Μητσοτάκης: Έχουμε ένα δύσκολο χειμώνα μπροστά μας- Θα σταθούμε δίπλα σε κάθε Έλληνα

Μητσοτάκης: Έχουμε ένα δύσκολο χειμώνα μπροστά μας- Θα σταθούμε δίπλα σε κάθε Ελληνίδα και Έλληνα Facebook Twitter
Φωτ: Eurokinissi
0

«Θέλουμε να μιλάμε με έργα και όχι με λόγια», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κάνοντας ωστόσο λόγο για «δύσκολο χειμώνα μπροστά μας».

Ο πρωθυπουργός, που μίλησε έξω από καφέ στον κεντρικό πεζόδρομο των Σερρών, διέψευσε εκ νέου τα σενάρια περί πρόωρων εκλογών, σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως «η Νέα Δημοκρατία είναι ισχυρή, απολαμβάνει της εμπιστοσύνης των Ελλήνων και θα οδεύσει στις εκλογές που θα γίνουν το 2023 με αυτοπεποίθηση».

Στην ομιλία του διαβεβαίωσε ότι η κυβέρνηση θα παράσχει στήριξη στους πολίτες απέναντι στην ενεργειακή κρίση, αναφέροντας πως «περιμένουμε δύσκολο χειμώνα μπροστά μας», ωστόσο πρόσθεσε πως «η κρίση αυτή δεν είναι αποτέλεσμα δικών μας επιλογών».

«Περνάμε δύσκολους καιρούς εν μέσω μιας πρωτοφανούς γεωπολιτικής και ενεργειακής κρίσης. [...] Έχουμε ένα δύσκολο χειμώνα μπροστά μας. Η κρίση αυτή δεν είναι αποτέλεσμα δικών μας επιλογών. Πρέπει να τη διαχειριστούμε, όμως, και όπως διαχειριστήκαμε την κρίση του κορωνοϊού και βγήκαμε πιο ισχυροί από αυτήν, έτσι θα αντιμετωπίσουμε και την ενεργειακή κρίση.[...] Θα σταθούμε δίπλα σε κάθε Ελληνίδα και σε κάθε Έλληνα, θα σεβαστούμε τα δημοσιονομικά όρια, τα οποία θα συμβάλουν στην αυτοσυγκράτηση και όχι στην επιστροφή σε υπερβολές του παρελθόντος. Θα αποδείξουμε για άλλη μία φορά ότι αυτή η παράταξη δεν είναι για τα εύκολα, είναι για τα δύσκολα», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Αναφορικά με τα σενάρια περί πρόωρων εκλογών, επανέλαβε πως «έχουμε, ακόμα, πολλούς μήνες μέχρι τις εκλογές. Κρατήστε ζωντανή την ενέργειά σας θα τη χρειαστούμε στις εκλογές το 2023».

Τον πρωθυπουργό συνόδευαν ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Αχιλλέα Καραμανλής και οι βουλευτές Φωτεινή Αραμπατζή, Τάσος Χατζηβασιλείου και Θεόφιλος Λεονταρίδης και ο γραμματέας της ΠΕ της ΝΔ Παύλος Μαρινάκης.

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης για Πάπα Φραγκίσκο: Μακάρι η παρακαταθήκη της αγάπης που αφήνει να βρει την καλύτερη συνέχεια

Πολιτική / Μητσοτάκης για Πάπα Φραγκίσκο: Μακάρι η παρακαταθήκη της αγάπης που αφήνει να βρει την καλύτερη συνέχεια

«Η σκέψη μας στρέφεται στο ανά τον κόσμο ποίμνιο του Βατικανού. Ιδιαίτερα, μάλιστα, στην ελληνική κοινότητα των Καθολικών» υπογραμμίζει ο πρωθυπουργός
LIFO NEWSROOM
Ενισχύεται η συνεργασία Ελλάδας -Γαλλίας: Δένδιας και Λεκορνού υπέγραψαν σύμβαση για 16 πυραύλους Exocet

Πολιτική / Ενισχύεται η συνεργασία Ελλάδας - Γαλλίας: Δένδιας και Λεκορνί υπέγραψαν σύμβαση για 16 πυραύλους Exocet

Τι είπε ο Νίκος Δένδιας για καινοτομία στην Άμυνα και συμμετοχή σε κοινές αποστολές - Τι είπε ο Λεκορνί για συνεργασία στην Ερυθρά Θάλασσα, ενίσχυση της γαλλικής παρουσίας στην Ελλάδα και στρατηγική παραγωγής και ανάπτυξης στρατιωτικού εξοπλισμού
LIFO NEWSROOM