Τζορτζ Μπάλντοκ: Οι τελευταίες στιγμές του ποδοσφαιριστή - Τι έδειξαν οι κάμερες ασφαλείας

Τζορτζ Μπάλντοκ: Οι τελευταίες στιγμές του ποδοσφαιριστή - Τι έδειξαν οι κάμερες ασφαλείας Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI
0

Τις τελευταίες στιγμές του Τζορτζ Μπάλντοκ πριν βρεθεί νεκρός στην πισίνα του σπιτιού του στη Γλυφάδα, κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας.

Μέσα στα στοιχεία και το υλικό που έχει συλλέξει η ΕΛΑΣ και ερευνά για τον θάνατο του 31χρονου ποδοσφαιριστή, είναι και οι κάμερες ασφαλείας από το σπίτι του. Οι κάμερες κατέγραψαν τις τελευταίες κινήσεις του Τζορτζ Μπάλντοκ, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως στο βιντεοληπτικό υλικό φαίνεται να φορά το μαγιό του και να κάνει βουτιά στη πισίνα.

Στη συνέχεια φαίνεται ο ποδοσφαιριστής να χάνει τις αισθήσεις ενώ βρίσκεται μέσα στη πισίνα, ενώ λίγο αργότερα μια άλλη κάμερα τον δείχνει να είναι ήδη μπρούμητα γυρισμένος μέσα στην πισίνα. Υπενθυμίζεται ότι η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε πως ο θάνατός του οφείλεται σε πνιγμό.

Ωστόσο, αναμένονται και τα αποτελέσματα ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων, τα οποία σύμφωνα με τις Αρχές θα ρίξουν φως στα ακριβή αίτια θανάτου του. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, τα αποτελέσματα αναμένονται σε περίπου 20 ημέρες.

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τζορτζ Μπάλντοκ: Τον αποχαιρετούν φίλοι και συμπαίκτες στην Αγγλία

Αθλητισμός / Τζορτζ Μπάλντοκ: Τον αποχαιρετούν φίλοι και συμπαίκτες στην Αγγλία

«Ήταν φίλος με πολλούς παίκτες μας», αναφέρει η Εθνική Αγγλίας - Αντίο από τον Χάρι Μαγκουάιρ και άλλους ποδοσφαιριστές αλλά και όλους τους συλλόγους όπου αγωνίστηκε, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις 
LIFO NEWSROOM
Τζορτζ Μπάλντοκ: «Δεν το χωρά ανθρώπινος νους»- Συλλυπητήρια από τον κόσμο του Παναθηναϊκού

Αθλητισμός / Τζορτζ Μπάλντοκ: «Δεν το χωρά ανθρώπινος νους»- Συλλυπητήρια από τον κόσμο του Παναθηναϊκού

Ο κόσμος αποτίει φόρο τιμής με μηνύματα υποστήριξης στην οικογένεια του Μπάλντοκ και αναρτήσεις που υπογραμμίζουν την αδυναμία τους να πιστέψουν την τραγική είδηση
LIFO NEWSROOM