Το ΠΑΜΕ εναντίον της Τράπεζας της Ελλάδος

Το ΠΑΜΕ εναντίον της Τράπεζας της Ελλάδος Facebook Twitter
0

Συγκέντρωση μπροστά από την Τράπεζα της Ελλάδος, στην οδό Πανεπιστημίου, πραγματοποίησαν χτες μέλη του ΠΑΜΕ για να διαμαρτυρηθούν, όπως υποστηρίζουν, ενάντια στην καταλήστευση των αποθεματικών των Ασφαλιστικών Ταμείων, των νοσοκομείων, των πανεπιστημίων και των ΤΕΙ, και άλλων οργανισμών που στηρίζονταν από τις εισφορές των ίδιων των εργαζομένων.

Το ΠΑΜΕ τονίζει, ότι το κούρεμα του χρέους θα χρησιμοποιηθεί για άλλη μια φορά ως άλλοθι, για να υλοποιηθούν νέα αντιασφαλιστικά μέτρα μετά τις εκλογές και καλεί τους εργαζομένους, τους νέους και τους συνταξιούχους να αντισταθούν, διεκδικώντας κάλυψη όλων των απωλειών από τον κρατικό προϋπολογισμό και καμία περικοπή μισθών συντάξεων και παροχών.

Σημειώνεται πως αντιπροσωπεία του ΠΑΜΕ συναντήθηκε με τον υποδιοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννη Παπαδάκη ενώ παράλληλα του παραδόθηκε και ψήφισμα διαμαρτυρίας.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ενισχύεται η συνεργασία Ελλάδας -Γαλλίας: Δένδιας και Λεκορνού υπέγραψαν σύμβαση για 16 πυραύλους Exocet

Πολιτική / Ενισχύεται η συνεργασία Ελλάδας - Γαλλίας: Δένδιας και Λεκορνί υπέγραψαν σύμβαση για 16 πυραύλους Exocet

Τι είπε ο Νίκος Δένδιας για καινοτομία στην Άμυνα και συμμετοχή σε κοινές αποστολές - Τι είπε ο Λεκορνί για συνεργασία στην Ερυθρά Θάλασσα, ενίσχυση της γαλλικής παρουσίας στην Ελλάδα και στρατηγική παραγωγής και ανάπτυξης στρατιωτικού εξοπλισμού
LIFO NEWSROOM
Βουλή: Ένταση για το πόρισμα της προανακριτικής Τριαντόπουλου - Αποχώρησε ο ΣΥΡΙΖΑ από τη διαδικασία

Πολιτική / Βουλή: Ένταση για το πόρισμα της προανακριτικής Τριαντόπουλου - Αποχώρησε ο ΣΥΡΙΖΑ από τη διαδικασία

Όπως σημείωσε ο Σωκράτης Φάμελλος, πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, «η κυβέρνηση επιχειρεί να μπαζώσει όχι μόνο την αλήθεια για τα Τέμπη, αλλά και τη λειτουργία του Κοινοβουλίου»
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης για δασμούς Τραμπ: Η ΕΕ να εκμεταλλευτεί το χρονικό διάστημα για μία win-win συμφωνία με τις ΗΠΑ

Πολιτική / Μητσοτάκης για δασμούς Τραμπ: Η ΕΕ να εκμεταλλευτεί το χρονικό διάστημα για μία win-win συμφωνία με τις ΗΠΑ

Ο Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι συμφωνεί με τη δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη, ότι δηλαδή υπάρχει δυνατότητα εξεύρεσης μιας «win-win» λύσης μεταξύ Ευρώπης και ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM