδραυλικά στα αστέρια Michelin

Ένα απρόσμενο Σαββατοκύριακο σε ένα κότερο στάθηκε αρκετό για να αλλάξει τη ζωή του. Από την πρώτη του εμπειρία ως μάγειρας στον στρατό μέχρι τις κουζίνες των κορυφαίων εστιατορίων του κόσμου, κάθε σταθμός διαμόρφωσε τη φιλοσοφία του βραβευμένου σεφ. Σήμερα, μέσα από το αστεράτο Soil, αποδεικνύει πως η μαγειρική δεν είναι απλώς τέχνη, αλλά τρόπος ζωής.
M. HULOT
Αξώτης: Για καλοψημένο παϊδάκι και θεϊκές πατάτες στο Πολύγωνο

Γεύση / Αξώτης: Για καλοψημένο παϊδάκι και θεϊκές πατάτες στο Πολύγωνο

Μια ταβέρνα που έχτισαν το '56 οι οικοδόμοι της περιοχής και κράτησαν ζωντανή ακόμα και στις δύσκολες στιγμές, συνεχίζει μέχρι σήμερα να αποτελεί ένα comfort zone, με λίγα, κλασικά και καλά πράγματα, για τις μέρες που δεν θέλουμε να είμαστε μέρος της «φάσης».
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
ΕΠΕΞ Έκανε την Ελληνίδα μαμά του αστέρι του TikTok κι όταν εκείνη πέθανε, συνέχισε να μαγειρεύει τις συνταγές της

Γεύση / Έκανε την Ελληνίδα μαμά του αστέρι του TikTok κι όταν εκείνη πέθανε, συνέχισε να μαγειρεύει τις συνταγές της

Ο Ελληνοαμερικανός stand-up κωμικός Γκας Κωνσταντέλλης έφτιαξε έναν «βωμό» στα social media για τη μητέρα του και τις συνταγές της, οι οποίες συγκεντρώνονται τώρα σ’ ένα βιβλίο.
THE LIFO TEAM
Τι είναι αυτό που κάνει τα αυτόριζα αμπέλια τόσο μοναδικά;

Το κρασί με απλά λόγια / Αυτόριζα αμπέλια: Ο μεγάλος θησαυρός της αμπελουργίας

Είναι τα πιο «ειλικρινή» αμπέλια στον κόσμο, εξ’ ου και οι Γάλλοι τα αποκαλούν «franc de pied». O εξαιρετικός σύμβουλος-οινολόγος Σπύρος Ζουμπούλης μιλά στην Υρώ Κολιακουδάκη Dip WSET και στον Παναγιώτη Ορφανίδη για το κρασί που προσφέρει όλη την αλήθεια για το terroir που το γέννησε.
THE LIFO TEAM
Meigma: Το νέο μεζεδοπωλείο της Αθήνας δεν θυμίζει κανένα άλλο

Γεύση / Meigma: Το νέο μεζεδοπωλείο της Αθήνας δεν θυμίζει κανένα άλλο

Μετά το Ρίνι που αγαπήθηκε πολύ, η Μαρίνα Χρονά σερβίρει στον Κεραμεικό μικρά πιάτα που της αρέσουν, είτε πρόκειται για φάβα φουρνιστή και ντολμαδάκια κασιώτικα είτε για ravioloni και shepherd’s pie.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
Konak: Στον Άγιο Δημήτριο για αυθεντικό κεμπάπ και λαχματζούν

Γεύση / Konak: Στον Άγιο Δημήτριο για αυθεντικό κεμπάπ και λαχματζούν

Ο Apo, ένας Τούρκος πολιτικός πρόσφυγας που έφτασε στην Ελλάδα με 7 ευρώ στην τσέπη, σερβίρει πλέον τσιγ κιοφτέ, πληθωρικό μπεϊντί κεμπάπ και χειροποίητο ντονέρ, ενώ μοιράζεται μαζί μας τρεις από τις συνταγές του.
ΝΙΚΗ ΜΗΤΑΡΕΑ
Φάε έναν Βαλεντίνο

Γεύση / Φάε έναν Βαλεντίνο

Όπως και στη ζωή, έτσι και στα πιο καλά ζαχαροπλαστεία της Αθήνας κυκλοφορούν καρδιές μικρές και καρδιές μεγάλες· για να τις δωρίσετε ή για να τις κρατήσετε για πάρτη σας. Φτιάχνουν επίσης cheesecake, choux, πανετόνε και rolls ειδικά για τη μέρα που κάποιοι τη γιορτάζουν και σε κάποιους περνάει εντελώς αδιάφορη. Ποιος, όμως, μπορεί να αντισταθεί σε ένα λαχταριστό γλυκό;
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
Φαΐ να σε ζεστάνει το πιο κρύο ΣΚ της χρονιάς: 15 θέματα γεμάτα χειμωνιάτικα φαγητά και γλυκά!

Γεύση / Φαΐ να σε ζεστάνει το πιο κρύο ΣΚ της χρονιάς: 15 θέματα γεμάτα χειμωνιάτικα φαγητά και γλυκά!

Τι θες; Τις σούπες που έτρωγες στην Ήπειρο; Ωραία γιουβαρλάκια; Ή μια σωστά χυλωμένη φασολάδα; Ό,τι θες από φαγητό που να θυμίζει «χειμώνα» θα το βρεις σε αυτό εδώ το mega post.
THE LIFO TEAM
Δώδεκα Πιάτα

Γεύση / «Δώδεκα Πιάτα» στο Κουκάκι: Για χειροποίητο γύρο στην ταβέρνα ενός αστεράτου σεφ

Ο Παύλος Kυριάκης είχε κατά νου δύο πράγματα: Να φτιάξει ένα μέρος όπου θα μπορούν να τον επισκέπτονται εύκολα οι φίλοι του και να σερβίρει κλασικά πιάτα - λίγα και καλά.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ