Μπρους Γουίλις: Η κόρη του μοιράστηκε παλαιότερες φωτογραφίες και μίλησε για την υγεία του πατέρα της

Μπρους Γουίλις: Η κόρη του μοιράστηκε μία σειρά απο παλαιότερες φωτογραφίες και μίλησε για την υγεία του πατέρα της Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram
0

Η κόρη του Μπρους Γουίλις, Ταλούλα, μοιράστηκε μερικές throwback φωτογραφίες με τον πατέρα της, καθώς εκείνος συνεχίζει να παλεύει με τη διάγνωση της dementia (μετωποκροταφική άνοια).

Τη Δευτέρα, η Ταλούλα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μία σειρά από παλαιότερα στιγμιότυπα με τον Μπρους Γουίλις. «Έι, αγαπώ αυτόν τον τύπο τόσο πολύ και το να νιώθεις συναισθήματα είναι δύσκολο πράγμα, αλλά είμαι τόσο ευγνώμων που τα αφήνω να ρέουν μέσα μου τώρα αντί να αποσυνδέομαι από αυτά! Από τα αρχεία για πάντα🌞», έγραψε στη λεζάντα.

Στην πρώτη φωτογραφία, ο γνωστός ηθοποιός φαίνεται να δίνει ένα φιλί στο κεφάλι της κόρης του, ενώ ακουμπάει τα χέρια του στους ώμους της. Στη δεύτερη εικόνα, πατέρας-κόρη χαμογελούν σε μια selfie στο τραπέζι του δείπνου, ενώ το τρίτο στιγμιότυπο δείχνει τον χολιγουντιανό ηθοποιό να χαμογελά καθώς ξεφυλλίζει ένα βιβλίο με εικόνες του.

Εκτός από την Tαλούλα, ο Μπρους Γουίλις έχει ακόμα δύο κόρες, την Ράμερ και την Σκάουτ, από τον γάμο του με την Ντέμι Μουρ. Η οικογένεια του ηθοποιού, συμπεριλαμβανομένης της νυν συζύγου του Έμμα Χέμινγκ Γουίλις, ανακοίνωσε τη διάγνωση της μετωποκροταφικής άνοιας τον Φεβρουάριο του 2023, όταν ο ηθοποιός ήταν 67 ετών. Η πάθηση αυτή μπορεί να προκαλέσει δυσκολίες στην επικοινωνία. Λίγο καιρό πριν την ανακοίνωση της διάγνωσης, ο ηθοποιός είχε δηλώσει πως θα αποσυρθεί από την ηθοποιία καθώς του είναι δύσκολο πλέον να διαβάζει σενάρια.

Πριν λίγες ημέρες, η Ταλούλα έκανε μία ενημέρωση σχετικά με την κατάσταση της υγείας του ηθοποιού, κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισης στην εκπομπή Today. «Είναι σταθερός, το οποίο, σε αυτή την κατάσταση, είναι καλό», είπε η Ταλούλα. «Είναι δύσκολο. Υπάρχουν επώδυνες ημέρες, αλλά υπάρχει τόση πολλή αγάπη. Και πραγματικά μου έδειξε να μην θεωρώ καμία στιγμή δεδομένη και πραγματικά πιστεύω ότι θα γινόμασταν οι καλύτεροι φίλοι. Νομίζω ότι είναι πολύ περήφανος για μένα».

Η Tαλούλα πρόσθεσε ότι η Ντέμι Μουρ της έχει δώσει καλές συμβουλές για την αντιμετώπιση της ασθένειας του πατέρα της.  «Πρέπει να είσαι στη στιγμή, πρέπει να είσαι παρούσα», της είπε η διάσημη μητέρα της.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τατάρ: Απάντησα θετικά στην πρόταση Γκουτέρες για ανεπίσημο δείπνο με Χριστοδουλίδη

Διεθνή / Τατάρ: Απάντησα θετικά στην πρόταση Γκουτέρες για ανεπίσημο δείπνο με Χριστοδουλίδη

Επανέλαβε ότι δεν πρόκειται να καθίσει στο επίσημο τραπέζι των διαπραγματεύσεων μέχρι να επιβεβαιωθεί η κυρίαρχη ισότητα και το ισότιμο διεθνές καθεστώς της τουρκοκυπριακής πλευράς
LIFO NEWSROOM
Πόλεμος στον Λίβανο: Αιχμή του δόρατος η «Μεραρχία 98» του Ισραήλ

Διεθνή / Μετά τη Γάζα η «Μεραρχία 98» του Ισραήλ εισέβαλε και στον Λίβανο

Ο Ισραηλινός Στρατός επιχειρεί σε πολλά χωριά στον ανατολικό τομέα του Λιβάνου - Ανελέητα αεροπορικά πυρά προσφέρουν κάλυψη στις χερσαίες δυνάμεις - Οι IDF προειδοποιούν τους αμάχους του νότιου Λιβάνου
LIFO NEWSROOM
CNN: Το Ισραήλ έκρυψε εκρηκτικά στις μπαταρίες των βομβητών που πουλήθηκαν στη Χεζμπολάχ

Διεθνή / CNN: Το Ισραήλ έκρυψε εκρηκτικά στις μπαταρίες των βομβητών που πουλήθηκαν στη Χεζμπολάχ

Οι αξιωματούχοι ασφαλείας του Λιβάνου εξέτασαν μια σειρά ελεγχόμενων εκρήξεων ορισμένων από τους παγιδευμένους βομβητές, καθώς συνεχίζονται οι έρευνες για το ποιος κατασκεύασε τις ασύρματες συσκευές επικοινωνίας
LIFO NEWSROOM