Η Λίσα Μαρί Πρίσλεϊ παραδέχτηκε ότι «παγίδευσε» τον πρώτο της σύζυγο με την εγκυμοσύνη της κόρης της

Η Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ ανέφερε πως «παγίδευσε» τον πρώτο της σύζυγο με την εγκυμοσύνη της στην κόρη της Facebook Twitter
Φωτ.: Getty Images
0

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στη δημοσιότητα σχετικά με τη ζωή της Λίσα Μαρί Πρίσλεϊ. 

Σύμφωνα με το περιοδικό People, στα απομνημονεύματα της Λίσα Μαρία Πρίσλεϊ αναφέρεται πως σχεδίαζε να μείνει έγκυος από τον Danny Keough, χωρίς εκείνος να το γνωρίζει. Τα απομνημονεύματα περιγράφουν με λεπτομέρεια πολλά κομμάτια της ζωής της, συμπεριλαμβανομένης της εγκυμοσύνης της κόρης της Riley Keough.  

Αφού έκανε έκτρωση - την οποία αποκάλεσε «το πιο ηλίθιο πράγμα που έχω κάνει ποτέ» - η εκλιπούσα τραγουδίστρια παραδέχτηκε ότι «σχεδίασε και σχεδίασε και σχεδίασε» για να βεβαιωθεί ότι είχε ωορρηξία όταν συνάντησε τον τότε φίλο της Danny Keough σε ένα κρουαζιερόπλοιο όπου εμφανιζόταν το συγκρότημά του. «Δεν με ένοιαζε αν ήθελε να συμμετέχει ή όχι. Ένιωθα ότι έπρεπε να εξιλεωθώ, να επανορθώσω, γιατί ακόμα δεν μπορούσα να πιστέψω ότι είχα κάνει έκτρωση», έγραψε η Πρίσλεϊ στο βιβλίο. 

«Σκέφτηκα ότι θα αποκτήσω αυτό το παιδί. Υπάρχει ένα παιδί που πρέπει να αποκτήσω». Και συνέχισε: «Θα μιλούσα στο χαμένο παιδί, λέγοντας: 'Λυπάμαι πολύ, δεν μπορώ να πιστέψω ότι το έκανα αυτό. Σε παρακαλώ, συγχώρεσέ με και μείνε μαζί μου μέχρι να μείνω ξανά έγκυος». Δύο εβδομάδες αργότερα, η Πρίσλεϊ έμαθε ότι ήταν έγκυος στον Riley, ο οποίος γεννήθηκε τον Μάιο του 1989. Στα απομνημονεύματά της, η κόρη του Elvis Presley παραδέχτηκε ότι «παγίδευσε» τον Danny με την εγκυμοσύνη, γράφοντας: «Δεν το ήθελα πραγματικά, αλλά το έκανα». Το ζευγάρι ήταν παντρεμένο από το 1988 έως και το 1994. Οι δυο τους, το 1992 απέκτησαν και τον Μπέντζαμιν Στορμ, ο οποίος πέθανε το 2020. 

Η Riley δήλωσε τον Σεπτέμβριο ότι η διάσημη μητέρα της- η οποία απεβίωσε από επιπλοκές χειρουργικής επέμβασης τον Ιανουάριο του 2023 - πέθανε από «ραγισμένη καρδιά» μετά την απώλεια του γιου της. Η Λίσα Μαρί ήταν επίσης μητέρα των δίδυμων κοριτσιών Χάρπερ και Φίνλεϊ, σήμερα 16 ετών, τις οποίες μοιραζόταν με τον τέταρτο σύζυγό της, Μάικλ Λόκγουντ. Η μουσικός ήταν επίσης στο παρελθόν παντρεμένη με τον Μάικλ Τζάκσον από το 1994 έως το 1996 και τον Νίκολας Κέιτζ από το 2002 έως το 2004.  

It's Viral
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη» - Ο Γιώργος Λιάγκας απολογήθηκε για το ρεπορτάζ σχετικά με τον Τζορτζ Μπάλντοκ

It's Viral / «Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη» - Ο Λιάγκας απολογήθηκε για το σπίτι του Τζορτζ Μπάλντοκ

Μετά τις αντιδράσεις εναντίον του για το χυδαίο ρεπορτάζ σχετικά με την ανάλυση των χώρων και των τετραγωνικών της κατοικίας όπου βρέθηκε νεκρός ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού
LIFO NEWSROOM
Η Αν Χάθαγουεϊ ζήτησε συγγνώμη από δημοσιογράφο για μία αμήχανη συνέντευξη του 2012

It's Viral / Η Αν Χάθαγουεϊ ζήτησε συγγνώμη από δημοσιογράφο για μία αμήχανη συνέντευξη του 2012

Η δημοσιογράφος δήλωσε σοκαρισμένη από την κίνηση, σημειώνοντας ότι έλαβε «ένα μεγάλο email που εξηγούσε τι περνούσε η Χάθαγουεϊ εκείνη την περίοδο και ζητούσε συγγνώμη για τη δύσκολη συνέντευξη»
THE LIFO TEAM