Ομόνοια: «Δεν προσπάθησα να πνίξω το παιδί μου, προσπάθησα να το σώσω», λέει ο 35χρονος

Ομόνοια: «Δεν προσπάθησα να πνίξω το παιδί μου, προσπάθησα να το σώσω», λέει ο 35χρονος Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi.
0

Αρνείται ότι προσπάθησε να πνίξει το παιδί του σε κοινή θέα στην Ομόνοια ο 35χρονος που κατηγορείται για αυτό από την 34χρονη σύντροφό του. 

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του skai.gr, ο άνδρας ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ότι «δεν προσπάθησα να πνίξω το παιδί. Πνιγόταν και έβαλα τα δάχτυλα μου να το σώσω».

Το εν λόγω περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 11:00 το πρωί στις 29 Ιουνίου στο κέντρο της Αθήνας. 

Ο πατέρας κρατούσε στην αγκαλιά του το ενός έτους βρέφος, ενώ κάποια στιγμή έβαλε τα δάχτυλα του μέσα στο στόμα του παιδιού.

Περαστικοί βλέποντας το περιστατικό φοβήθηκαν ότι θα πνίξει το παιδί, με ορισμένους τελικά να επεμβαίνουν. Αφού τον ακινητοποίησαν του πήραν το βρέφος από τα χέρια.

Στη συνέχεια, η μητέρα του βρέφους κατέφυγε στο ΑΤ Ομονοίας όπου υπέβαλε μήνυση κατά του 35χρονου υποστηρίζοντας πως άρπαξε το μωρό από το λαιμό και έβαλε τα δάχτυλα του μέσα στο στόμα του για να το πνίξει.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές το ζευγάρι αντιμετωπίζει προβλήματα, ενώ την έρευνα έχει αναλάβει το τμήμα ενδοοικογενειακής βίας.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μην τους βάλετε στην ίδια σκηνή: Αυτές είναι οι πέντε πιο τοξικές «κόντρες» της μουσικής βιομηχανίας

Διεθνή / Μην τους βάλετε στην ίδια σκηνή: Αυτές είναι οι πέντε πιο τοξικές «κόντρες» της μουσικής βιομηχανίας

Η πρόσφατη συμφιλίωση της Madonna με τον Έλτον Τζον έβαλε τέλος σε μία μακροχρόνια διαμάχη, αλλά στον κόσμο της μουσικής πολλές ακόμη «κόντρες» δεν έχουν επιλυθεί
LIFO NEWSROOM
ΗΠΑ: Απαγόρευσαν τη Μάγια Αγγέλου από τη στρατιωτική βιβλιοθήκη - Αφαιρέθηκαν τίτλοι για ρατσισμό, φεμινισμό και το Ολοκαύτωμα

Διεθνή / ΗΠΑ: Απαγόρευσαν τη Μάγια Αγγέλου από τη στρατιωτική ακαδημία - Αφαιρέθηκαν τίτλοι για το Ολοκαύτωμα

Η αυτοβιογραφία της Μάγια Αγγέλου «Ξέρω γιατί κελαηδάει το πουλί στο κλουβί» ήταν ένας από τους 381 τίτλους που αφαιρέθηκαν στο πλαίσιο «εξάλειψης της DEI»
LIFO NEWSROOM
Παρίσι: Συνελήφθη υποστηρικτής της Λεπέν - Απειλούσε «με γκιλοτίνες» δικαστή που την έκρινε ένοχη

Διεθνή / Παρίσι: Συνελήφθη υποστηρικτής της Λεπέν - Απειλούσε «με γκιλοτίνες» δικαστή που την έκρινε ένοχη

Σε εξέλιξη οι έρευνες της δικαστικής αστυνομίας για τις απειλές εναντίον της Μπενεντίκτ ντε Περθουί που αποφάσισε τον 5ετή αποκλεισμό της Μαρίν Λεπέν από την πολιτική
LIFO NEWSROOM