— Πες μας για σένα.
Είμαι 31 και έχω κρεοπωλείο στα Εξάρχεια. Ξεκίνησε από τον παππού μου, το συνέχισε ο πατέρας μου και τώρα που πέρασε στα δικά μου χέρια προσπαθώ να ενώσω την παράδοση και την ποιότητα με τις φρέσκιες ιδέες και τις σύγχρονες τάσεις. Έχω τελειώσει τη Le monde, και στον ελεύθερό μου χρόνο δοκιμάζω συνεχώς νέες συνταγές για να εντάξουμε στο μαγαζί.
— Πες μας λίγα λόγια για το προσωπικό σου στυλ.
Το στυλ μου είναι αρκετά casual, κατά βάση αθλητικό. Στις εξόδους μου το Σάββατοκύριακο θα βγω συνήθως για φαγητό, συνήθως πηγαίνω να δοκιμάσω νέες γεύσεις, οπότε ντύνομαι ανάλογα με τον χώρο. Στην καθημερινότητά μου φοράω κυρίως φόρμες και αθλητικά αφού απαιτείται να είμαι αρκετές ώρες όρθιος. Στη δουλειά μου φοράω ειδική στολή επειδή πρέπει να προστατευτεί η πρώτη ύλη και τα παρασκευάσματά μας, τηρώντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Στο εργαστήριο, εκτός από γάντια, φοράμε και σκούφο αλλά και σαμπό για λόγους ασφαλείας.
Το στυλ μου είναι αρκετά casual, κατά βάση αθλητικό. Στις εξόδους μου το Σάββατοκύριακο θα βγω συνήθως για φαγητό, συνήθως πηγαίνω να δοκιμάσω νέες γεύσεις, οπότε ντύνομαι ανάλογα με τον χώρο.
— Γιατί επιλέγεις το μαύρο;
Το μαύρο είναι καθαρά θέμα γούστου. Δεν μου αρέσει τόσο η λευκή ποδιά, κι επίσης οι πιο σύγχρονες στολές που είναι μπλούζα και παντελόνι είναι αρκετά πιο άνετες.
— Τι φοράς και πόσο κοστίζει;
Τη στολή μου. Κοστίζει €70 και τα σαμπό μου €50.
— Πού πας τώρα;
Θα πάω σπίτι μου να βάλω να δοκιμάσω κάτι καινούργια ταρτάκια που φτιάξαμε με τσένταρ, κιμά κοτόπουλο και πιπεριές.
Κρεοπωλείο Τα Τρίκαλα, Ιπποκράτους 102
efthimisraptis
Το άρθρο δημοσιεύθηκε στην έντυπη LiFO.