H πρώτη ανάρτηση της Μπρίτνεϊ Σπιαρς μετά την κατάθεσή της: «Λυπάμαι που προσποιούμουν ότι ήμουν καλά»

H πρώτη ανάρτηση της Μπρίτνεϊ Σπιαρς μετά την κατάθεσή της: «Συγνώμη που προσποιούμουν ότι ήμουν καλά» Facebook Twitter
EPA
0

Σε μία μακροσκελή ανάρτησή της η Μπρίτνεϊ Σπίαρς στο Instagram, μιλά ανοιχτά για πρώτη φορά στους φανς της, μετά την κατάθεσή της μέσα στο δικαστήριο για τις συνθήκες της κηδεμονίας της. 

Λέει ότι λυπάται που «προσποιείτο ότι ήταν εντάξει τα τελευταία δύο χρόνια» και ενδεχομένως αυτό να έδωσε λάθος εντύπωση στους ακολούθους της. Ωστόσο, δεν είχε μιλήσει νωρίτερα επειδή ντρεπόταν να μοιραστεί αυτό που της συνέβαινε.

«Θέλω απλώς να σας πω ένα μικρό μυστικό» αναφέρει σε ανάρτησή της η 39χρονη ποπ σταρ. «Πιστεύω ότι ως άνθρωποι όλοι θέλουμε να ζήσουμε ένα παραμύθι και όπως φαίνεται από τις δημοσιεύσεις μου, η ζωή μου μοιάζει να είναι αρκετά καταπληκτική. 

»Νομίζω ότι αυτό προσπαθούμε όλοι!!!! Αυτό ήταν ένα από τα καλύτερα στοιχεία της μητέρας μου. Ανεξάρτητα από το πόσο άσχημη ήταν μια μέρα, όταν ήμουν νεότερη, για χάρη μου αλλά και για χάρη των αδελφών μου πάντα προσποιούταν ότι όλα ήταν εντάξει.

»Αυτό το αναφέρω γιατί δεν θέλω οι άνθρωποι να πιστεύουν ότι η ζωή μου είναι τέλεια γιατί ΟΧΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ και αν έχετε διαβάσει κάτι για μένα στις ειδήσεις αυτή την εβδομάδα προφανώς ξέρετε πραγματικά τώρα ότι δεν είναι !!!!» αναφέρει η Μπρίτνεϊ.

Στη συνέχεια της ανάρτησής της η 39χρονη ποπ σταρ ζητά συγνώμη από τους ακολούθους της. «Ζητώ συγνώμη που προσποιούμουν ότι ήμουν εντάξει τα τελευταία δύο χρόνια. Το έκανα από υπερηφάνεια και (επειδή) ντρεπόμουν να μοιραστώ αυτό που μου συνέβη. Αλλά ειλικρινά ποιος δεν θέλει να έχει λίγο "φως" στον λογαριασμό του στο Instagram !!!!

»Και είτε το πιστεύετε είτε όχι το να προσποιούμαι ότι είμαι εντάξει πραγματικά με βοήθησε. Γι' αυτό αποφάσισα να δημοσιεύσω αυτό το απόσπασμα σήμερα γιατί «Ωωω» αν ζεις μια κόλαση...

»Νιώθω ότι το Instagram με βοήθησε να μοιραστώ την εμπειρία μου, την παρουσία μου, την ύπαρξή μου. Και απλά να αισθάνομαι ότι έχω και εγώ σημασία, παρά τα όσα περνούσα και (ξέρετε) έπιασε (το κόλπο). Έτσι αποφάσισα να αρχίσω να διαβάζω περισσότερα παραμύθια».

Με πληροφορίες του Guardian

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οργή από γονείς και ακτιβιστές στην Ιαπωνία για τις γυμνόστηθες ιατρικές εξετάσεις στα σχολεία 

Διεθνή / Οργή από γονείς και ακτιβιστές στην Ιαπωνία για τις γυμνόστηθες ιατρικές εξετάσεις στα σχολεία 

 Μαθητές και μαθήτριες της πρωτοβάθμιας και της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης υποχρεούνται να γδυθούν από τη μέση και πάνω για τις ετήσιες ιατρικές εξετάσεις
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Το YouTube περιορίζει την έκθεση παιδιών μέχρι 17 στα βίντεο που επιβάλλουν πρότυπα ομορφιάς

Τech & Science / Το YouTube περιορίζει την έκθεση παιδιών μέχρι 17 στα βίντεο που επιβάλλουν πρότυπα ομορφιάς

Οι αλγόριθμοι του YouTube και κάποιων social media εξιδανικεύουν σωματότυπους και ενοχοποιούν τα παιδιά με αυξημένο βάρος σώματος - Ενδεικτικό το γεγονός ότι στη Βρετανία ένα στα 4 κορίτσια δεν είναι ευχαριστημένο με την εμφάνισή του
LIFO NEWSROOM