Εθνική Ελλάδας: Οι τρεις υποψήφιοι αντίπαλοι της αν προκριθεί στους «8» - Όλα τα σενάρια

Εθνική Ελλάδας: Οι τρεις υποψήφιοι αντίπαλοι της αν προκριθεί στους «8» Facebook Twitter
Φωτ: Eurokinissi
0

Η Ελλάδα μετά τη νίκη της επί της Αυστραλίας θα πρέπει να περιμένει έως αύριο το βράδυ για να μάθει αν θα συνεχίσει στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η Εθνική ομάδα χρειάζεται αύριο νίκη με 3+ της Σερβίας στον αγώνα με το Νότιο Σουδάν για να προκριθεί στους «8». Σε αυτή την περίπτωση η Ελλάδα θα είναι μαζί με την Βραζιλία στις καλύτερες τρίτες των ομίλων του Ολυμπιακού τουρνουά. ΗΠΑ, Γαλλία ή Γερμανία θα βρεθούν στο δρόμο της εθνικής μας.

  • Η Εθνική θα αντιμετωπίσει τις ΗΠΑ: Αν οι Αμερικανοί νικήσουν αύριο το Πουέρτο Ρίκο και η Γαλλία νικήσει απόψε τη Γερμανία με διαφορά έως τους τέσσερις πόντους.
  • Η Εθνική θα αντιμετωπίσει τη Γαλλία: Αν οι Γάλλοι νικήσουν τη Γερμανία με 5+ ή με 4+ και ταυτόχρονα σκοράρουν 96 πόντους για να υπερτερούν λόγω επίθεσης στο τελικό +20 που θα έχουν και οι Καναδοί.
  • Η Εθνική θα αντιμετωπίσει τη Γερμανία: Αν η Γερμανία νικήσει τη Γαλλία.

Σπανούλης: «Πρέπει να σταματήσουμε, όταν χάνουμε να είμαστε επικριτές και όταν κερδίζουμε να είμαστε όλοι μαζί»

Ο Βασίλης Σπανούλης μετά τη νίκη επί της Αυστραλίας μίλησε στην ΕΡΤ, για την την εικόνα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, για την κριτική που έχει δεχθεί αλλά και για την διαιτησία. Αναλυτικά όσα είπε:

«Μπορούμε να χαμογελάσουμε και μάλιστα δυνατά. Αυτή η ομάδα έχει επιστρέψει στην ελίτ του παγκοσμίου μπάσκετ. Το έδειξε απέναντι στην τρίτη ομάδα στο Παγκόσμιο, την πρωταθλήτρια Ευρώπης συν τρεις παίκτες και μια ακόμη που πήρε μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Η ομάδα έχει κάνει τρομερή υπέρβαση. Ευχαριστούμε τον κόσμο που είναι μαζί μας και μας δείχνει την αγάπη του, αλλά και αυτούς που δεν πιστεύουν σε μας και προκαλούν αυτή τη στενοχώρια στα παιδιά ότι δεν μπορούν. Αυτή η γενιά μπορεί και παρα-μπορεί.

Επιτέλους οι Έλληνες πρέπει είμαστε μαζί, στα καλά και στα άσχημα. Πρέπει να σταματήσουμε, όταν χάνουμε να είμαστε επικριτές και όταν κερδίζουμε να είμαστε όλοι μαζί. Πρέπει να είμαστε όλοι μαζί, είμαστε Έλληνες, αντιπροσωπεύουμε αυτό εδώ το εθνόσημο. Είχα πει στα παιδιά ότι οι Έλληνες δεν τα παρατάνε και όταν λίγοι πιστεύουν εμάς συσπειρωνόμαστε τότε εμφανιζόμαστε. Κάναμε εξαιρετικό παιχνίδι. Δεν μου αρέσει να μιλάω για τη διαιτησία, αλλά σήμερα δεν είδαμε πάλι ίδια κριτήρια, όπως γίνεται σε όλο το τουρνουά.

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αταμάν: Η Θύρα 13 μου ζήτησε «συγγνώμη» για το πανό για την Κύπρο

Αθλητισμός / Αταμάν: Η Θύρα 13 μου ζήτησε «συγγνώμη» για το πανό για την Κύπρο

«Αυτό το πανό ανέβηκε εν αγνοία της διοίκησης του Παναθηναϊκού», λέει ο Αταμάν σύμφωνα με το Haber Global και προσθέτει ότι «η διοίκηση του συλλόγου είναι επίσης πολύ θυμωμένη με αυτήν την κατάσταση»
LIFO NEWSROOM
Παναθηναϊκός: Εκνευρίστηκε ο Αταμάν με πανό για την Κύπρο - Οργή στα τουρκικά ΜΜΕ

Αθλητισμός / Παναθηναϊκός: Εκνευρίστηκε ο Αταμάν με πανό για την Κύπρο - Οργή στα τουρκικά ΜΜΕ

Το βίντεο με την αποβολή του προπονητή του Παναθηναϊκού από φιλικό με την Μακάμπι στην Κύπρο - Η δήλωση που ανήρτησε στα κοινωνικά δίκτυα - Τι γράφουν οι τουρκικές εφημερίδες
LIFO NEWSROOM