Έφοδος της αστυνομίας και στο πάρκο Γκεζί

Έφοδος της αστυνομίας και στο πάρκο Γκεζί Facebook Twitter
1

Μετά το πρωινό ντού στην πλατεία Μαξίμ από την αστυνομία που εκδίωξε τους διαδηλωτές, πριν από λίγο υπήρξε αστυνομική έφοδος και στο πάρκο Γκεζί. Είχε προηγηθεί προειδοποίηση ουσιαστικά του Ερντογάν που ζητούσε από τους κατασκηνωτές να εγκαταλείψουν το πάρκο.

 «Τους καλώ να αποσυρθούν από το πάρκο και τους το ζητώ ως ο Πρωθυπουργός της χώρας» είπε ο Ταγίπ Ερντογάν από το βήμα της τουρκικής εθνοσυνέλευσης, κατηγορώντας τους διαδηλωτές ότι καταστρέφουν εσκεμμένα την εικόνα της χώρας και την οικονομία της.

Μπουλντόζες έριξαν τα οδοφράγματα των διαδηλωτών ενώ ο κυβερνήτης της Κωνσταντινούπολης Αβνί Μουτλού δικαιολόγησε την πρωινή επέμβαση της αστυνομίας στην πλατεία Ταξίμ λέγοντας ότι οι διαδηλωτές αυτοί αμαύρωναν την εικόνα της Τουρκίας στο εξωτερικό.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γερμανικές εκλογές: Ξεκάθαρη νίκη για το CDU αλλά δεν φτάνει τα αποτελέσματα της εποχής Μέρκελ

Διεθνή / Γερμανικές εκλογές: Ξεκάθαρη νίκη για το CDU αλλά δεν φτάνει τα αποτελέσματα της εποχής Μέρκελ

Tο εκλογικό αποτέλεσμα των Χριστιανοδημοκρατών είναι πολύ χαμηλότερο από τις επιδόσεις του κόμματος υπό την ηγεσία της πρώην επί μακρόν ηγέτιδας και καγκελαρίου της Γερμανίας, Άνγκελα Μέρκελ
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Γι αυτο και δεν εχει νοημα να διαλεγουμε ενα last-stand την σημερον ημερα. Τα ιδια επαθε και το occupy. Ας ελπισουμε οτι οι virtual τοποι που εφτιαξαν οι νεοι θα αποδειχθουν πιο δυνατοι.