«Ο Merah εκτελέστηκε επίτηδες»

«Ο Merah εκτελέστηκε επίτηδες» Facebook Twitter
0

Η δικηγόρος Zahia Mokhtari, την Κυριακή 1η Απριλίου, ήρθε να ταράξει τα νερά στην υπόθεση Merah, ο οποίος συγκλόνισε τη Γαλλία. Η ίδια υποστηρίζει πως ο δολοφόνος της Τουλούζης, εκτελέστηκε από σκοπευτή της ομάδας RAID για να μην αποκαλύψει την αλήθεια, καθώς σύμφωνα με στοιχεία που έχει στην κατοχή της, ο αλγερινής καταγωγής δράστης χειραγωγήθηκε από τις αστυνομικές αρχές.

Η Zahia Mokthari, δήλωσε πως έχει στην κατοχή της, δύο εικοσάλεπτα videos στα οποία ο δράστης φαίνεται να λέει στις αρχές: «γιατί με σκοτώνετε;[...] είμαι αθώος». Η δικηγόρος υποστήριξε πως τα videos έφτασαν στα χέρια της από ανθρώπους που θέλουν να αποκαλυφτεί η αλήθεια, ενώ σκοπεύει να ταξιδέψει στη Γαλλία ώστε να κινηθεί δικαστικά εναντίον των γαλλικών αστυνομικών αρχών.

Από την πλευρά του Γαλλικού Υπουργείου Εσωτερικών, δεν έχει γίνει κάποιο επίσημο σχόλιο, ενώ η ομάδα Raid, από την επόμενη μέρα κιόλας της εκτέλεσης του μακελάρη υποστήριξε: «του δώσαμε την ευκαιρία έως το τέλος», σύμφωνα με δημοσίευμα της Libération.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ισραήλ: Ο στρατός απευθύνει νέα έκκληση για εκκένωση του νοτίου προαστίου της Βηρυτού

Διεθνή / Ισραήλ: Ο στρατός απευθύνει νέα έκκληση για εκκένωση του νοτίου προαστίου της Βηρυτού

«Βρίσκεστε κοντά σε εγκαταστάσεις και συμφέροντα της Χεζμπολάχ και ο ισραηλινός στρατός θα επέμβει εναντίον τους στο εγγύς μέλλον» δήλωσε ο στρατιωτικός εκπρόσωπος
LIFO NEWSROOM