Νέες απειλές Ερντογάν κατά Ελλάδας: Όταν εξαντληθεί η υπομονή μας, θα γίνουν τα απαραίτητα

Νέες απειλές Ερντογάν κατά Ελλάδας: Όταν εξαντληθεί η υπομονή μας, θα γίνουν τα απαραίτητα Facebook Twitter
Φωτ.: Getty Images
0

Κλιμακώνει η Άγκυρα την επιθετική ρητορική της απέναντι στην Αθήνα, με μια νέα εμπρηστική δήλωση ξανά από τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. 

Ο Τούρκος πρόεδρος προειδοποίησε πως η Αθήνα προκαλεί με τις κινήσεις της και πως αν εξαντληθεί η υπομονή του, «θα έρθει η λύτρωση» και «θα γίνουν τα απαραίτητα».

«Αν πούμε ότι μπορούμε να έρθουμε ξαφνικά το βράδυ, τι εννοώ. Μπορούμε να έρθουμε ξαφνικά ένα βράδυ, που θα έρθει η ώρα. Γιατί; Σε αυτά τα νησιά έχουν βάσεις και αν συνεχιστούν οι παράνομες απειλές, θα υπάρχει ένα τέλος στην υπομονή. Όταν έρθει το τέλος της υπομονής, το τέλος της υπομονής είναι η λύτρωση» σημείωσε χαρακτηριστικά από το Σαράγεβο όπου πραγματοποιεί επίσκεψη. 

«Από τη στιγμή που βλέπουμε τη λύτρωση, πιστεύω ότι το ξέρει και η Ελλάδα. Όταν θα έρθει η ώρα, τότε θα γίνουν τα απαραίτητα. Το κλείδωμα των ραντάρ είναι αυτό, αυτά τα βήματα δεν είναι καλός οιωνός», πρόσθεσε. 

Μόλις λίγες ώρες νωρίτερα ο Ερντογάν απείλησε την Αθήνα πως «μπορούμε να έρθουμε ξαφνικά εν μία νυκτί».

«Η Ελλάδα θα αποφασίσει τι είδους σχέση θα έχει με την Τουρκία σκεπτόμενη καλύτερα. Πάντα λέω ότι μπορεί ξαφνικά να έρθουμε ένα βράδυ» είπε χαρακτηριστικά ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Όπως μεταδίδει το Anadolu, ο Τούρκος πρόεδρος αναφέρθηκε στο «κλείδωμα» των τουρκικών αεροσκαφών από ελληνικά, λέγοντας ότι οι συνομιλίες της Άγκυρας με το ΝΑΤΟ συνεχίζονται.


 

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Βατικανό έκλεισε την Καπέλα Σιξτίνα εν όψει του κονκλαβίου για την εκλογή νέου Πάπα

Διεθνή / Το Βατικανό έκλεισε την Καπέλα Σιξτίνα εν όψει του κονκλαβίου για την εκλογή νέου Πάπα

Η Καπέλα Σιξτίνα, που πήρε το όνομά της από τον Πάπα Σίξτο Δ΄, κατασκευάστηκε τον 15ο αιώνα και φιλοξενεί τα έργα του Μιχαήλ Άγγελου, ο οποίος ζωγράφισε την οροφή με σκηνές από τη Γένεση και αργότερα τη «Τελική Κρίση» στον τοίχο
LIFO NEWSROOM
ΗΠΑ: Κορυφαία πανεπιστήμια δημιουργούν «ιδιωτική συλλογικότητα» για να αντισταθούν στην κυβέρνηση Τραμπ

Διεθνή / Κορυφαία αμερικανικά πανεπιστήμια δημιουργούν «ιδιωτική συλλογικότητα» για να αντισταθούν στην κυβέρνηση Τραμπ

Ξεχωριστά από τη δημόσια διαφωνία, μια ομάδα ηγετικών πανεπιστημίων σχεδιάζει στρατηγικά στο παρασκήνιο την αντίδρασή της στον Λευκό Οίκο, αποκαλύπτει η Wall Street Journal
LIFO NEWSROOM