Ο Παπούλιας ζητά να παίρνονται κεφάλια για τη διαφθορά

Ο Παπούλιας ζητά να παίρνονται κεφάλια για τη διαφθορά Facebook Twitter
3

 

Την αισιοδοξία του για την πορεία της ελληνικής οικονομίας το 2014 εξέφρασε ο Κάρολος Παπούλιας. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε συνομιλία με τον υπουργό Οικονομικών, για τον οποίο είπε ότι έχει αισιοδοξία μαχητή και τόνισε ότι σε αυτούς τους μαχητές συγκαταλέγεται και ο ίδιος. Προέβλεψε επίσης , μιλώντας σε δημοσιογράφους, ότι το 2014 θα υπάρξει πολιτική ηρεμία καθώς “δεν συμφέρει κανέναν η πολιτική αναταραχή”, και αναφερόμενος στο ζήτημα της διαφθοράς ζήτησε από τον υπουργό Δικαιοσύνης να πάρει κεφάλια.



«Πρέπει να χτυπηθούν τα φαινόμενα διαφθοράς, πρέπει να παίρνονται κεφάλια» είπε, ενώ αναφερόμενος για τις υποθέσεις του Χρηματιστηρίου χαρακτήρισε αποκρουστικό το γεγονός της αθώωσης των εμπλεκομένων, αν και όπως τόνισε, τον λόγο έχει η δικαιοσύνη». Ζήτησε επίσης νομοθετικές ρυθμίσεις για το ζήτημα των εξοπλιστικών για να μην μπορούν ορισμένοι να κάνουν ό,τι κάνουν.



“ Αλλά από την άλλη μεριά όταν σκέφτομαι ότι και στην Ευρώπη παλαιότερα τι είχε συμβεί, πάει να πει ότι αυτοί οι άνθρωποι έχουν το μέλι στην αγκαλιά τους και βάζουν όχι το δάχτυλο αλλά όλο το χέρι μέχρι τον πάτο του μελιού”, σημείωσε ο κ. Παπούλιας.



Παπαδημούλης: “Ας τα έλεγε όταν ήταν υπουργός”



Τις δηλώσεις Παπούλια σχολίασε στο Τουίτερ ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δ. Παπαδημούλης, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Όσα είπε,σωστά,κατά της διαφθοράς ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, θα είχαν μεγαλύτερη αξία,αν τα έλεγε και τότε, όταν ήταν κορυφαίος Υπουργός...»


3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αναστάτωση στον ΣΥΡΙΖΑ από το βίντεο Κασσελάκη- Δεν λέει πουθενά ότι είναι υποψήφιος

Πολιτική / Αναστάτωση στον ΣΥΡΙΖΑ από το βίντεο Κασσελάκη- Δεν λέει πουθενά ότι είναι υποψήφιος

Η απουσία της συγκεκριμένης δήλωσης έχει προκαλέσει υποψίες ότι ο Κασσελάκης ενδεχομένως επιδιώκει την ανατροπή της απόφασης της καθαίρεσής του στο επικείμενο Συνέδριο του κόμματος
LIFO NEWSROOM