Κούλογλου: Γνώριζα το όνομα της κοπέλας που κατήγγειλε τον Γεωργούλη - Η διαρροή έγινε από φιλοκυβερνητικά μέσα

Κούλογλου: Γνώριζα το όνομα της κοπέλας που κατήγγειλε τον Γεωργούλη - Η διαρροή έγινε από φιλοκυβερνητικά μέσα Facebook Twitter
Φωτ.: SOOC
0

Στην υπόθεση Γεωργούλη αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, ο ευρωβουλευτής, Στέλιος Κούλογλου τονίζοντας ότι «υπήρξε ακαριαία αντίδραση» από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ.

Συγκεκριμένα, εν μέσω καταγγελιών για ξυλοδαρμό και βιασμό εναντίον του κ. Γεωργούλη, ο κ. Κούλογλου δήλωσε πως «κυκλοφορούσαν παλαιότερα φήμες, δεν είχα ασχοληθεί καθόλου» συμπληρώνοντας ότι «ο Παπαδημούλης σωστά τον κάλεσε το 2022».

Παράλληλα, αποκάλυψε ότι «το όνομα της καταγγέλλουσας το γνώριζα από "άκρες" στις υπηρεσίες του ευρωκοινοβουλίου. Σας διαβεβαιώ ότι δεν υπήρξε καμία διαρροή από τη δική μας ή τη δική μου πλευρά. Το όνομα της κοπέλας αυτής βγήκε πολύ κακώς από φιλοκυβερνητικά μέσα ενημέρωσης». 

«Νομίζω ότι με το που έσκασε η υπόθεση τη χειρίστηκε άψογα ο ΣΥΡΙΖΑ, αν είχε γίνει κάποιο λάθος θα ήμουν ο πρώτος που θα το έλεγα. Υπήρξε ακαριαία αντίδραση [...] Για τον Γεωργούλη που ήταν επί 20 χρόνια ηθοποιός δεν είχε ακουστεί τίποτα. Τον ρωτάς και σου απαντά δεν υπάρχει τίποτα. Ρωτάς και τις υπηρεσίες και σου λένε όχι. Δεν είχαμε την παραμικρή ιδέα. Πέσαμε από τα σύννεφα με την άρση της ασυλίας», είπε σε άλλο σημείο μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

«Δεν έχω μιλήσει με τον κ. Γεωργούλη ούτε είχαμε στενή επαφή, η συμπεριφορά του ήταν φυσιολογική, δεν είχαμε ακούσει το παραμικρό επεισόδιο αλλά τα δύο τελευταία χρόνια ήμασταν στις πατρίδες μας καθώς ίσχυε lockdown», πρόσθεσε ο ευρωβουλευτής.

Αναφερόμενος στην πολιτική αντιπαράθεση για τέτοια θέματα ο κ. Κούλογλου είπε: «Εάν κάποιος είτε από τον ΣΥΡΙΖΑ είτε από οπουδήποτε αλλού χαρακτήρισε τη Νέα Δημοκρατία συλλήβδην κόμμα παιδοβιαστών, βιαστών και τα λοιπά, έκανε πάρα πολύ μεγάλο λάθος. Πρέπει να διατηρήσουμε την πολιτική αντιπαράθεση σε ένα επίπεδο και να μιλήσουμε για τα πραγματικά προβλήματα της χώρας»

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Άδωνις Γεωργιάδης διαψεύδει ΟΕΝΓΕ και σύζυγο της γιατρού: «Δεν προερχόταν από 36ωρη εφημερία»

Πολιτική / Ο Άδωνις Γεωργιάδης διαψεύδει ΟΕΝΓΕ και σύζυγο της γιατρού: «Δεν προερχόταν από 36ωρη εφημερία»

«Σας ενημερώνω ότι μετά από έρευνα αποδεικνύεται, ότι δεν προερχόταν από 36 ώρες εφημερία, όπως ψευδώς και κατά κόρον γράφτηκε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Άδωνις Γεωργιάδης
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης για Πάπα Φραγκίσκο: Μακάρι η παρακαταθήκη της αγάπης που αφήνει να βρει την καλύτερη συνέχεια

Πολιτική / Μητσοτάκης για Πάπα Φραγκίσκο: Μακάρι η παρακαταθήκη της αγάπης που αφήνει να βρει την καλύτερη συνέχεια

«Η σκέψη μας στρέφεται στο ανά τον κόσμο ποίμνιο του Βατικανού. Ιδιαίτερα, μάλιστα, στην ελληνική κοινότητα των Καθολικών» υπογραμμίζει ο πρωθυπουργός
LIFO NEWSROOM
Ενισχύεται η συνεργασία Ελλάδας -Γαλλίας: Δένδιας και Λεκορνού υπέγραψαν σύμβαση για 16 πυραύλους Exocet

Πολιτική / Ενισχύεται η συνεργασία Ελλάδας - Γαλλίας: Δένδιας και Λεκορνί υπέγραψαν σύμβαση για 16 πυραύλους Exocet

Τι είπε ο Νίκος Δένδιας για καινοτομία στην Άμυνα και συμμετοχή σε κοινές αποστολές - Τι είπε ο Λεκορνί για συνεργασία στην Ερυθρά Θάλασσα, ενίσχυση της γαλλικής παρουσίας στην Ελλάδα και στρατηγική παραγωγής και ανάπτυξης στρατιωτικού εξοπλισμού
LIFO NEWSROOM