Cardi B εναντίον Μαντόνα: «Eίδωλα γίνονται σκέτη απογοήτευση»- Το SEX και ο καβγάς στο Twitter

Cardi B εναντίον Μαντόνα: «Eίδωλα γίνονται σκέτη απογοήτευση»- Το SEX και ο καβγάς στο Twitter Facebook Twitter
0

Η Cardi B ξέσπασε κατά της Μαντόνα, που άφησε να εννοηθεί ότι το τραγούδι της ράπερ, «WAP», οφείλει τον sex-positive χαρακτήρα του στην κληρονομιά του «Material Girl».

«Κυριολεκτικά απέδωσα φόρο τιμής σε αυτή τη γυναίκα τόσες πολλές φορές γιατί μεγάλωσα ακούγοντάς την... μπορεί να πει αυτό που θέλει χωρίς να βάζει emojis κλόουν και να βγάζει γλίτσα από το στόμα της», έγραψε η 30χρονη ράπερ, σε ένα tweet που μετά διέγραψε.

«Αυτά τα είδωλα γίνονται πραγματικά σκέτη απογοήτευση μόλις τα καταφέρεις στη βιομηχανία», πρόσθεσε.

Cardi B εναντίον Μαντόνα: «Eίδωλα γίνονται σκέτη απογοήτευση»- Το SEX και ο καβγάς στο Twitter Facebook Twitter

Η Cardi ενοχλήθηκε με το Instagram Story της Μαντόνα, που υπονοούσε ότι το ερωτικό βιβλίο της, «SΕΧ», του 1992, άνοιξε το δρόμο για τη δημιουργική έκφραση των σημερινών γυναικών καλλιτεχνών.

«Εκτός από τις φωτογραφίες μου γυμνή υπήρχαν φωτογραφίες με Άνδρες να φιλούν Άνδρες, Γυναίκες να φιλούν Γυναίκες και Εγώ να φιλάω τους πάντες», έγραψε η Μαντόνα για το αμφιλεγόμενο βιβλίο της.

Η 64χρονη βασίλισσα της ποπ εξήγησε ότι «πέρασε τα επόμενα χρόνια δίνοντας συνεντεύξεις σε στενόμυαλους ανθρώπους που προσπαθούσαν να την ντροπιάσουν επειδή ενδυνάμωσε τον εαυτό της ως Γυναίκα», προσθέτοντας ότι «την αποκάλεσαν πόρνη, μάγισσα, αιρετική και διάβολο».

«Τώρα η Cardi B μπορεί να τραγουδήσει για το WAP της. Η Κιμ Καρντάσιαν μπορεί να κοσμεί το εξώφυλλο οποιουδήποτε περιοδικού με τον γυμνό της κ**ο και η Μάιλι Σάιρους μπορεί να έρχεται σαν wrecking ball», σημείωσε, υπογράφοντας: «Παρακαλώ, bitches... 🤡».

Cardi B εναντίον Μαντόνα: «Eίδωλα γίνονται σκέτη απογοήτευση»- Το SEX και ο καβγάς στο Twitter Facebook Twitter

Όταν ένας χρήστης του Twitter σχολίασε ότι «δεν μπορείς να ακούσεις το ύφος μέσα από λέξεις που πληκτρολογούνται», η Cardi ανταπέδωσε: «Αν γράψω "suck my d-k", θα ακούσεις το ύφος, bitch».

Άλλοι πάλι πήραν το μέρος της ράπερ, συμφωνώντας ότι η τελευταία δήλωση της Μαντόνα ήταν αρκετά προσβλητική.

«Το "You’re welcome bitches…" δεν φάνηκε σε κανέναν αγενές ή το παίζουμε χαζοί επειδή είναι η Cardi;», έγραψε κάποιος φαν, με την ράπερ να απαντά: «Lmaaaooooooooooo ΑΚΡΙΒΩΣ».

Η Cardi B έκανε επίσης retweet αρκετά υποστηρικτικά μηνύματα, συμπεριλαμβανομένου ενός που έλεγε: «Σιχαίνομαι να παραπονιόμαστε για την cardi όταν υπερασπίζεται τον εαυτό της! Γιατί η Μαντόνα τις αποκάλεσε bitches και χρησιμοποίησε το emoji ενός κλόουν; Αυτό ήταν αγενές χωρίς λόγο».

Cardi B εναντίον Μαντόνα: «Eίδωλα γίνονται σκέτη απογοήτευση»- Το SEX και ο καβγάς στο Twitter Facebook Twitter

Λίγες ώρες αργότερα, η Cardi ενημέρωσε τους followers της ότι μίλησε με την Μαντόνα και τα βρήκαν. 

«Μίλησα με τη Μαντόνα... Ήταν υπέροχα», μοιράστηκε. «Να έχετε μια ωραία μέρα και να οδηγείτε με ασφάλεια όλοι», έγραψε.

Η Μαντόνα επιβεβαίωσε το tweet, λέγοντας: «Σε αγαπώ Cardi B. Από πάντα και για πάντα».

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΠΑ: Ανασύρθηκαν και τα 67 πτώματα της αεροπορικής τραγωδίας στην Ουάσινγκτον

Διεθνή / ΗΠΑ: Ανασύρθηκαν και τα 67 πτώματα της αεροπορικής τραγωδίας στην Ουάσινγκτον

Οι αρχές επιβεβαίωσαν πως ανασύρθηκαν τα πτώματα «των 67 θυμάτων της σύγκρουσης στον αέρα», προσθέτοντας πως σχεδόν όλα, με μόνο μια εξαίρεση, «αναγνωρίστηκαν» με απόλυτη βεβαιότητα
LIFO NEWSROOM
Πρόβλεψη για σεισμό 7,6 Ριχτέρ και τσουνάμι επτά μέτρων στη θάλασσα του Μαρμαρά από γνωστό Τούρκο γεωλόγο

Διεθνή / Πρόβλεψη για σεισμό 7,6 Ριχτέρ και τσουνάμι επτά μέτρων στη θάλασσα του Μαρμαρά από γνωστό Τούρκο γεωλόγο

Ο καθηγητής Τζελάλ Σένγκιορ δήλωσε ότι ο αναμενόμενος σεισμός στη θάλασσα του Μαρμαρά θα μπορούσε να προκαλέσει τσουνάμι επτά μέτρων που θα «χτυπούσε» τις δυτικές συνοικίες της Κωνσταντινούπολης
LIFO NEWSROOM
Πώς έγινε η επίθεση στη Σουηδία: Οι περιγραφές από μαθητές και δασκάλους - «Είναι τρελό, είμαι θυμωμένη»

Διεθνή / Πώς έγινε η επίθεση στη Σουηδία: Οι περιγραφές από μαθητές και δασκάλους - «Είναι τρελό, είμαι θυμωμένη»

Τα τελευταία χρόνια, η Σουηδία αντιμετωπίζει τη βία των συμμοριών, με ανταλλαγές πυρών και εκρήξεις αυτοσχέδιων μηχανισμών μα ελάχιστα σοβαρά επεισόδια έχουν σημειωθεί σε σχολεία - Ποιος ήταν ο δράστης - Η «χειρότερη ένοπλη επίθεση» στην ιστορία της χώρας
LIFO NEWSROOM