Στέψη Καρόλου: Η άβολη λεπτομέρεια με τον πρώην σύζυγο της Καμίλα

Στέψη Καρόλου: Η άβολη λεπτομέρεια με τον πρώην σύζυγο της Καμίλα Facebook Twitter
Η Καμίλα με τον πρώην σύζυγό της, Άντριου Πάρκερ Μπόουλς - Φωτ.: Getty Images
0

Στη στέψη του βασιλιά Καρόλου στο Αβαείο του Ουέστμινστερ στις 6 Μαΐου είναι καλεσμένος ο πρώην σύζυγος της Καμίλα, Άντριου Πάρκερ Μπόουλς.

Ο 83χρονος σήμερα Μπόουλς ήταν παντρεμένος με την Καμίλα για 22 χρόνια από το 1972 έως το 1995 και σύμφωνα με πληροφορίες θα είναι «αρκετά ορατός» κατά τη διάρκεια της τελετής. Υπενθυμίζεται ότι κατά τη διάρκεια του γάμου τους, Καμίλα και Άντριου απέκτησαν δύο παιδιά. Παρ' όλα αυτά αρκετές tabloid στάθηκαν στη μίνι ίντριγκα και στην άβολη λεπτομέρεια της παρουσίας του πρώην της Καμίλα στην τελετή Στέψης - και μάλιστα σε κεντρική περίοπτη θέση. 

Στο μεταξύ, τα εγγόνια του Άντριου, ο 13χρονος Φρέντι και τα δίδυμα αγόρια Γκας και Λούις, επίσης 13 ετών αναμένεται να κρατούν την ουρά του φορέματος της Καμίλα στην τελετή της στέψης. 

Εκτός του πολυετούς γάμου με την Καμίλα, ο Άντριου είχε μια σύντομη ερωτική σχέση και με την πριγκίπισσα Άννα που θα βρίσκεται επίσης στη στέψη. Σε κάθε περίπτωση, οι δύο τους φέρονται να παραμένουν στενοί φίλοι.

Από την πλευρά του, φίλος της οικογένειας Μπόουλς δήλωσε ότι ο Άντριου «ήταν πάντα, και εξακολουθεί να είναι, συνεργάτης της Καμίλα».

Η στενή φίλη της Καμίλα, Μαρκησία του Λάνσντοουν δήλωσε πως «όλοι αγαπούν τον Άντριου. Είναι ένας πραγματικός γόης, αλλά πάντα συμπεριφέρεται απαίσια».

«Ο Άντριου θα της τηλεφωνήσει και θα της πει πότε κάνει κάτι λάθος και εκείνη θα του τηλεφωνήσει και θα του πει πότε φέρεται άσχημα. Μέσα από τις αντιξοότητες, έχουν διατηρήσει ένα οικογενειακό ήθος. Αυτό βοηθάει τα παιδιά και τα εγγόνια τους», είπε χαρακτηριστικά.

Με πληροφορίες από Mirror

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΕ: Οποιαδήποτε γυναίκα από το Αφγανιστάν μπορεί να ζητήσει άσυλο στην Ευρώπη

Διεθνή / ΕΕ: Οποιαδήποτε γυναίκα από το Αφγανιστάν μπορεί να ζητήσει άσυλο στην Ευρώπη

Το Δικαστήριο υπογραμμίζει ότι τα μέτρα των Ταλιμπάν, που περιορίζουν τα δικαιώματα των γυναικών, συνιστούν διώξεις, αναγνωρίζοντας τη βαρύτητα των διακρίσεων εναντίον τους
LIFO NEWSROOM