Βρετανός υπουργός Άμυνας: Μου τηλεφώνησε κάποιος που προσποιούνταν τον Ουκρανό πρωθυπουργό

Βρετανός υπουργός Άμυνας: Μου τηλεφώνησε κάποιος που προσποιούνταν τον Ουκρανό πρωθυπουργό Facebook Twitter
Φωτ.: EPA
0

Ο Βρετανός υπουργός Άμυνας, Μπεν Γουάλας, αποκάλυψε ότι δέχθηκε σήμερα τηλεφώνημα από κάποιον που προσποιούνταν ότι είναι ο πρωθυπουργός της Ουκρανίας

Το εν λόγω άτομο έκανε «πολλές παραπλανητικές ερωτήσεις», σύμφωνα με τον Γουάλας, ο οποίος έγινε καχύποπτος και τερμάτισε την κλήση. 

«Σήμερα έγινε προσπάθεια από κάποιον που ισχυριζόταν ότι είναι ο Ουκρανός πρωθυπουργός να μιλήσει μαζί μου. Έθεσε πολλά παραπλανητικά ερωτήματα και όταν έγινα καχύποπτος τερμάτισα το τηλεφώνημα», έγραψε στο Τwitter ο Βρετανός υπουργός Άμυνας. 

Τα «βρώμικα κόλπα» δεν θα αποσπάσουν την προσοχή από την παράνομη εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία, τόνισε ο Γουάλας και χαρακτήρισε «απεγνωσμένη προσπάθεια» το περιστατικό.

«Καμία ρωσική παραπληροφόρηση, διαστρέβλωση και βρώμικα κόλπα δεν μπορούν να αποσπάσουν την προσοχή από τις παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων της Ρωσίας και την παράνομη εισβολή στην Ουκρανία. Μια απεγνωσμένη προσπάθεια», ανέφερε συγκεκριμένα σε ανάρτηση στο Twitter. 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπερτουρισμός: Το καλοκαίρι που η Ευρώπη γύρισε την πλάτη στους τουρίστες - Ανάλυση της Washington Post

Διεθνή / Υπερτουρισμός: Το καλοκαίρι που η Ευρώπη γύρισε την πλάτη στους τουρίστες - Ανάλυση της Washington Post

«Με τον αριθμό των επισκεπτών να αυξάνεται στα ύψη σε κορυφαίους προορισμούς όπως η Βαρκελώνη και η Βενετία, οι ντόπιοι το λένε δυνατά και καθαρά: Αρκετά», γράφει η αμερικανική εφημερίδα - Τι επισημαίνει για την περίπτωση της Ελλάδας
LIFO NEWSROOM