Ναόμι Κάμπελ: Η μητρότητα είναι το πιο σημαντικό κεφάλαιο στη ζωή της

Ναόμι Κάμπελ: Η μητρότητα είναι το πιο σημαντικό κεφάλαιο στη ζωή της Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου Ναόμι Κάμπελ / EPA
0

Η μητρότητα είναι το σημαντικότερο κεφάλαιο της ζωής της Ναόμι Κάμπελ, όπως δήλωσε χαρακτηριστικά σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Η Ναόμι Κάμπελ μιλώντας στην εκπομπή «Loose Women», στο κανάλι ITV, μίλησε για την μητρότητα, ξεκαθαρίζοντας πως το πιο σημαντικό κεφάλαιο της ζωής της, ήταν όταν έγινε μητέρα. «Σίγουρα το να γίνω μητέρα, χωρίς αμφιβολία», είπε στην Τζούντι Λαβ.

Η Ναόμι Κάμπελ έγινε για πρώτη φορά μητέρα το 2021. Τον Μάιο εκείνης της χρονιάς αιφνιδίασε τον κόσμο όταν ανακοίνωσε πως έγινε μητέρα. Μάλιστα με την κόρη της. μοιράστηκε το εξώφυλλο της Vogue. Έπειτα, το 2023 καλωσόρισε το δεύτερο παιδί της, ένα αγόρι, και το ανακοίνωσε με μία τρυφερή φωτογραφία των τριών τους στο Ιnstagram.

Ναόμι Κάμπελ: Η μητρότητα είναι το πιο σημαντικό κεφάλαιο στη ζωή της Facebook Twitter
Η Ναόμι Κάμπελ και τα παιδιά της / Instagram

Μέχρι σήμερα ωστόσο δεν έχει δημοσιοποιήσει τα ονόματά τους και κρατά τη ζωή τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Μιλώντας πριν λίγο καιρό στους Times, επιβεβαίωσε ότι απέκτησε τα παιδιά της μέσω παρένθετης μητέρας. «Τα μωρά μου είναι τα πάντα για μένα, με έκαναν να φοβάμαι για το μέλλον» ανέφερε, εξηγώντας παράλληλα πως δεν έψαχνε ποτέ πατέρα για τα παιδιά της και ότι είναι ευτυχισμένη που είναι «μια ανύπαντρη μητέρα μιας ανύπαντρης μητέρας».

Παραδέχθηκε επίσης, πως δεν θα ήθελε τα παιδιά της να ακολουθήσουν το παράδειγμά της.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ισραήλ: Ο στρατός είχε πληροφορίες «σε πραγματικό χρόνο» για τις κινήσεις του Νασράλα

Διεθνή / To Ισραήλ είχε πληροφορίες «real time» για τις κινήσεις του Νασράλα

«Είχαμε πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο, μια ευκαιρία, μια επιχειρησιακή ευκαιρία που μας επέτρεψε να πραγματοποιήσουμε αυτήν την επίθεση», είπε ο εκπρόσωπος των ισραηλινών ενόπλων δυνάμεων
LIFO NEWSROOM
Θρήνος στον Λίβανο για τον Νασράλα - Ορκίζεται εκδίκηση ο γιος του

Διεθνή / Θρήνος στον Λίβανο για τον Νασράλα - Ορκίζεται εκδίκηση ο γιος του

Βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο δείχνει τον Τζαβάντ Νασράλα, γιο του πρώην ηγέτη της Χεζμπολάχ, να στέκεται στο σημειο που βομβαρδίστηκε ο πατέρας του και να φωνάζει, ορκιζόμενος εκδίκηση
LIFO NEWSROOM
«Ο Νασράλα είναι νεκρός»: Λουόμενοι σε παραλία του Ισραήλ ξητοκραυγάζουν τη στιγμή της ανακοίνωσης

Διεθνή / «Ο Νασράλα είναι νεκρός»: Λουόμενοι σε παραλία του Ισραήλ ζητωκραυγάζουν τη στιγμή της ανακοίνωσης

Το πρωί του Σαββάτου, λουόμενοι σε beach bar στο Εϊλάτ του Ισραήλ, ακούν να βγαίνει στα μεγάφωνα ο εκπρόσωπος των IDF, ο οποίος ανακοινώνει με ένα λιτό μήνυμα: «Ο Χασάν Νασράλα είναι νεκρός»
LIFO NEWSROOM