Αυτή η «τσάντα για σάντουιτς» κοστίζει πάνω από 3.000 δολάρια

Αυτή η «τσάντα για σάντουιτς» κοστίζει πάνω από 3.000 δολάρια Facebook Twitter
Φωτ.: Getty Images
0

Η απόφαση να παίρνουμε στη δουλειά φαγητό από το σπίτι συνδέεται πολλές φορές με την προσπάθεια εξοικονόμησης χρημάτων. Εκτός αν επιλέξουμε για τη μεταφορά του την «τσάντα για σάντουιτς» που σχεδίασε ο Φάρελ Γουίλιαμς για τον οίκο Louis Vuitton. 

Αυτή η τσάντα κοστίζει πάνω από 3.000 δολάρια. Ο Φάρελ Γουίλιαμς φαίνεται πως άντλησε έμπνευση από την κλασική χάρτινη τσάντα για σάντουιτς ή κάποιο άλλο γεύμα, την οποία μεταμόρφωσε σε αξεσουάρ υψηλής ραπτικής. 

Η τσάντα παρουσιάστηκε στο σόου που πραγματοποιήθηκε στο Παρίσι τον περασμένο Ιούνιο, με το οποίο ο Φάρελ Γουίλιαμς έκανε το ντεμπούτο του ως creative director του οίκου μόδας. Αντί για χαρτί, η μεγάλη τσάντα clutch είναι φτιαγμένη από δέρμα, «ακριβώς στο ίδιο χρώμα όπως οι διάσημες (χάρτινες) τσάντες για τα ψώνια του οίκου», ανέφερε η εταιρεία.

Αυτή η «τσάντα για σάντουιτς» κοστίζει πάνω από 3.000 δολάρια Facebook Twitter

Από τις 4 Ιανουαρίου ξεκίνησε η πώληση της τσάντας στο pop-up κατάστημα του Louis Vuitton στο δυτικό Χόλιγουντ και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να την αποκτήσουν πληρώνοντας 3.130 δολάρια. 

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο συγκεκριμένος οίκος μόδας- ή κάποιος άλλος- εμπνέεται από καθημερινά αξεσουάρ που συνήθως είναι πολύ φθηνότερα. Για παράδειγμα, στην κολεξιόν άνοιξη- καλοκαίρι 2007 ο Louis Vuitton είχε παρουσιάσει τη δική του εκδοχή της καρό πλαστικής τσάντας πολλαπλών χρήσεων που είναι γνωστή σε όλο τον κόσμο.

Αυτή η «τσάντα για σάντουιτς» κοστίζει πάνω από 3.000 δολάρια Facebook Twitter
Φωτ.: Getty Images
Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ουκρανία: Ο Τραμπ προτείνει «ταχύ τερματισμό» του πολέμου χωρίς αναφορά σε εδαφική ακεραιότητα

Διεθνή / Ουκρανία: Ο Τραμπ προτείνει «ταχύ τερματισμό» του πολέμου χωρίς αναφορά σε εδαφική ακεραιότητα

Κείμενο απόφασης 65 λέξεων για «ταχύ τερματισμό» του πολέμου χωρίς αναφορά στον σεβασμό της εδαφικής ακεραιότητας της Ουκρανίας φέρνει η κυβέρνηση Τραμπ στην Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ
LIFO NEWSROOM
Σουδάν: Ασθένεια εξαπλώνεται μέσω του νερού - Τουλάχιστον 24 νεκροί

Διεθνή / Σουδάν: Ασθένεια εξαπλώνεται μέσω του νερού - Τουλάχιστον 24 νεκροί

Το ξέσπασμα της επιδημίας ακολούθησε επιδρομή drone στον κεντρικό ηλεκτροπαραγωγικό σταθμό Ουμ Νταμπακάρ, που προκάλεσε μεγάλο πρόβλημα ως προς την πρόσβαση σε πόσιμο νερό στην πόλη Κόστι
LIFO NEWSROOM