Είναι ο μαλαισιανός Καμάλ Ασνάουι ο πιο πλούσιος άνθρωπος στον κόσμο;

Είναι ο μαλαισιανός Καμάλ Ασνάουι ο πιο πλούσιος άνθρωπος στον κόσμο; Facebook Twitter
0


O μαλαισιανός μεγιστάνας Καμάλ Ασνάουι ισχυρίζεται ότι είναι ο πιο πλούσιος άνθρωπος του κόσμου. Όπως δήλωσε ο ίδιος σε συνέντευξη τύπου, η προσωπική του περιουσία ανέρχεται στα 6,4 τρισεκατομμύρια δολάρια, ποσό που ξεπερνάει κατά πολύ τoν μεξικάνο Κάρλος Σλιμ Χελού (ιδιοκτήτης πολλών επιχειρήσεων, μεταξύ των οποίων και η εταιρία κινητής τηλεφωνίας Movil) , ο οποίος είναι πρώτος στην σχετική λίστα του Forbes με 63,3 δισεκατομμύρια δολάρια με τον Μπιλ Γκέιτς στα 59,9 δισ. δολάρια.


Μάλιστα για να πιστοποιήσει λεγόμενα του, ο Ασνάουι προσκόμισε στη συνέντευξη τύπου και ένα έγγραφο της τράπεζας HSBC που επιβεβαιώνει το ποσό που έχει στον λογαριασμό του.

Ο Ασνάουι οργάνωσε τη συνέντευξη τύπου για να αντικρούσει τις κατηγορίες ύστερα από την αποτυχία της κατασκευής ενός πετρελαϊκού σταθμού στην περιοχή της Κουάλα Κεντά, τον οποίο έχει προαναγγείλει το 2005. “Αυτή είναι η τελευταία μου προσφορά προς το μαλαισιανό λαό και τις επιχειρήσεις. Θα επενδύσω σε τρία πρότζεκτ στο άμεσα μέλλον” δήλωσε. Τα εν λόγω πρότζεκτ είναι ένας εμπορικό τουριστικό κέντρο στην Κουάλα Περλίς, ένα πάρκο Πειρατές της Καραίβικής στην Ντάνγκα Μπέι και ένα ακόμα μεγάλο εμπορικό κέντρο στην Κελαντάν.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπερτουρισμός: Το καλοκαίρι που η Ευρώπη γύρισε την πλάτη στους τουρίστες - Ανάλυση της Washington Post

Διεθνή / Υπερτουρισμός: Το καλοκαίρι που η Ευρώπη γύρισε την πλάτη στους τουρίστες - Ανάλυση της Washington Post

«Με τον αριθμό των επισκεπτών να αυξάνεται στα ύψη σε κορυφαίους προορισμούς όπως η Βαρκελώνη και η Βενετία, οι ντόπιοι το λένε δυνατά και καθαρά: Αρκετά», γράφει η αμερικανική εφημερίδα - Τι επισημαίνει για την περίπτωση της Ελλάδας
LIFO NEWSROOM