Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Στήριξη σε 7χρονους ποδοσφαιριστές που έπεσαν θύματα ρατσιστικών επιθέσεων

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Συμπαράσταση σε 7χρονους ποδοσφαιριστές που έπεσαν θύματα ρατσιστικών επιθέσεων Facebook Twitter
Φωτ.: Sky News
0

Την συμπαράστασή του στους μικρούς παίκτες μιας κατά βάση άγνωστης στο ευρύ κοινό ποδοσφαιρικής ομάδας, που έπεσαν θύματα ρατσιστικών συμπεριφορών εξέφρασε ο Βρετανός πρίγκιπας Ουίλιαμ.

Πρόκειται για τους παίκτες, αλλά και το προπονητικό επιτελείο της Alpha United Juniors από το Μπράντφορντ, οι οποίοι κίνησαν το ενδιαφέρον του πρίγκιπα Ουίλιαμ όταν έμαθε για τις ρατσιστικές επιθέσεις που δέχονταν επί μακρόν.

Συγκεκριμένα η αγγλική ομάδα Alpha United Juniors, αποκάλυψε τον περασμένο Νοέμβριο, ότι επί σειρά ετών, παίκτες ηλικίας μόλις επτά ετών δέχονταν χυδαίες προσβολές, ακόμη και βίαιες απειλές από τις εξέδρες του γηπέδου.

«Ο ρατσισμός και η κακοποίηση δεν έχουν θέση στην κοινωνία μας. Η αποτρόπαια συμπεριφορά πρέπει να σταματήσει τώρα και όλοι οι υπεύθυνοι να λογοδοτήσουν», έγραψε ο πρίγκιπας σε επιστολή του προς την ομάδα αφού επικοινώνησε πρώτα με την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία Αγγλίας, σύμφωνα με το Sky News.

Ο Μοχάμεντ Ουαχίντ, ο οποίος ίδρυσε τον σύλλογο νέων πριν από δέκα χρόνια, ήταν απελπισμένος με την κατάσταση που δημιουργήθηκε και όπως είναι λογικό έχει επηρεάσει και την ομάδα. Υποστήριξε ότι απευθύνθηκε στο παλάτι αφού προηγουμένως είχε στείλει επιστολή στην Ομοσπονδία, χωρίς όμως ανταπόκριση.

Όπως αναφέρει το Ηello είναι γνωστή η μεγάλη αγάπη του πρίγκιπα για το ποδόσφαιρο την οποία έχει μεταδώσει και στα τρία του παιδιά.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φιντάν για ελληνοτουρκικά: Σε περιόδους δεξιών κυβερνήσεων το θέμα ήταν πάντα η Τουρκία

Διεθνή / Φιντάν για ελληνοτουρκικά: Σε περιόδους δεξιών κυβερνήσεων το θέμα ήταν πάντα η Τουρκία

Σε συνέντευξή του ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας μίλησε για Οθωμανική Αυτοκρατορία, για τουρκική μειονότητα στη Θράκη - «Δεν είναι η Ελλάδα το 'έτερο εγώ' μας», είπε ο Χακάν Φιντάν
LIFO NEWSROOM
Η αναζήτηση των «ελβετικής κατασκευής» ρολογιών του Ντόναλντ Τραμπ κατέληξε στο Ουαϊόμινγκ

Διεθνή / Ο Ντόναλντ Τραμπ «πουλάει» ρολόγια στις ομιλίες του - Μόνο που κανείς δεν γνωρίζει το πώς ακριβώς

Λίγα είναι γνωστά για την εταιρεία που συνεργάζεται τώρα με τον υποψήφιο των Ρεπουμπλικανών για την προεδρία των ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένου του προσώπου ή των προσώπων που βρίσκονται πίσω από αυτήν
LIFO NEWSROOM