Κίνα: Εκτελέστηκαν τρεις άνδρες για βιασμούς ανήλικων κοριτσιών

Κίνα: Εκτελέστηκαν τρεις άνδρες για βιασμούς ανήλικων κοριτσιών Facebook Twitter
Φωτ.: Unsplash
0

Η Κίνα ανακοίνωσε την εκτέλεση τριών ανδρών που είχαν καταδικαστεί για βιασμό ανηλίκων.

Το Ανώτατο Λαϊκό Δικαστήριο της Κίνας, εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία, μεταξύ άλλων, αναφέρεται ότι ένας από αυτούς, ήταν ένας δάσκαλος δημοτικού σχολείου.

Ο δάσκαλος είχε κριθεί ένοχος για τον βιασμό έξι μαθητριών, ηλικιών κάτω των 14 ετών και μάλιστα, πάνω από 100 φορές.

Ο δεύτερος ένοχος είχε κακοποίηση σεξουαλικά οκτώ κορίτσια, ακολουθώντας την ίδια τακτική. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο συγκεκριμένος άνδρας εντόπιζε τα υποψήφια θύματά του σε δημόσιους χώρους, όπου κινείτο, για παράδειγμα, όπως πάρκα ή λεωφορεία, ακόμη και έξω από νηπιαγωγεία. Εκβίαζε τα θύματά του, υπό την απειλή δημοσίευσης άσεμνων φωτογραφιών τους, ζητώντας ως αντάλλαγμα να ικανοποιήσουν τις αρρωστημένες επιθυμίες τους.

Τέλος, ο τρίτος άνδρας τον οποίο εκτέλεσαν οι κινεζικές αρχές, ήταν καταστηματάρχης. Εκείνος εξανάγκαζε επίσης ανήλικη, σε σεξουαλικές συνευρέσεις για σχεδόν πέντε χρόνια, από το 2015 όταν το θύμα ήταν μόλις 12 ετών. Το κορίτσι αυτοκτόνησε σε ηλικία 16 ετών, μετά από την επαναλαμβανόμενη κακοποίησή του από τον δράστη.

Με την ανακοίνωσή του για τις εκτελέσεις , το Ανώτατο Λαϊκό Δικαστήριο υπερτονίζει τη μηδενική ανοχή του σε τέτοιου είδους εγκλήματα που για την Κίνα επισύρουν τη θανατική ποινή. 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

 
Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Adolescence: Η «Εφηβεία» του Netflix θα προβληθεί δωρεάν σε όλα τα γυμνάσια και λύκεια του Ηνωμένου Βασιλείου

Διεθνή / Adolescence: Η «Εφηβεία» του Netflix θα προβληθεί δωρεάν σε όλα τα γυμνάσια και λύκεια του Ηνωμένου Βασιλείου

«Αυτή είναι μια σημαντική πρωτοβουλία για να ενθαρρύνουμε όσο το δυνατόν περισσότερους μαθητές να δουν τη σειρά», δήλωσε ο Βρετανός πρωθυπουργός Κιρ Στάρμερ
LIFO NEWSROOM
Ήρθε η ώρα να τιμωρηθεί ο Όρμπαν, δηλώνει η επόμενη κυβέρνηση της Γερμανίας

Διεθνή / Ήρθε η ώρα να τιμωρηθεί ο Όρμπαν, δηλώνει η επόμενη κυβέρνηση της Γερμανίας

Η φιλορωσική στάση του Ορμπάν έχει προκαλέσει νέες εντάσεις, με την Ουγγαρία να χρησιμοποιεί επανειλημμένα το δικαίωμα βέτο για να εμποδίσει ευρωπαϊκές κυρώσεις σε βάρος Ρώσων ολιγαρχών και στρατιωτικών
LIFO NEWSROOM
Γιατί η Νορβηγία επαναφέρει τα στρατιωτικά της καταφύγια του Ψυχρού Πολέμου

Διεθνή / Γιατί η Νορβηγία επαναφέρει τα στρατιωτικά της καταφύγια του Ψυχρού Πολέμου

Η Νορβηγία δεν είναι μόνη. Η Σουηδία έχει επαναφέρει τη χρήση της υπόγειας ναυτικής βάσης στο νησί Muskö, ενώ η Κίνα, το Ιράν και άλλες χώρες χτίζουν ή ενισχύουν υπόγειες εγκαταστάσεις στρατιωτικής σημασίας
LIFO NEWSROOM
Ο νέος πρωθυπουργός της Γροιλανδίας απορρίπτει την τελευταία απειλή Τραμπ: «Δεν ανήκουμε σε κανέναν»

Διεθνή / Ο νέος πρωθυπουργός της Γροιλανδίας απορρίπτει την τελευταία απειλή Τραμπ: «Δεν ανήκουμε σε κανέναν»

Ο νέος ηγέτης κάλεσε τους πολίτες σε ενότητα απέναντι στις αυξανόμενες εξωτερικές πιέσεις, τονίζοντας πως είναι κρίσιμο «να σταθούμε μαζί ως λαός, ειδικά τώρα που δεχόμαστε πιέσεις από το εξωτερικό»
LIFO NEWSROOM