«Νικητής» ο Σαμαράς

«Νικητής» ο Σαμαράς Facebook Twitter
10

«Νικητή», χαρακτηρίζει η γερμανική εφημερίδα τον Έλληνα πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και αναφέρεται τόσο στην αναβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας της Ελλάδας από τον Οίκο Fitch, όσο και στον χαρακτηρισμό «διασώστης» που χρησιμοποίησε η αμερικανική εφημερίδα Washington Post.

Η γερμανική, ευρείας κυκλοφορίας εφημερίδα, φιλοξενεί καθημερινά στο πρωτοσέλιδό της την στήλη «Νικητές και Ηττημένοι», στην οποία παρουσιάζονται προσωπικότητες από όλον τον κόσμο και όλους τους τομείς.

Στο κείμενο που συνοδεύει την αναφορά στον κ. Σαμαρά, η Bild σήμερα γράφει: «Από πρωθυπουργός της χρεοκοπίας σε φορέα ελπίδας. Ο πρωθυπουργός της Ελλάδας Αντώνης Σαμαράς μπορεί έπειτα από έναν χρόνο στο αξίωμα να επιδείξει επιτυχίες. Ο Οίκος αξιολόγησης Fitch αναβάθμισε τώρα την πιστοληπτική ικανότητα της χώρας του, επειδή υπάρχει σαφής πρόοδος».

10

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένας χρόνος από το δυστύχημα στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων στη Λιβύη - Ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ

Πολιτική / Ένας χρόνος από το δυστύχημα στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων στη Λιβύη - Ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ

«Ουδεμία ενημέρωση υπάρχει, ουδείς ανέλαβε την ευθύνη της απώλειας αυτών των ζωών και επικρατεί  πλήρης άγνοια για τη διοικητική και δικαστική έρευνα», επισημαίνει το ΠΑΣΟΚ
LIFO NEWSROOM

σχόλια

6 σχόλια
Δηλαδή πάει ο κυβερνήτης μιας πτωχευμένης χώρας που για λίγο ρευστό πουλάει κάθε υποδομή και δημόσια περιουσίασε μία χώρα που έχει φουσκωμένο πορτοφόλιλέει ότι "πουλάμε"και αυτό λέγεται διαπραγμάτευση?
Και ο ΓΑΠ νικητής και υπευθυνος ήταν μέχρι που τους χάλασε την συνταγή με την συζήτηση για δημοψήφισμα και πήγε στον πάγκο..Όσο τους κάνει την δουλειά δίχως αντίρρηση θα είναι νικητής, μάστορας του πνεύματος, αρχιτέκτονας του σύμπαντος κτλ...
Για φαντάσου πού φτάσαμε!!!!Ο Σαμαράς να χαρακτηρίζεται νικητής επειδή ακολουθεί την πολιτική που ονόμαζε "λάθος συνταγή", που την πολεμούσε ως αρχηγός του αντιμνημονιακού αντάρτικου και υποσχόταν ότι θα την άλλαζε μόλις έπαιρνε την εξουσία!!!Τελικά, για να σε πουν ένα μπράβο, πρέπει να πουλάς τρέλλα σε αυτή τη χώρα!!!
Δυστυχώς όχι μόνο στην Ελλάδα Λήδα!Και εδώ στην Γερμανία πρέπει να πουλήσεις τρέλα, για να κερδίσει τις εκλογές η κυρία Μέρκελ! Δική της είναι η "συνταγή"!