Τσοχατζόπουλος: «Δεν πήρα ούτε ένα ευρώ»

Τσοχατζόπουλος: «Δεν πήρα ούτε ένα ευρώ» Facebook Twitter
1

«Ανήθικη, εγκληματική και αδικαιολόγητη» χαρακτηρίζει την προφυλάκιση του ο Άκης Τσοχατζόπουλος, υποστηρίζοντας ότι Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ τα έκαναν πλακάκια για να την πληρώσει εκείνος. Σε συνέντευξη του στο «Έθνος της Κυριακής», ο προφυλακισμένος πρώην υπουργός μιλώντας για το κατηγορητήριο κάνει λόγο για «αέρα κοπανιστό» και αντιθέτως με την δική του περίπτωση αναφέρει Μειμαράκη, Σπηλιωτόπουλο και Παπαντωνίου ως παραδείγματα αρμοδίων πολιτικών για τους οποίους δεν ακούγεται τίποτε – σε αντιδιαστολή προς εκείνον.

Ο κ. Τσοχατζόπουλος υποστηρίζει ότι η Δικαιοσύνη πρέπει να καλέσει όλα τα μέλη του ΚΥΣΕΑ αν θέλει να μάθει την αλήθεια και σημειώνει ότι: «Υπάρχει ηθική αυτουργία των ηγεσιών των δυο κομμάτων τότε, ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, που τα έκαναν πλακάκια μεταξύ τους. Συνεννοήθηκαν με σκοπό να απαλλάξουν όλους τους δικούς τους υπουργούς από τις ευθύνες των διαδικασιών που αφορούσαν την κατασκευή των υποβρυχίων. Έτσι περιόρισαν τη δίωξη αποκλειστικά σε εμένα, που αποχώρησα όμως το 2001 από το ΥΠΕΘΑ, ενώ η σύμβαση κατασκευής συνεχίζεται μέχρι σήμερα».

Τονίζει ότι δεν αποδέχεται την κατηγορία που του αποδίδουν  για παθητική δωροδοκία και ξέπλυμα κάνοντας λόγο για «στημένη ποινική δίωξη» και λέει χαρακτηριστικά: «Ο Τσοχατζόπουλος δεν πήρε ούτε ένα ευρώ. Δεν υπάρχει πουθενά, καμία απόδειξη, κανένας λογαριασμός, τίποτε απολύτως που να έχει σχέση με εμένα. Τα χρήματα αυτά δόθηκαν, αλλά δεν είναι δική μου δουλειά, δεν έχω σχέση με αυτά τα χρήματα».

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Άδωνις Γεωργιάδης διαψεύδει ΟΕΝΓΕ και σύζυγο της γιατρού: «Δεν προερχόταν από 36ωρη εφημερία»

Πολιτική / Ο Άδωνις Γεωργιάδης διαψεύδει ΟΕΝΓΕ και σύζυγο της γιατρού: «Δεν προερχόταν από 36ωρη εφημερία»

«Σας ενημερώνω ότι μετά από έρευνα αποδεικνύεται, ότι δεν προερχόταν από 36 ώρες εφημερία, όπως ψευδώς και κατά κόρον γράφτηκε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Άδωνις Γεωργιάδης
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης για Πάπα Φραγκίσκο: Μακάρι η παρακαταθήκη της αγάπης που αφήνει να βρει την καλύτερη συνέχεια

Πολιτική / Μητσοτάκης για Πάπα Φραγκίσκο: Μακάρι η παρακαταθήκη της αγάπης που αφήνει να βρει την καλύτερη συνέχεια

«Η σκέψη μας στρέφεται στο ανά τον κόσμο ποίμνιο του Βατικανού. Ιδιαίτερα, μάλιστα, στην ελληνική κοινότητα των Καθολικών» υπογραμμίζει ο πρωθυπουργός
LIFO NEWSROOM
Ενισχύεται η συνεργασία Ελλάδας -Γαλλίας: Δένδιας και Λεκορνού υπέγραψαν σύμβαση για 16 πυραύλους Exocet

Πολιτική / Ενισχύεται η συνεργασία Ελλάδας - Γαλλίας: Δένδιας και Λεκορνί υπέγραψαν σύμβαση για 16 πυραύλους Exocet

Τι είπε ο Νίκος Δένδιας για καινοτομία στην Άμυνα και συμμετοχή σε κοινές αποστολές - Τι είπε ο Λεκορνί για συνεργασία στην Ερυθρά Θάλασσα, ενίσχυση της γαλλικής παρουσίας στην Ελλάδα και στρατηγική παραγωγής και ανάπτυξης στρατιωτικού εξοπλισμού
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια