Η εξομολόγηση του Χαβιέ Μπαρδέμ στην Πενέλοπε Κρουζ: Σε αγαπώ και σ' ευχαριστώ γι' αυτό που είσαι

Η εξομολόγηση του Χαβιέ Μπαρδέμ στην Πενέλοπε Κρουζ: Σε αγαπώ και σ' ευχαριστώ γι' αυτό που είσαι Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου: EPA
0

Ο Χαβιέ Μπαρδέμ εξέφρασε την αγάπη και την ευγνωμοσύνη του προς τη σύζυγό του, Πενέλοπε Κρουζ, καθώς έλαβε το διάσημο βραβείο Donostia Lifetime Achievement στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Σαν Σεμπαστιάν για το 2023.

Ανεβαίνοντας στη σκηνή για να παραλάβει το βραβείο, ο Μπαρδέμ δεν έκρυψε τα συναισθήματά του καθώς μίλησε για την ακλόνητη υποστήριξη και την αγάπη της Πενέλοπε Κρουζ.

«Σε μια γυναίκα που αγαπώ και με την οποία έχω μοιραστεί μια ζωή, θέλω να την ευχαριστήσω και να εκφράσω τη βαθιά μου ευγνωμοσύνη για τον άνθρωπο που είσαι», είπε ο Μπαρδέμ κατά την ομιλία του.

Ο ηθοποιός που έχει συμπρωταγωνιστήσει με την Κρουζ σε σημαντικές ταινίες και επιτυχίες τους, μίλησε για την αφοσίωση της Πενέλοπε Κρουζ στην οικογένειά τους και στους γύρω της. «Μπορείς να είσαι υπεύθυνη για τη ζωή, τη ζωή των παιδιών σου, τη ζωή της οικογένειάς σου, της μητέρας σου, των φίλων σου, της ζωής των άλλων, των πολλών ανθρώπων για τους οποίους δεν ξέρεις ότι υποφέρεις και τους φροντίζεις, και αναμφίβολα για τη ζωή αυτού του κυρίου που είναι εδώ, που σε αγαπάει και σε ευχαριστεί πολύ γι' αυτό», πρόσθεσε.

Ο Μπαρδέμ παρέλαβε το βραβείο από τα αδέρφια του, Μόνικα και Κάρλος Μπαρδέμ, κάνοντας τη στιγμή ακόμα πιο σημαντική για τον ηθοποιό. «Το Σαν Σεμπαστιάν είναι ένα μέρος όπου πριν από 30 χρόνια, κέρδισα ένα βραβείο που ακόμα δεν πιστεύω ότι μου έδωσαν, και είμαι εδώ τώρα που λαμβάνω αυτό από τον αδερφό και την αδερφή μου, που αγαπώ και θαυμάζω», είπε. είπε.

Ο Χαβιέ Μπαρδέμ και η Πενέλοπε ΚΛρουζ είναι παντρεμένοι από το 2010.

Ο Χαβιέ Μπαρδέμ ανέβηκε φέτος στη σκηνή του Φεστιβάλ για να παραλάβει το διάσημο Βραβείο Donostia που του είχε αρχικά απονεμηθεί το 2023. Αφού η περσινή τελετή ακυρώθηκε λόγω της απεργίας των ηθοποιών και των σεναριογράφων, ο Μπαρδέμ παρέλαβε τελικά το βραβείο του φέτος.

Με πληροφορίες από Variety.com

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Dune: Μέρος Δεύτερο»: Ούτε μια στιγμή δεν προδίδει το είδος της υπερπεριπέτειας

Οθόνες / «Dune: Μέρος Δεύτερο»: Ούτε μια στιγμή δεν προδίδει το είδος της υπερπεριπέτειας

Ο Ντενί Βιλνέβ παραδίδει όσα προφήτεψε στο πρώτο «Dune», ένα βιβλικό Star Wars, σοβαρό και μυστικιστικό, πολλαπλασιάζοντας και βαθαίνοντας την κινηματογραφική εμπειρία στην έρημο.
ΘΟΔΩΡΗΣ ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
ΒΙΚΥ ΚΡΙΣΤΙΝΑ ΜΠΑΡΣΕΛΟΝΑ

Οθόνες / Vicky Cristina Barcelona: ανάλαφρο παιχνίδισμα στις φυσικές καλλονές του ισπανικού τοπίου

Με αφορμή την επανέκδοση της ταινίας 15 χρόνια μετά την κυκλοφορία της, μια κριτική του Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλου για το καλοκαιρινών διαθέσεων φιλμ του Γούντι Άλεν.
ΘΟΔΩΡΗΣ ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ