Δουβλίνο: Έχασε την πτήση του και ξέσπασε καταστρέφοντας το αεροδρόμιο

Δουβλίνο: Έχασε την πτήση του και ξέσπασε καταστρέφοντας το αεροδρόμιο Facebook Twitter
Φωτ.: X screenshots
0

Αντιμέτωποι με την ακαταλόγιστη έκρηξη επιβάτη που έχασε την πτήση του βρέθηκαν προσωπικό και ταξιδιώτες στο αεροδρόμιο του Δουβλίνου.

Ο άνδρας έχασε την πτήση του και έχασε τον έλεγχο, ξεσπώντας σε υποδομές του αεροδρομίου, προκαλώντας ζημιές.

Βιντεοσκοπήθηκε γυμνόστηθος και με καλυμμένο το πρόσωπό του, να εκσφενδονίζει έπιπλα γύρω από τον τερματικό σταθμό.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του αεροδρομίου, ο άνδρας συνελήφθη αφού προκάλεσε «σημαντικές ζημιές στο αεροδρόμιο μας», παρουσία πολλών επιβατών που ταξίδευαν για να γιορτάσουν την Ημέρα του Αγίου Πατρικίου.

«Ελπίζουμε ότι η Δικαιοσύνη θα τον αντιμετωπίσει κατάλληλα και επίσης ότι δεν θα τον ξαναδούμε ποτέ στο αεροδρόμιο του Δουβλίνου» γράφει η ανακοίνωση.

Μεταξύ άλλων, τα πλάνα από τη δράση του, τον δείχνουν να παλεύει να τραβήξει ένα μεγάλο μεταλλικό κουτί από τη θέση του προτού το πετάξει στο πάτωμα. Τον είδαν επίσης, να πετάει καρέκλες και τραπέζια που ήταν προσαρτημένα σε μια καφετέρια κοντά στην πύλη, σύμφωνα με το BelfastLive. Κάποια στιγμή, κλώτσησε έναν ελεγκτή βάρους αποσκευών της Ryanair.Τα έπιπλα του αεροδρομίου βρέθηκαν σκορπισμένα στον τερματικό σταθμό.

 
 
Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανάλυση NYT: Γιατί το Χάρβαρντ αποφάσισε να πολεμήσει τον Τραμπ

Διεθνή / Ανάλυση NYT: Γιατί το Χάρβαρντ αποφάσισε να πολεμήσει τον Τραμπ

Το Χάρβαρντ χρειάστηκε λιγότερο από 72 ώρες για να πει «όχι» στις απαιτήσεις Τραμπ που με όχημα την «καταπολέμηση του αντισημιτισμού» επιτίθενται στην ακαδημαϊκή ελευθερία
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΑΓΑΠΗ ΒΑΡΟΥΝΗ
Η Κίνα επιτίθεται λεκτικά στις ΗΠΑ για τον εμπορικό πόλεμο: «Έχετε ζήσει πέρα από τις δυνατότητές σας και επωφεληθήκατε από την παγκοσμιοποίηση»

Διεθνή / Κίνα προς ΗΠΑ: «Σταματήστε την γκρίνια – Ωφεληθήκατε από την παγκοσμιοποίηση»

Καθώς ο εμπορικός πόλεμος ΗΠΑ–Κίνας κλιμακώνεται, η Κίνα καλεί τις ΗΠΑ να σταματήσουν να παριστάνουν το θύμα - Τι σημαίνουν οι νέοι δασμοί για την παγκόσμια οικονομία και τεχνολογία;
LIFO NEWSROOM