Ιαπωνία: Έκρυβε το πτώμα της μητέρας της σε καταψύκτη επί 10 χρόνια επειδή το ενοικιαστήριο ήταν στο όνομά της

Ιαπωνία: Έκρυβε το πτώμα της μητέρας της σε καταψύκτη επί 10 χρόνια επειδή το ενοικιαστήριο ήταν στο όνομά της Facebook Twitter
EPA
0

Μια γυναίκα στην Ιαπωνία, έκρυβε σε έναν καταψύκτη το πτώμα της μητέρας της που είχε πεθάνει πριν από 10 χρόνια.

Η αστυνομία επιβεβαίωσε πως η Γιούμι Γιοσίνο, 48 ετών, συνελήφθη με την υποψία ότι «έκρυβε το πτώμα μιας γυναίκας» που βρέθηκε την Τετάρτη σε καταψύκτη σε διαμέρισμα του Τόκιο.

Επιχειρώντας να εξηγήσει τα κίνητρά της, υποστήριξε ότι φοβόταν πως θα της έκαναν έξωση από το διαμέρισμα εάν γινόταν γνωστός ο θάνατός της μητέρας της, σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης. Το ενοικιαστήριο του διαμερίσματος σε κτίριο του Τόκιο ήταν στο όνομα της μητέρας, η οποία εκτιμάται ότι κατά τον χρόνο του θανάτου της ήταν περίπου 60 ετών, σύμφωνα με το Kyodo News.


Η κατηγορούμενη δήλωσε ότι έκρυβε το πτώμα εδώ και δέκα χρόνια διότι «δεν ήθελε να μετακομίσει» από το διαμέρισμα το οποίο μοιραζόταν με τη μητέρα της.


Η Γιοσίνο τελικά αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το διαμέρισμα στα μέσα Ιανουαρίου επειδή καθυστέρησε να καταβάλει το ενοίκιο και ο υπάλληλος που πήγε να καθαρίσει τον χώρο, βρήκε το πτώμα. 


Σύμφωνα με τον Τύπο, δεν κατέστη δυνατό να καθοριστεί ο ακριβής χρόνος και η αιτία του θανάτου της γυναίκας από τη νεκροψία που διενεργήθηκε.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Βοηθήστε το κορίτσι»: Πώς τα παιχνίδια για κινητά τηλέφωνα βγάζουν κέρδος προωθώντας τον μισογυνισμό

Διεθνή / «Βοηθήστε το κορίτσι»: Πώς τα παιχνίδια για κινητά τηλέφωνα βγάζουν κέρδος προωθώντας τον μισογυνισμό

Οι διαφημίσεις παιχνιδιών για κινητά φαίνεται να χρησιμοποιούν θέματα ενδοοικογενειακής κακοποίησης, εξευτελισμού και μισογυνισμού για να προωθήσουν τα downloads
LIFO NEWSROOM
«Ες αύριον τα σπουδαία» λέει ο Τραμπ για Ουκρανία: «Μπορεί ακόμη να υπογραφεί η συμφωνία»

Διεθνή / «Ες αύριον τα σπουδαία» λέει ο Τραμπ για Ουκρανία: «Μπορεί ακόμη να υπογραφεί η συμφωνία»

«Απλώς πιστεύω ότι θα έπρεπε να είναι πιο ευγνώμων», είπε για τον Ζελένσκι - Προανήγγειλε συμφωνία ελεύθερου εμπορίου με την Αργεντινή και τον «σπουδαίο ηγέτη», Χαβιέρ Μιλέι 
LIFO NEWSROOM