Μειώνεται η τιμή του ρεύματος στη Βουλγαρία

Μειώνεται η τιμή του ρεύματος στη Βουλγαρία Facebook Twitter
2

Με μειωμένη τιμή θα διατίθεται πλέον το ηλεκτρικό ρεύμα στη Βουλγαρία, μετά τις αντιδράσεις και τις διαδηλώσεις των πολιτών που είχαν ως αποτέλεσμα μέχρι και την πτώση της κυβέρνησης. Από σήμερα η τιμή του ηλεκτρικού ρεύματος θα είναι 6-7% φθηνότερη μετά από σχετική πρόταση της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας και Υδάτων της χώρας.

 Οι διαδηλωτές είχαν καταγγείλει  ότι οι λογαριασμοί ηλεκτρικού ρεύματος (του Ιανουαρίου 2013) ήταν αυξημένοι έως και 200% σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα. Οι αυξήσεις στο ηλεκτρικό ρεύμα έγιναν το καλοκαίρι, όμως έγιναν ιδιαίτερα ασιθητές το χειμώνα, όταν οι Βούλγαροι αναγκάστηκαν να ξοδέψουν περισσότερο ρεύμα για να ζεσταθούν.

Από την πλευρά τους, εκπρόσωποι των εταιρειών διανομής ενέργειας, μια τσεχική και μια αυστριακή εταιρία που ανέλαβαν μετά την ιδιωτικοποίηση, ανακοίνωσαν ότι οι επιχειρήσεις θα υποστούν τεράστιες ζημίες από τη μείωση της τιμής του ηλεκτρικού ρεύματος.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Θέλω να δω τον Έλον πιο επιθετικό»: Ο Τραμπ ζητά από τον Μασκ περισσότερες απολύσεις

Διεθνή / «Θέλω να δω τον Έλον πιο επιθετικό»: Ο Τραμπ ζητά από τον Μασκ περισσότερες απολύσεις

Ο Μασκ ανακοίνωσε ότι όλοι οι ομοσπονδιακοί υπάλληλοι θα λάβουν σύντομα email ζητώντας τους να αναφέρουν τα επιτεύγματά τους της προηγούμενης εβδομάδας, προειδοποιώντας ότι η μη ανταπόκριση θα θεωρηθεί ως παραίτηση
LIFO NEWSROOM
Επίθεση με μαχαίρι στη Γαλλία: «Αλλάχ Ακμπάρ» φώναξε ο δράστης - Είχε καταδικαστεί για υποκίνηση τρομοκρατίας

Διεθνή / Επίθεση με μαχαίρι στη Γαλλία: «Αλλάχ Ακμπάρ» φώναξε ο δράστης - Είχε καταδικαστεί για υποκίνηση τρομοκρατίας

Συνελήφθη ο δράστης - Η Αντιτρομοκρατική Εισαγγελία της Γαλλίας ανακοίνωσε την έναρξη έρευνας για «δολοφονία σε σχέση με τρομοκρατικό εγχείρημα»
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια