Απόστολος Γκλέτσος: Επιμένει στη δήλωση «εισαγωγής ιερόδουλων» ώστε να ικανοποιούνται οι μετανάστες

Απόστολος Γκλέτσος: Επιμένει στη δήλωση «εισαγωγής ιερόδουλων» ώστε να ικανοποιούνται οι μετανάστες Facebook Twitter
Φωτ. του Απόστολου Γκλέτσου / EUROKINISSI
0

Ο Απόστολος Γκλέτσος επιμένει στις δηλώσεις των προηγούμενων ημερών, σχετικά με τους μετανάστες και τις σεξουαλικές τους ανάγκες, οι οποίες προκάλεσαν πλήθος αντιδράσεων.

Ο υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ Απόστολος Γκλέτσος, μιλώντας νωρίτερα σήμερα για τις ραγδαίες εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ και την απόφαση της ΚΕ για την υποψηφιότητα του Στέφανου Κασσελάκη, αναφέρθηκε και στις δηλώσεις που έκανε τις προηγούμενες ημέρες, περί «εισαγωγής ιερόδουλων», προκειμένου να ικανοποιούνται οι μετανάστες.

Συγκεκριμένα, σε συνέντευξή του στο Astra TV ο κ. Γκλέτσος ανέφερε ότι η πλειονότητα των μεταναστών που φτάνουν στη χώρα είναι άνδρες και ότι δεν βρίσκουν γυναίκες για να ικανοποιήσουν τις σεξουαλικές τους ανάγκες, κάτι που όπως υποστήριξε, μπορεί να οδηγήσει σε βίαιες συμπεριφορές. Σήμερα, ο ηθοποιός ξεκαθάρισε τι ακριβώς εννοούσε με τη δήλωση του.

«Οι οίκοι ανοχής, το πρώτο πράγμα που έπρεπε να κάνουν, είναι να φέρουνε γυναίκες ιερόδουλες από τα δικά τους μέρη για να εξυπηρετηθούν αυτοί οι άνθρωποι και να μην πάνε να γίνουνε μετά φονιάδες, διότι βγαίνουν οι τεστοστερόνες από τα αυτιά», ανέφερε αρχικά.

«Είναι μια σκληρή πραγματικότητα, η οποία ισχύει δυστυχώς. Υπάρχουν δεκάδες, εκατοντάδες άνθρωποι, οι οποίοι είναι μετανάστες, έρχονται στην Ελλάδα και δουλεύουν και πολύ καλά κάνουν οι άνθρωποι. Δεν τους δέχονται στους οίκους ανοχής για λόγους που δεν θα εξετάσουμε τώρα. Κι αυτοί οι άνθρωποι μένουν χωρίς αυτό. Τι πιο σωστό, τι πιο ανθρώπινο, τι πιο αριστερό να έχει φροντίσει η Πρεσβεία να έχει φέρει από τη χώρα τους ιερόδουλες» συμπλήρωσε, υπογραμμίζοντας πως μιλά για νόμιμες διαδικασίες.

«Νόμιμα! Νόμιμα! Με όλα τα χαρτιά και τις βούλες! Στους δικούς μας οίκους ενοχής μιλάμε για όλα τα χαρτιά και τα νόμιμα. Γιατί να αφήσουμε όλους αυτούς τους ανθρώπους έκθετους να δουλεύουν μόνο, μόνο δουλειά και να μην μπορούν να προσεγγίσουν σε οίκους ενοχής», κατέληξε.

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΥΡΙΖΑ: Η πρώτη αντίδραση Κασσελάκη μετά τον αποκλεισμό της υποψηφιότητάς του

Πολιτική / ΣΥΡΙΖΑ: Η πρώτη αντίδραση Κασσελάκη μετά τον αποκλεισμό της υποψηφιότητάς του

Η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ προχώρησε στον αποκλεισμό της υποψηφιότητας του κ. Κασσελάκη για την ηγεσία του κόμματος, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις και αντιπαραθέσεις εντός του κόμματος
LIFO NEWSROOM
Τέμπη: Ο ΣΥΡΙΖΑ καταθέτει πρόταση για τη σύσταση προανακριτικής - Τι λένε κύκλοι της ΝΔ

Πολιτική / Τέμπη: Ο ΣΥΡΙΖΑ καταθέτει πρόταση για τη σύσταση προανακριτικής - «Ψάχνει μικροκομματικά οφέλη» απαντά η ΝΔ

«Αν ο κ. Μησοτάκης και η ΝΔ εννοούν όσα λένε, δεν έχουν παρά να ανοίξουν την πόρτα για τη διερεύνηση αυτής της δυσώδους και προσβλητικής για τη μνήμη των θυμάτων υπόθεσης» δήλωσε ο Νίκος Παππάς
LIFO NEWSROOM